asiak Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Tija jest tak piękną psinką, że domek dla niej na pewno się znajdzie :loveu: musi.... dobranoc Tijunia, wyśnij wreszcie ten ukochany domecek :loveu: Quote
Hala Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Tijunia...w sobotę pognamy na spacerek... i chlup do wody. :diabloti: Quote
AMIGA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Aaaaaaaaaale fajnie! Tijusiu, a masz modny strój kąpielowy? Czy też może preferujesz toples, jak co po niektórzy nasi posłowie (a raczej posłanki)??:evil_lol: Quote
Hala Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 chciałabym przypomnieć, że Tijucha ma futerko..i to całkiem łande i modne... :razz: Quote
AMIGA Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Hala napisał(a):chciałabym przypomnieć, że Tijucha ma futerko..i to całkiem łande i modne... :razz: Ciiiiiiiiiiiiiiii - dzisiaj futra nie sa w mofdzie - no chyba, że jakieś ekologoczne ;) Quote
AMIGA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Tijusiu - pewnie już biegasz sobie i kąpiesz się w zimnej wodzie. Wyszalej się biedulko, wyszalej, żebyś jakoś przetrwała nastepne dni w schronisku. A może już nie będzie wielu tych następnych dni??? OBY!!!! Quote
Hala Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Dzisja Tija była z dziećmi nad rzeką. Wybiegała się dziewczynka. Mam jej kilka zdjeć, ale już z wybiegu, później je wstawię. Quote
AMIGA Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Taką miałam nadzieję, że malutka się dziiaj wybiega. Halu naprawdę jesteście tam Wszyscy wspaniali :loveu: Quote
Hala Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 a to zdjecia z wybiegu. Nie są rewelacyjne, ale ona taka żwyiołowa, że cieżko jąuchwycić. Na tym zdjeciu jest na smyczy, bo musiałam jąpodprowadzić do płotu. Jacyś ludzie byli zainteresowani psem, w tym Tiją. Nie wzięli żadnego, ale sadzę, że psiaki nic nie straciły na tym. Quote
AMIGA Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Moja śliczna dziewczynka-chudzinka. Chyba ją by trzeba było na dwie godziny po jedzeniu jakoś pacyfikować, żeby troszkę jej poszło to jedzonko w sadełko ;) Quote
Hala Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Tijunia..a co ty robisz tak daleko? :mad: Do góry marsz. Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 witaj Tijuńka...dzisiaj dzieci poszły do szkoły, więc nie zabiorą cię nad rzekę Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Kochane Cioteczki, wybaczcie mi błagam długą nieobecności i to, że jak na razie nic nie zrobiłam... Ale ciągle nie mam netu, a i spraw na głowę mi się zrzuciło...:roll: Obiecuję, że wszystko nadrobię, tylko muszę zgrabnie rozdzielić czas na pracę i pomoc Zwierzakom do momentu, kiedy jestem w domu bez netu i korzystam w pracy. ;) Quote
AMIGA Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hakito - przecież to normalne, że raz się ma mnóstwo czasu (hmmmmmmm, ja chyba nigdy!) a kiedy indziej doba powina mieć dwa razy tyle godzin Quote
asiak Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Tijusiu w górę maleńka... w sobote znowu przyjadę i Cie wymiziam kochana psinko... Quote
Hala Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Asia..ty jej nie miziaj..tylko na spacer zabierz :evil_lol: Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 No dobra Kochane Cioteczki, teraz fotki, które dawno temu obiecałam, później zabieram się za allegro... Tu już uciekająca Panna Młoda...:evil_lol: A wcześniej zaloty z Przystojniakiem Baronem...:loveu: Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 I jeszcze 2 foteczki, tylko tyle mam, ciężko Pannicę uchwycić...:eviltong: Zalotów ciąg dalszy...:loveu: :eviltong: No i teraz to troszkę się zaczerwieniłam...:oops: Quote
Hakita Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jestem, jestem na allegro!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=205019270 I mam nadzieję, że tym razem mi się uda...:diabloti: Quote
Recommended Posts