Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tija jest tak piękną psinką, że domek dla niej na pewno się znajdzie :loveu:
musi....
dobranoc Tijunia, wyśnij wreszcie ten ukochany domecek :loveu:

• Replies 522
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Aaaaaaaaaale fajnie! Tijusiu, a masz modny strój kąpielowy? Czy też może preferujesz toples, jak co po niektórzy nasi posłowie (a raczej posłanki)??:evil_lol:

Posted

Hala napisał(a):
chciałabym przypomnieć, że Tijucha ma futerko..i to całkiem łande i modne... :razz:

Ciiiiiiiiiiiiiiii - dzisiaj futra nie sa w mofdzie - no chyba, że jakieś ekologoczne ;)

Posted

Tijusiu - pewnie już biegasz sobie i kąpiesz się w zimnej wodzie. Wyszalej się biedulko, wyszalej, żebyś jakoś przetrwała nastepne dni w schronisku. A może już nie będzie wielu tych następnych dni??? OBY!!!!

Posted

Dzisja Tija była z dziećmi nad rzeką.
Wybiegała się dziewczynka.

Mam jej kilka zdjeć, ale już z wybiegu, później je wstawię.

Posted

a to zdjecia z wybiegu. Nie są rewelacyjne, ale ona taka żwyiołowa, że cieżko jąuchwycić. Na tym zdjeciu jest na smyczy, bo musiałam jąpodprowadzić do płotu. Jacyś ludzie byli zainteresowani psem, w tym Tiją.
Nie wzięli żadnego, ale sadzę, że psiaki nic nie straciły na tym.

Posted

Moja śliczna dziewczynka-chudzinka. Chyba ją by trzeba było na dwie godziny po jedzeniu jakoś pacyfikować, żeby troszkę jej poszło to jedzonko w sadełko ;)

Posted

Kochane Cioteczki, wybaczcie mi błagam długą nieobecności i to, że jak na razie nic nie zrobiłam... Ale ciągle nie mam netu, a i spraw na głowę mi się zrzuciło...:roll:
Obiecuję, że wszystko nadrobię, tylko muszę zgrabnie rozdzielić czas na pracę i pomoc Zwierzakom do momentu, kiedy jestem w domu bez netu i korzystam w pracy. ;)

Posted

No dobra Kochane Cioteczki, teraz fotki, które dawno temu obiecałam, później zabieram się za allegro...

Tu już uciekająca Panna Młoda...:evil_lol:

A wcześniej zaloty z Przystojniakiem Baronem...:loveu:

Posted

I jeszcze 2 foteczki, tylko tyle mam, ciężko Pannicę uchwycić...:eviltong:

Zalotów ciąg dalszy...:loveu: :eviltong:

No i teraz to troszkę się zaczerwieniłam...:oops: