arnold Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 No przecież jedzenie jest ważne prawda? Chłopak jest słodki :) Quote
stzw Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Wypił mi likier śmietankowy. Wszystkie żółte psy z Jastrzębia to żule. Quote
Ada-jeje Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='stzw']Wypił mi likier śmietankowy. Wszystkie żółte psy z Jastrzębia to żule.[/QUOTE] a nie zasnal po nim blogim snem? Quote
monika55 Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Tylko se nie wszystkie. Uchlewasz piesa, to co biedny miał zrobić. Nie odmówił. Quote
arnold Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='stzw']Wypił mi likier śmietankowy. Wszystkie żółte psy z Jastrzębia to żule.[/QUOTE] Ale się uśmiałem. :) Super. Quote
monika55 Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 Arnold, a nie zauroczył Cię żółty jastrzębski żul? Quote
stzw Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Żul jest piękny [IMG]http://imageshack.us/a/img837/3723/ua8n.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img22/4667/yuf7.jpg[/IMG] Quote
stzw Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Wczoraj wieczorem na spacerze Ząb miał bliskie spotkanie z psem dr Gierka. Tyle, że Zębaty wędrował na smyczy a sznaucer luzem. Niestety, spacery z Zębatym to zajęcie dla silnych osób - niby drepcze sobie spokojnie do momentu, kiedy zauważy coś, co jest godne jego uwagi. I wtedy zero reakcji i maksimum siły włożonej w ciągnięcie. Nie wiem, jak będą wyglądały spacery z nim na śniegu. Quote
Ada-jeje Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='stzw']Wczoraj wieczorem na spacerze Ząb miał bliskie spotkanie z psem dr Gierka. Tyle, że Zębaty wędrował na smyczy a sznaucer luzem. Niestety, spacery z Zębatym to zajęcie dla silnych osób - niby drepcze sobie spokojnie do momentu, kiedy zauważy coś, co jest godne jego uwagi. I wtedy zero reakcji i maksimum siły włożonej w ciągnięcie. Nie wiem, jak będą wyglądały spacery z nim na śniegu.[/QUOTE] koniecznie zaopatrz sie w biegowki Quote
stzw Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Ada-jeje']koniecznie zaopatrz sie w biegowki[/QUOTE] Wczoraj Tomek w myślach przeliczał ile kosztuje sznaucer miniaturowy. Quote
Ada-jeje Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='stzw']Wczoraj Tomek w myślach przeliczał ile kosztuje sznaucer miniaturowy.[/QUOTE] a Ty potrafisz czytac jego mysli? Quote
elik Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='stzw']Wczoraj wieczorem na spacerze Ząb miał bliskie spotkanie z psem dr Gierka. Tyle, że Zębaty wędrował na smyczy a sznaucer luzem. Niestety, spacery z Zębatym to zajęcie dla silnych osób - niby drepcze sobie spokojnie do momentu, kiedy zauważy coś, co jest godne jego uwagi. I wtedy zero reakcji i maksimum siły włożonej w ciągnięcie. Nie wiem, jak będą wyglądały spacery z nim na śniegu.[/QUOTE] [quote name='Ada-jeje']koniecznie zaopatrz sie w biegowki[/QUOTE] Albo sanki :evil_lol: Quote
arnold Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='monika55']Arnold, a nie zauroczył Cię żółty jastrzębski żul?[/QUOTE] Zauroczył i to bardzo. :) Jest pomysłowy, ma poczucie humoru i do tego lubi popijać. Quote
stzw Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Dałam mu lekko wcześniej nadgryzione kapcie Tomka. Niech ma coś z życia. Leżały nieruszone 2 dni. Dzisiaj w nocy zrobił na nie gigantyczną koopę. Trafił idealnie. Ogłoszenie! Przyjmiemy nieodpłatnie nie pogryzione, używane lub nowe obuwie. Mile widziane podróbki Crocsów. Mogą być nie do pary. Quote
arnold Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Pies jest genialny :) Niesamowity i nieprzewidywalny. Quote
stzw Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Ząb był dzisiaj bardzo chory. Prawie umarł... On od samego początku utykał na przednią łapę. Ale nieznacznie, było to widać jak biegał. I dzisiaj rano okazało się, że łapa jest trochę spuchnięta i Zębaty na nią nie staje. Tomek go zniósł ze schodów, potem wniósł i Ząb zaległ z cierpieniem na mordzie. Oczywiście nie było możliwości dotknięcia łapy, co najwyżej delikatny ogląd. Zdecydowaną poprawę zanotowałam podczas mierzenia temperatury - we dwójkę trudno nam go było utrzymać. Potem znowu było baaardzo źle i dopiero piłeczka tenisowa spowodowała wzrost formy. Potem zeżarł wycieraczkę, posiłek i wrócił do świata żywych. Na wieczornym spacerze był zdrowym Zębolem. Quote
monika55 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 Typowy chłop. Biedny ,choreńki Ząbuś. A po wycieraczce mu się polepszyło? Mój Drops mnie dziś pogonil w nocy, bo brzusio bolało. Dawno tak sobie nie pospacerowałam od 2 do 4 rano. Jakaż rześka dziś byłam. Quote
arnold Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Jak tam mój ulubiony psi żul się miewa? Co nowego wymyślił? Quote
Ada-jeje Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 [quote name='arnold']Jak tam mój ulubiony psi żul się miewa? Co nowego wymyślił?[/QUOTE] do swiat zostalo jeszcze troche czasu, zakupy napewno jeszcze beda robione, wiec liczmy na poczestowanie sie żula, bez zezwolenia opiekunki. Quote
arnold Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Już nie mogę się doczekać nowych wieści. Quote
Ada-jeje Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='arnold']Już nie mogę się doczekać nowych wieści.[/QUOTE] moze jutro przemowi ludzkim glosem :evil_lol: Quote
izek77 Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Wszystkim życzę WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM MAGICZNYM CZASIE [IMG]http://www.kartki.tv/kartki/11/5/d/524.jpg[/IMG] Quote
monika55 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [IMG]http://swiateczne.blog.onet.pl/wp-content/blogs.dir/502402/files/blog_ti_267886_392270_sz_xrta7k3y.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts