arnold Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Wprosiłem się na wątek. Mam nadzieję, że mi wybaczycie. Ten pies jest niesamowity. Czasami pęka się ze śmiechu czasami nawet nie wiem co napisać. Wielki pokłon nad Opiekunką. :) Quote
elik Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Witaj i bywaj ile i kiedy zechcesz :) Ten psiak to rzeczywiście ewenement wśród psiej społeczności Quote
arnold Posted November 21, 2013 Posted November 21, 2013 Z wielkim zaciekawieniem czekam na wpis Opiekunki szatana. Quote
stzw Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 OK, w takim razie do jutra wieczora przyjmuję propozycje - co Ząb dzisiaj zeżarł. Jutro wstawię zdjęcie zniszczeń a rozwiązanie zagadki w niedzielę wieczorem. Wygrywający otrzymuje w nagrodę jamnika. Mam ich trochę to będę rozdawać w konkursach. Quote
monika55 Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Znowu zeżarł?? Nie wierzę. Taka poczciwina. Quote
Ada-jeje Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='stzw']OK, w takim razie do jutra wieczora przyjmuję propozycje - co Ząb dzisiaj zeżarł. Jutro wstawię zdjęcie zniszczeń a rozwiązanie zagadki w niedzielę wieczorem. Wygrywający otrzymuje w nagrodę jamnika. Mam ich trochę to będę rozdawać w konkursach.[/QUOTE] ja stawiam na papier toaletowy a to dlatego ze nie chce nagrody :eviltong: Quote
shanti Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Statystycznie wypada że to będą buty lub klapki. Ale pewnie będzie to coś nowego, wszak Zębaty to psiak kreatywny i pomysłowy. W razie czego zrzekam się nagrody ;-) Quote
arnold Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Jamnik w nagrodę? Ale super. Pan Ząbek opierniczył tym razem spodnie Pana albo Jego pasek. Quote
stzw Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Nie, nie trafiłeś. [URL=http://imageshack.com/i/0odir8j][IMG]http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/24/dir8.jpg[/IMG][/URL] Quote
stzw Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Drzwi nagdryzł. Najwidoczniej dwie listewki uznał za zbędne lub szpecące... Quote
arnold Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Oj no bo takie dziwne drzwi były. :) A swoja drogą to jak WY to wytrzymujecie? Chodzi mi o psychiczne podejście. Quote
stzw Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [quote name='arnold']Oj no bo takie dziwne drzwi były. :) A swoja drogą to jak WY to wytrzymujecie? Chodzi mi o psychiczne podejście.[/QUOTE] Nie należy przywiązywać się do przedmiotów i kupować tanie rzeczy. Dzięki temu można czesto zmieniać aranżację wnętrza :-) I człowiek się nie nudzi w domu, bo co chwilę jest inaczej. Quote
arnold Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 To na pewno. Na nudę z takim psem nie można narzekać. Quote
monika55 Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Pan Zabek szuka domu, który lubi wyzwania. Chcesz się sprawdzić? Pokochaj Ząbka. To cudowny pies, który kocha ludzi i tylko lubi memłać. A to buty, a to kocyk, czapeczkę, torebkę. Ale przecież mądry opiekunie, nauczysz go co dobre, a co złe. Prawda?Ząbek do 15tej śpi, potem się ożywia i potrzebuje towarzystwa. Nie wybrzydza przy jedzeniu, pomoże ci opiekunie aktywnie spędzić czas, nauczy cię uwagi i spostrzegawczości. To skarb. Quote
stzw Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Dokończył drzwi i wyrwał pozostałe listewki. Teraz próbuje przegryźć się na wylot. Quote
arnold Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='stzw']Dokończył drzwi i wyrwał pozostałe listewki. Teraz próbuje przegryźć się na wylot.[/QUOTE] W sumie po co WAM drzwi. Zasłonkę można powiesić. :) Wchodząc na wątek zawsze zastanawiam się co nowego wymyśli ten niesamowity pies. Quote
stzw Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [url]http://www.youtube.com/watch?v=JavK6x07fjg&feature=youtu.be[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=iwDOvo3ewfc&feature=youtu.be[/url] Quote
monika55 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Jak się wstawia filmik na FB? Quote
stzw Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 No, kopiujesz z okna przeglądarki i wklejasz. Quote
arnold Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 No przecież na filmiku to super słodki i kochany pies jest :) Quote
stzw Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Nikt nigdy nie twierdził, że on nie jest kochany ;-) Nadgryzł ( troszkę ) kolejną torebkę w czasie, kiedy zdejmowałam buty. Po kastracji ciągle jest głodny. W ramach przypominania przesuwa pustą metalową miską po podłodze. Po zabraniu miski niszczy z wściekłością wszystko to, co znajdzie w zasięgu mordy. Typowy facet - byle było żarcie :-) Quote
Recommended Posts