Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wprosiłem się na wątek. Mam nadzieję, że mi wybaczycie. Ten pies jest niesamowity. Czasami pęka się ze śmiechu czasami nawet nie wiem co napisać. Wielki pokłon nad Opiekunką. :)

Posted

OK, w takim razie do jutra wieczora przyjmuję propozycje - co Ząb dzisiaj zeżarł.
Jutro wstawię zdjęcie zniszczeń a rozwiązanie zagadki w niedzielę wieczorem.
Wygrywający otrzymuje w nagrodę jamnika. Mam ich trochę to będę rozdawać w konkursach.

Posted

[quote name='stzw']OK, w takim razie do jutra wieczora przyjmuję propozycje - co Ząb dzisiaj zeżarł.
Jutro wstawię zdjęcie zniszczeń a rozwiązanie zagadki w niedzielę wieczorem.
Wygrywający otrzymuje w nagrodę jamnika. Mam ich trochę to będę rozdawać w konkursach.[/QUOTE]
ja stawiam na papier toaletowy a to dlatego ze nie chce nagrody :eviltong:

Posted

Statystycznie wypada że to będą buty lub klapki. Ale pewnie będzie to coś nowego, wszak Zębaty to psiak kreatywny i pomysłowy. W razie czego zrzekam się nagrody ;-)

Posted

[quote name='arnold']Oj no bo takie dziwne drzwi były. :) A swoja drogą to jak WY to wytrzymujecie? Chodzi mi o psychiczne podejście.[/QUOTE]

Nie należy przywiązywać się do przedmiotów i kupować tanie rzeczy. Dzięki temu można czesto zmieniać aranżację wnętrza :-)
I człowiek się nie nudzi w domu, bo co chwilę jest inaczej.

Posted

Pan Zabek szuka domu, który lubi wyzwania. Chcesz się sprawdzić? Pokochaj Ząbka. To cudowny pies, który kocha ludzi i tylko lubi memłać. A to buty, a to kocyk, czapeczkę, torebkę. Ale przecież mądry opiekunie, nauczysz go co dobre, a co złe. Prawda?Ząbek do 15tej śpi, potem się ożywia i potrzebuje towarzystwa. Nie wybrzydza przy jedzeniu, pomoże ci opiekunie aktywnie spędzić czas, nauczy cię uwagi i spostrzegawczości. To skarb.

Posted

[quote name='stzw']Dokończył drzwi i wyrwał pozostałe listewki. Teraz próbuje przegryźć się na wylot.[/QUOTE]
W sumie po co WAM drzwi. Zasłonkę można powiesić. :)
Wchodząc na wątek zawsze zastanawiam się co nowego wymyśli ten niesamowity pies.

Posted

Nikt nigdy nie twierdził, że on nie jest kochany ;-)
Nadgryzł ( troszkę ) kolejną torebkę w czasie, kiedy zdejmowałam buty.
Po kastracji ciągle jest głodny. W ramach przypominania przesuwa pustą metalową miską po podłodze. Po zabraniu miski niszczy z wściekłością wszystko to, co znajdzie w zasięgu mordy. Typowy facet - byle było żarcie :-)