danusiadanusia Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='Pinkee']Super psina! Ale... moja jest najlepsza! :D Też mam nadzieję, że wszystko będzie ok i niedługo będzie u nas! Wściekła jestem, że jeden człowiek bez rozumu i tyle dodatkowego cierpienia dla Lusi :shake: Dziękujemy pięknie wszystkim za wsparcie :loveu:[/QUOTE] wszystkie dziewczyny a zwłaszcza Lusie są kochane i każda jest wyjątkowa:):) moja jest piekna, bardzo posłuszna a to dlatego, że jak ją wzięliśmy była dzika, bardzo mam zaufała i pokochała:) nie chwaląc się zwłaszcza mnie:) nawiasem mówiąc razem śpimy - mój mąż mówi, że jest lepiej traktowana jak on:evil_lol::p Quote
Pinkee Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='danusiadanusia']wszystkie dziewczyny a zwłaszcza Lusie są kochane i każda jest wyjątkowa:):) moja jest piekna, bardzo posłuszna a to dlatego, że jak ją wzięliśmy była dzika, bardzo mam zaufała i pokochała:) nie chwaląc się zwłaszcza mnie:) nawiasem mówiąc razem śpimy - mój mąż mówi, że jest lepiej traktowana jak on:evil_lol::p[/QUOTE] To historia jak ze mną i z moją kotką, z tym wyjątkiem, że Mucha posłuszna nie jest :evil_lol: Quote
paula_t Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Jestem na zaproszenie :) Jak przeczytałam o tej trutce na szczury, to aż mnie zmroziło!:crazyeye: Czy wiadomo jak się mała czuje? Quote
Pinkee Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='paula_t']Jestem na zaproszenie :) Jak przeczytałam o tej trutce na szczury, to aż mnie zmroziło!:crazyeye: Czy wiadomo jak się mała czuje?[/QUOTE] Wg ostatnich informacji jakie otrzymałam - póki co dobrze, nie ma żadnych objawów zatrucia, ciężko byłby poznać gdyby nie morfologia. Dostaje witaminę K, dziś jadła normalnie i normalnie się zachowuje. Wszyscy jesteśmy dobrej myśli :) Quote
danusiadanusia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Marycha35']Uffff, twarda sztuka! :)[/QUOTE] bo ona wie, że niedługo odmieni się jej życie za sprawą Pinkee:) dziękujemy Quote
Pinkee Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Już kupiłam całą, wielką, megaśną wyprawkę - ma teraz więcej ubrań niż ja :evil_lol: Quote
danusiadanusia Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Pinkee']Już kupiłam całą, wielką, megaśną wyprawkę - ma teraz więcej ubrań niż ja :evil_lol:[/QUOTE] szalona kobieta:):p;) Quote
Pinkee Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='danusiadanusia']to się czuje na odległość:):)[/QUOTE] Taka moja przypadłość - mam zajoba na punkcie zwierzaków :P Mama się śmieje, że gdybym miała takie warunki jak pani Villas to pewnie też bym miała w domu zoo ;) Mucha upodobała sobie ostatnio spanie na pralce, a łazienkę mamy nieogrzewaną, więc specjalnie kupiłam farelkę, żeby jej dogrzać - teraz stamtąd nie wychodzi :D Co do Lusi to jutro/pojutrze powinnam mieć jakieś nowe zdjęcia, ale maleńka nadal czuje się OK! ;) Dziś mam strasznie smutny dzień, bo ciągle sobie myślę, że Lusia już by była z nami, gdyby nie to niemyślące babsko.. :shake: Quote
ANETTTA Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 bazarek cegiełkowy [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241640-bazarek-cegie%C5%82kowy-ZJAD%C5%81A-trutk%C4%99-na-SZczury-pomoc-potrzebna?p=20665541#post20665541[/url] Quote
Pinkee Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='ANETTTA']podajxiw koszta leczenia[/QUOTE] Jeśli to do mnie to nie wiem kompletnie, już dziś nie chcę dzwonić, ale jutro dopytam :) Quote
ANETTTA Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [quote name='Pinkee']Jeśli to do mnie to nie wiem kompletnie, już dziś nie chcę dzwonić, ale jutro dopytam :)[/QUOTE] zebym mogła na bazarku cos napisac ustal z załozycielka watku KIngą jak sie dowiecie ok ile ??noi jaki stan zdrówka a fota by sie przydała z kliniki Quote
Pinkee Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Oki, wszystkiego się dopytam jutro, dzięki za pomoc :) Quote
Pinkee Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Póki co ok, wygląda na to, że reakcja była wystarczająco szybka. Lusia jest pod stałym nadzorem i cały czas dostaje leki, ale wszyscy wierzymy, że obejdzie się bez szwanku :) Jutro mam dostać jakieś nowe wiadomości i zdjęcie z lecznicy :) Dziękujemy za zainteresowanie :) Quote
Pinkee Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Wszystkim jeszcze raz dziękuję za wsparcie i za pomoc i życzę spokojnych, rodzinnych świąt :iloveyou: Quote
moca35 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Jestem na zaproszenie, pozdrawiam światecznie i mocna trzymam kciuki za Lusie :) Quote
Marycha35 Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Wesołych Świąt i niechaj już sunieczka dotrze do Pańci nowej:) Quote
storozak Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Zapisuje się u Lusi:) Trzymam kciuki za sunię - będzie dobrze! Quote
Recommended Posts