Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 255
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sonia1974']Czekamy na wieści

jeżeli sunia będzie się czuła dobrze to jest potrzeba żeby przebywała tak długo w lecznicy[/QUOTE]

nie mamy gdzie jej umieścić,szukamy jakiegoś dt,bo to poprzedniego nie wróci na pewno,zresztą nawet jakby wróciła,to mieszkałaby na dworze :(

Posted

[quote name='kinga_kinga7']nie mamy gdzie jej umieścić,szukamy jakiegoś dt,bo to poprzedniego nie wróci na pewno,zresztą nawet jakby wróciła,to mieszkałaby na dworze :([/QUOTE]

Ja się pogubiłam...A nie miała mała trafić do Pinkee?

Posted

[quote name='paula_t']Ja się pogubiłam...A nie miała mała trafić do Pinkee?[/QUOTE]

do Pinkee jasne,że tak! ale chcielibyśmy zrobić jej jeszcze sterylkę na miejscu i jeszcze troszkę poobserwuje ją wet w lecznicy

Posted

[quote name='kinga_kinga7']do Pinkee jasne,że tak! ale chcielibyśmy zrobić jej jeszcze sterylkę na miejscu i jeszcze troszkę poobserwuje ją wet w lecznicy[/QUOTE]

Rozumiem, dzięki za wyjaśnienie :)
Cieszę się, że niuńka ma już zaklepany domek!

Posted

Nadal nic nie wiem niestety :(
Wiem, że to długo, jej opiekunka zastanawiała się nad wzięciem jej do siebie na tymczas, miała mnie poinformować o decyzji, ale póki co cisza :(

Posted

właśnie dostałam wiadomość od p.Marty ze Stowarzyszenia,Lusia dalej w lecznicy,lada dzień sunia będzie miała robioną morfologię i jeśli wyniki będą dobre,to Lusia będzie miała sterylkę :)

Posted

Wyniki morfologii wyszły ok, Lusia miała sterylizację w poniedziałkowy wieczór. Czuje się dobrze, ale do 20ego nadal będzie pod okiem weterynarzy :)

Posted

Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda to dostałam dziś maila od opiekunki maleństwa - 'U Lusi wszystko dobrze oprócz tego, że musi siedzieć w klatce:( szkoda mi jej. Wygląda na zdrową, jest bardzo wesoła, taka mała wariatka - chce się bawić, skakać, przytulać, fajne stworzenie:)'.

Już się nie mogę doczekać :loveu:

Posted

Nie pisałam, ale.. właśnie dzwoniła do mnie opiekunka Lusi ze stowarzyszenia i powiedziała, że urobiła męża tak, że oni ją podrzucą w niedzielę, a na sobotę ją wezmą do siebie na kąpu kąpu:D
Także - Warszawo, przybywam! :lol: