sonia1974 Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Czekamy na wieści jeżeli sunia będzie się czuła dobrze to jest potrzeba żeby przebywała tak długo w lecznicy Quote
kinga_kinga7 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='sonia1974']Czekamy na wieści jeżeli sunia będzie się czuła dobrze to jest potrzeba żeby przebywała tak długo w lecznicy[/QUOTE] nie mamy gdzie jej umieścić,szukamy jakiegoś dt,bo to poprzedniego nie wróci na pewno,zresztą nawet jakby wróciła,to mieszkałaby na dworze :( Quote
paula_t Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 [quote name='kinga_kinga7']nie mamy gdzie jej umieścić,szukamy jakiegoś dt,bo to poprzedniego nie wróci na pewno,zresztą nawet jakby wróciła,to mieszkałaby na dworze :([/QUOTE] Ja się pogubiłam...A nie miała mała trafić do Pinkee? Quote
kinga_kinga7 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 [quote name='paula_t']Ja się pogubiłam...A nie miała mała trafić do Pinkee?[/QUOTE] do Pinkee jasne,że tak! ale chcielibyśmy zrobić jej jeszcze sterylkę na miejscu i jeszcze troszkę poobserwuje ją wet w lecznicy Quote
kinga_kinga7 Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 Lusia zostanie jeszcze w lecznicy ok tygodnia,ale dziewczyna jest bardzo dzielna ;) Quote
paula_t Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='kinga_kinga7']do Pinkee jasne,że tak! ale chcielibyśmy zrobić jej jeszcze sterylkę na miejscu i jeszcze troszkę poobserwuje ją wet w lecznicy[/QUOTE] Rozumiem, dzięki za wyjaśnienie :) Cieszę się, że niuńka ma już zaklepany domek! Quote
Pinkee Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Nadal nic nie wiem niestety :( Wiem, że to długo, jej opiekunka zastanawiała się nad wzięciem jej do siebie na tymczas, miała mnie poinformować o decyzji, ale póki co cisza :( Quote
kinga_kinga7 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 właśnie dostałam wiadomość od p.Marty ze Stowarzyszenia,Lusia dalej w lecznicy,lada dzień sunia będzie miała robioną morfologię i jeśli wyniki będą dobre,to Lusia będzie miała sterylkę :) Quote
Pinkee Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 Wyniki morfologii wyszły ok, Lusia miała sterylizację w poniedziałkowy wieczór. Czuje się dobrze, ale do 20ego nadal będzie pod okiem weterynarzy :) Quote
malagos Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 Czyli do zdjecia szwów, tak? Ale potem do domciu moze już isć? Quote
kinga_kinga7 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='malagos']Czyli do zdjecia szwów, tak? Ale potem do domciu moze już isć?[/QUOTE] tak:) potem szukamy transportu do nowego domku Lusi:) Quote
__Lara Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [quote name='kinga_kinga7']tak:) potem szukamy transportu do nowego domku Lusi:)[/QUOTE] Do ds???????? :D Quote
kinga_kinga7 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='__Lara']Do ds???????? :D[/QUOTE] tak! Lusia ma już zapewniony ds u Pinkee!!!! Quote
__Lara Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='kinga_kinga7']tak! Lusia ma już zapewniony ds u Pinkee!!!![/QUOTE] No to cudownie! :) :) :) Quote
paula_t Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 [quote name='__Lara']No to cudownie! :) :) :)[/QUOTE] Wspaniale! :) A transport zawsze się jakiś znajdzie. Quote
Pinkee Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 W ostateczności pojadę pociągiem, chociaż mam nadzieję, że złapiemy jakiegoś stopa :D Quote
Pinkee Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Jeśli ktoś tu jeszcze zagląda to dostałam dziś maila od opiekunki maleństwa - 'U Lusi wszystko dobrze oprócz tego, że musi siedzieć w klatce:( szkoda mi jej. Wygląda na zdrową, jest bardzo wesoła, taka mała wariatka - chce się bawić, skakać, przytulać, fajne stworzenie:)'. Już się nie mogę doczekać :loveu: Quote
mdk8 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 to jak długo jeszcze ma czekać na podróż do domku? Quote
Pinkee Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 W sobotę po nią jadę, ale nie wiem jak to będzie jak mi jej nikt nie chce dowieźć do Warszawy :shake: Quote
paula_t Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Pewnie, że zagląda :) Niuńka musi jeszcze tylko parę dni wytrzymać.... Pinkee, a pisałaś na wątku transportowym? Quote
Pinkee Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Nie pisałam, ale.. właśnie dzwoniła do mnie opiekunka Lusi ze stowarzyszenia i powiedziała, że urobiła męża tak, że oni ją podrzucą w niedzielę, a na sobotę ją wezmą do siebie na kąpu kąpu:D Także - Warszawo, przybywam! :lol: Quote
Recommended Posts