Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Tak, Fiodorek wzbudza miłość i czułość tą swoją dostojnością, szlachetnością i poczciwością...
Piękny z Niego Pan Jamnik:loveu: - oby udało się znaleźć dla Niego najcudowniejszy, Najlepszy DOM!!!!!!!!!!!!

Człowiek móglby się uczyć tej szlachetności.

Hope2 napisał(a):
Cześć Fiodor! My nie jamniki...ale będziemy zaglądać i trzymać łapy za super domek dla Ciebie-bo on już na pewno gdzieś jest :D
Hades i Tolek

Celina12 napisał(a):
...." Jeżeli KOCHASZ.....SERCEM PATRZ "....

Straja sie o Fiodora 3 domki jeden lepszy od drugiego. Wybór ciężki, a Fidor jeden.

" Jeżeli KOCHASZ.....SERCEM PATRZ "

tak dokładnie, tylko mało ludzi tak potrafi.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Człowiek móglby się uczyć tej szlachetności.

Straja sie o Fiodora 3 domki jeden lepszy od drugiego. Wybór ciężki, a Fidor jeden.

" Jeżeli KOCHASZ.....SERCEM PATRZ "

tak dokładnie, tylko mało ludzi tak potrafi.

Fiodor jeden, ale jamników niewidomych jeszcze by się parę znalazło... :(

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Fiodorku wybieraj ten najlepszy domeczek dla siebie a imoże inne jamniczki skorzystają.
... trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:... moja Ukochana Kajcia , też ostatnie lata swojego życia... nie widziała!... i możecie mi wierzyć, że nie raz nas zaskakiwała idealną niemal zdolnością poruszania się.... naprawdę to było niesamowite jak sobie radziła!... wet mi wtedy powiedział, że psy zupełnie nieźle potrafia sobie zrekompensować sobie tą ułomność węchem ... dotykiem....

Posted

anica napisał(a):
... trzymamy kciuki:kciuki::kciuki::kciuki:... moja Ukochana Kajcia , też ostatnie lata swojego życia... nie widziała!... i możecie mi wierzyć, że nie raz nas zaskakiwała idealną niemal zdolnością poruszania się.... naprawdę to było niesamowite jak sobie radziła!... wet mi wtedy powiedział, że psy zupełnie nieźle potrafia sobie zrekompensować sobie tą ułomność węchem ... dotykiem....

Też tak myślę, że psiaki niewidzące radzą sobie swietnie dzięki innym zmysłom, które u nich wyostrzają się. Znacie niewidzącego jamnisia Atosa, który świetnie egzystuje świetnie w domu i na spacerach i z innymi mieszkańcami psimi tworzą fajną trójkę :multi:.
Fiodorku czochranko :)