Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Habajowka.....:):) niesamowicie optymistyczny watek masz....:):)
Gratulacje.....

A dziękuję taki był zamysł żeby tu nie smęcić, bo wystarczy że mam doa jak ze schronu wychodzę więc tu ma być wesoło i optymistycznie :)

Posted

kolejna kobietka napisał(a):
ale powiem wam bezcenny widok takich biegajacych rozbrykanych psiurkow, gdzie jeszcze przed chwila wegetowaly w boksie... az sie lezka w oku kreci :)

Zgadzam się to bezcenny widok.

Marzyłam o fotkach Żuczka i Ineczki po metamorfozie.

Mam mokre oczy!!!

Posted

Aimez_moi napisał(a):
To zamysl sie udal bo wchodzac na watek to usmiech jest od ucha do ucha......
ja juz dzis sie mocno splakalam bo odszedl Demon.....

Jej bardzo mi przykro.... mądra koleżanka zawsze mówi że w sercu zawsze zostaje a wolne miejsce w domu jest...

To na poprawę humoru mam niusa z przed chwili Gary jeden z Gałganków skradł serce rodzinie z okolic Koszalina...dwoje chłopaczków, sunia i 2 koty no i rodzice oczywiście...trzymajcie kciuki w czwartek PA :)

Posted

obiezyswiat75 napisał(a):
Trzymam mocno!

Trzymaj mocno...ja już myślałam że się go "nie pozbędę" :razz: Greta się zdziwi jak się Garemu uda że nie ma kogo terroryzować :cool3:

Posted (edited)

:kciuki: :cool3:

Zawsze tak mam że najpierw się cieszę że ktoś fajny dzwoni a potem mi smutno że mój synuś wychuchany pójdzie gdzieś w obcy świat :(

Gabi79 napisał(a):
Zgadzam się to bezcenny widok.

Marzyłam o fotkach Żuczka i Ineczki po metamorfozie.

Mam mokre oczy!!!

najlepsze jest to że one jeszcze nie kumają że są Żuczkiem i Kawą no i się drę...Żuku.......Kawa.......obiad (drę się bo jak poczłapia na sam koniec działki to nie słyszą nic) a one nic to i ja człapię za nimi z miską pełną żarcia żeby na zapach przyszły jak na imię nie reagują....jak zwąchają to migiem i już są u siebie a ja się człapię z powrotem przez te śniegi nieszczęsne.... a Zuku w tym czasie to skacze jak piłeczka w miejscu gdzie zawsze wcina :) Ubaw o pachy....ze mnie oczywiście :diabloti:

Edited by Hałabajówka
Posted

To go nie oddawaj :eviltong: :cool3:

Haha wiesz serce swoje a rozum swoje...będzie miał lepiej jako drugi pies niż jako nasty... poza tym więcej ludzi do głaskania :) jeszcze nie wiem czy oddam zobaczymy w czwartek :)

Posted

Hałabajówka napisał(a):

Zawsze tak mam że najpierw się cieszę że ktoś fajny dzwoni a potem mi smutno że mój synuś wychuchany pójdzie gdzieś w obcy świat :(

najlepsze jest to że one jeszcze nie kumają że są Żuczkiem i Kawą no i się drę...Żuku.......Kawa.......obiad (drę się bo jak poczłapia na sam koniec działki to nie słyszą nic) a one nic to i ja człapię za nimi z miską pełną żarcia żeby na zapach przyszły jak na imię nie reagują....jak zwąchają to migiem i już są u siebie a ja się człapię z powrotem przez te śniegi nieszczęsne.... a Zuku w tym czasie to skacze jak piłeczka w miejscu gdzie zawsze wcina :) Ubaw o pachy....ze mnie oczywiście :diabloti:

Kochane Słoneczka, zobaczyć skaczącego jak piłeczka Żuczka - BEZCENNE

Trzymam kciuki za domek dla Garego!!!!!!!!!!!

Posted

Hałabajówka napisał(a):

Ty mu przypomnij może, że on dziadek już i żeby się zachowywał jak na wiek przystało :):):):)

Posted

Gabi79 napisał(a):
Kochane Słoneczka, zobaczyć skaczącego jak piłeczka Żuczka - BEZCENNE

Ano bezcenne...zwłaszcza moje nogi po Kawie Ince bo ona to się odbija od nogi i mnie pazurami za każdym razem głaszcze :)

Posted

Spójrz na to z tej strony - zima się skończy, śniegi stopnieją.......będzie Ci łatwiej z tą miską za nimi biegać :)

Nie mogłam się powstrzymać, ale wyobraźnia mi podsuwa takie różne widoki :)

Posted

Spójrz na to z tej strony - zima się skończy, śniegi stopnieją.......będzie Ci łatwiej z tą miską za nimi biegać :)

Nie mogłam się powstrzymać, ale wyobraźnia mi podsuwa takie różne widoki :)

Jak też sobie to wszystko wyobraziłam i się śmieję sama do siebie:lol:

Hałabajówko jesteś ANIOŁEM!!!!!

Posted

No wiecie co o jaja się kłócicie ;)

A z tą zimą to jest już przegięcie...bunkruję tylko te kojce przed śniegiem a on i tak jakoś drogę znajdzie żeby do środka wleźć i tylko kipisz robi....
A co do Żuka to już mu dzisiaj w nerwach życzyłam żeby do zaspy wpadł bo wołam i wołam a on w drugą stronę maszeruje i to pod wiatr....i szansy nie było żeby zwąchał że miska za nim idzie no...i ja oczywiście wpadłam do zaspy a nie on....eh z nimi zawsze tak jest że mi jakiś numer wywiną :mad::loveu:

A już mu mówiłam że w takim wieku nie przystoi tak szybko się przemieszczać ale jakoś się nie przejął za to go po jedzeniu bach w kojcu obfociłam i o dziwo stał w miejscu :)

Posted (edited)

[quote name='obiezyswiat75']I bardzo dobrze, że młodnieją. Miłość uskrzydla :)[/QUOTE]

Jak to w pewnej piosence hiphopowej rymował jeden taki artysta....miłość uskrzydla...uczy latać :)

Żuczek chyba wziął sobie do serca :)

Nie jedziemy jutro na PA dla Garego....ponoć mają już szczeniaczka od szwagra czy wujka.... domku szukamy cie dalej...

Edited by Hałabajówka