Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebna będzie kasa na maluchy, bo my jesteśmy spłukani, płacimy fv na raty.... Zasponsorowałam poprzednim szczeniakom 80,00 za szczepienie, bo już nie miałam kogo prosić w pracy.
My możemy brać do siebie, ale oferujemy tylko miejsce i podstawowe wydatki.

Posted

an1a napisał(a):
Potrzebna będzie kasa na maluchy, bo my jesteśmy spłukani, płacimy fv na raty.... Zasponsorowałam poprzednim szczeniakom 80,00 za szczepienie, bo już nie miałam kogo prosić w pracy.
My możemy brać do siebie, ale oferujemy tylko miejsce i podstawowe wydatki.

Aniu to i tak ogromna pomoc:)
Nie dostałam na pw numeru konta żeby Ci oddać te 63 zł:)
Robię bazarek dla maluszków, słabo idzie ale mam biżuterię ze srebra to ją wystawię:) Jest bardzo ładna , powino się sprzedać...

Posted

[quote name='Pysia']Spoko. Pysia i tak ma problem ze spaniem bo kregosłup jej nie daje ;) TZta nie ma aby marudził że ktoś nas odwiedza w srodku nocy :evil_lol: Więc możesz nawet i o 4 nad ranem ;)

łaczę sie w bólu i współczuję, mam to samo
super, że Berek jedzie do Ciebie, mam nadzieje, że fajne zdjęcia będą i relacje na bieżąco?:p i że migiem do domu śmignie;)

Posted

ok to czekam na info,było by fajnie jak by znalazł dom, bo mi się dziecko rozłożyło i byłyśmy dziś u lekarza-do soboty musze ją postawić na nogi-to posiedziałabym z nią w domu choć już poinformowałam familię ,że wybywam na pół dnia :)
a i ewentualnie potrzebny byłby transporter ?

Posted

katia_793 napisał(a):
dziewczyny a wiadomo kto jedzie ze mną, bo sama sie nie pisze w taką pogodę :)

Ja przyjadę z Gliwic i razem podjedziemy.

Posted

katia_793 napisał(a):
ok to czekam na info,było by fajnie jak by znalazł dom, bo mi się dziecko rozłożyło i byłyśmy dziś u lekarza-do soboty musze ją postawić na nogi-to posiedziałabym z nią w domu choć już poinformowałam familię ,że wybywam na pół dnia :)
a i ewentualnie potrzebny byłby transporter ?

Tak byłby potrzebny ale do samych Gliwic:)

Posted

Porcja nowych informacji o Idze: zasuwa już po całym domu, biega po schodach i napastuje nasze biedne starsze psy :evil_lol: Ma charakter teriera - jest uparta, szybko się nakręca, ale łatwo się uspokaja. W zabawie kłapie zębami w powietrzu, taki jej tik. Biegnie-kłapie, tarza się-kłapie :diabloti: Potrafi boleśnie skubnąć i z zabawki przenieść się na rękaw, ale upomniana od razu odpuszcza. Nie ma mowy o szarpaniu się z nią, żeby przestała. Rozumie już słowo 'fe', ładnie przychodzi na zawołanie.
Uwielbia zabawę w zapasy, podgryzanie i bieganie. Niestety teraz ze względu na szwy musimy ją mocno ograniczać.

Zdecydowanie potrzebuje psiego kompana do zabaw, bo nasza geriatria nie nadąża i szybko traci cierpliwość.

Posted

Ona skubie, ale konsekwentne nie pozwalanie pomoże :)
Była z nami dzisiaj na wizycie przedadopcyjnei, jest niepewna na klatce schodowej, bała się schodów, ale ostatecznie z nich sama zeszła.
Musimy podjechać z nią do weta jutro, rana nie jest zaczerwieniona, ale ma jakiś wielki strup.
Iga bez sukienki

Posted

Oby jutro mniej wiało :evil_lol:
Iga jest już zaszczepiona na wściekliznę, koszt 30zł.
Ma też lekką chorobę lokomocyjną, na trasie jest dobrze, wygląda sobie przez okno i po chwili idzie spać. Problem jest na wertepach, jak dłużej buja, wymiotuje. Patrząc ja stan naszych dróg, sama bym czasem to zrobiła.

Posted

Iga będzie u nas od wtorku :) wstępnie jesteśmy umówione na 15:30 na ursynowie i jedziemy po małą
szelki już nabyte,musimy kupić dziewczynom nowe posłanko i zamówić identyfikator z telefonem.
Pozostaje jeszcze kwestia imienia :)