__Lara Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 an1a napisał(a):Główny bohater wątku czy Berek? :evil_lol: Główny bohater :) Quote
an1a Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Potrzebna będzie kasa na maluchy, bo my jesteśmy spłukani, płacimy fv na raty.... Zasponsorowałam poprzednim szczeniakom 80,00 za szczepienie, bo już nie miałam kogo prosić w pracy. My możemy brać do siebie, ale oferujemy tylko miejsce i podstawowe wydatki. Quote
an1a Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 __Lara napisał(a):Główny bohater :) A to akurat jest u mnie na DT :) Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 an1a napisał(a):Potrzebna będzie kasa na maluchy, bo my jesteśmy spłukani, płacimy fv na raty.... Zasponsorowałam poprzednim szczeniakom 80,00 za szczepienie, bo już nie miałam kogo prosić w pracy. My możemy brać do siebie, ale oferujemy tylko miejsce i podstawowe wydatki. Aniu to i tak ogromna pomoc:) Nie dostałam na pw numeru konta żeby Ci oddać te 63 zł:) Robię bazarek dla maluszków, słabo idzie ale mam biżuterię ze srebra to ją wystawię:) Jest bardzo ładna , powino się sprzedać... Quote
ewu Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Na FB pożebrać trzeba , Cioteczki pozapraszajcie:) Quote
enia Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='Pysia']Spoko. Pysia i tak ma problem ze spaniem bo kregosłup jej nie daje ;) TZta nie ma aby marudził że ktoś nas odwiedza w srodku nocy :evil_lol: Więc możesz nawet i o 4 nad ranem ;) łaczę sie w bólu i współczuję, mam to samo super, że Berek jedzie do Ciebie, mam nadzieje, że fajne zdjęcia będą i relacje na bieżąco?:p i że migiem do domu śmignie;) Quote
katia_793 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 dziewczyny a wiadomo kto jedzie ze mną, bo sama sie nie pisze w taką pogodę :) Quote
an1a Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Wanda w siedleckim wątku wklejała wiadomość od Pana zainteresowanego Berkiem, miałby po niego przyjechać, ale nie wiem na czym stanęło http://www.dogomania.pl/forum/threads/238469-Siedleckie-maluszki-ju%C5%BC-zdrowe!-szukamy-dom%C3%B3w-i-prosimy-o-wsparcie-w-OG%C5%81OSZENIACH!?p=20582151#post20582151 Quote
katia_793 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ok to czekam na info,było by fajnie jak by znalazł dom, bo mi się dziecko rozłożyło i byłyśmy dziś u lekarza-do soboty musze ją postawić na nogi-to posiedziałabym z nią w domu choć już poinformowałam familię ,że wybywam na pół dnia :) a i ewentualnie potrzebny byłby transporter ? Quote
ewu Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 katia_793 napisał(a):dziewczyny a wiadomo kto jedzie ze mną, bo sama sie nie pisze w taką pogodę :) Ja przyjadę z Gliwic i razem podjedziemy. Quote
ewu Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 katia_793 napisał(a):ok to czekam na info,było by fajnie jak by znalazł dom, bo mi się dziecko rozłożyło i byłyśmy dziś u lekarza-do soboty musze ją postawić na nogi-to posiedziałabym z nią w domu choć już poinformowałam familię ,że wybywam na pół dnia :) a i ewentualnie potrzebny byłby transporter ? Tak byłby potrzebny ale do samych Gliwic:) Quote
ewu Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Mam transporter, pachnącą kosteczkę do gryzienia , kocyk i wszystko , czego Berek będzie potrzebował w podróży:) Quote
ewu Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Pysiu wyśpij się kochana bo Cię późno nawiedzę i proszę o adres na pw:):) Quote
an1a Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Porcja nowych informacji o Idze: zasuwa już po całym domu, biega po schodach i napastuje nasze biedne starsze psy :evil_lol: Ma charakter teriera - jest uparta, szybko się nakręca, ale łatwo się uspokaja. W zabawie kłapie zębami w powietrzu, taki jej tik. Biegnie-kłapie, tarza się-kłapie :diabloti: Potrafi boleśnie skubnąć i z zabawki przenieść się na rękaw, ale upomniana od razu odpuszcza. Nie ma mowy o szarpaniu się z nią, żeby przestała. Rozumie już słowo 'fe', ładnie przychodzi na zawołanie. Uwielbia zabawę w zapasy, podgryzanie i bieganie. Niestety teraz ze względu na szwy musimy ją mocno ograniczać. Zdecydowanie potrzebuje psiego kompana do zabaw, bo nasza geriatria nie nadąża i szybko traci cierpliwość. Quote
katia_793 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 miło to słyszeć -czytać:) boję się trochę tego podgryzania no ,ale cóż nasze suki też podgryzały :) a po Berku mam tak pogryzione ręce ,ze hoho :) Quote
an1a Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ona skubie, ale konsekwentne nie pozwalanie pomoże :) Była z nami dzisiaj na wizycie przedadopcyjnei, jest niepewna na klatce schodowej, bała się schodów, ale ostatecznie z nich sama zeszła. Musimy podjechać z nią do weta jutro, rana nie jest zaczerwieniona, ale ma jakiś wielki strup. Iga bez sukienki Quote
katia_793 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 śliczna :) nie mogę doczekać sie jej w realu :) Quote
__Lara Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 katia_793 napisał(a):śliczna :) nie mogę doczekać sie jej w realu :) Jest przepiękna :) Quote
enia Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 katia_793 napisał(a):śliczna :) nie mogę doczekać sie jej w realu :) to chyba już wkrótce? :) Quote
katia_793 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Tak w sobote, musze dzis zadzwonic do ani po adres :-) Quote
an1a Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Oby jutro mniej wiało :evil_lol: Iga jest już zaszczepiona na wściekliznę, koszt 30zł. Ma też lekką chorobę lokomocyjną, na trasie jest dobrze, wygląda sobie przez okno i po chwili idzie spać. Problem jest na wertepach, jak dłużej buja, wymiotuje. Patrząc ja stan naszych dróg, sama bym czasem to zrobiła. Quote
enia Posted March 17, 2013 Author Posted March 17, 2013 katia_793 napisał(a):Tak w sobote, musze dzis zadzwonic do ani po adres :-) Dziś niedziela, czy Iga u Was? Quote
katia_793 Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Iga będzie u nas od wtorku :) wstępnie jesteśmy umówione na 15:30 na ursynowie i jedziemy po małą szelki już nabyte,musimy kupić dziewczynom nowe posłanko i zamówić identyfikator z telefonem. Pozostaje jeszcze kwestia imienia :) Quote
Recommended Posts