Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

przeczytalam caly temat....niestety jezeli Wacus jest zadziarny w stosunku do wlascicieli to u mnie rowniez odpada:-(
cholera....

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jaki jes dokładnie problem z Wacusiem? Przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego wątku:oops: Załatwia się w domu? Zdarza mu się atakowac właściciela? Jak reaguje na koty?

Posted

Podnoszę, sprawa bardzo pilna. Wacuś potrzebuje domu na już, czy jest jakiś człowiek, który zabierze go do domu?Jak nie na stałe to chociaż na tymczas. Ja wiem, że wakacje, że wyjazdy, a może ktoś spędza wakacje w domu i mógłby zająć sie tym małym okruszkiem.

Posted

[B]Straszne..dziewczyny Wacuś waży może z 2 kg. To jest okruszek...i ta agresja...wcale nie jest pewna!!! Pomóżmy Wacusiowi!!! Trzeba sprawdzić jak z ta agresją...on w schronisku nie był w żaden sposób agresywny!!!Ja go wiozłam..też nie był!!!! POMOCY!!!!
[/B]

Posted

CZy jest pewność, że w tymczasie nie spotkało go coś przykrego co spowodowałoby takie reakcje? Pytam, niechcąc nikogo przy tym obrazić.
Jak to możliwe, że nieagresywny pies nagle kłapie zębami?:crazyeye:

Posted

[quote name='mar.gajko']A czy wiemy cokolwiek jak on z kotami żyje??[/quote]

Niestey nic nie wiemy..ale on wielkości kota więc marne szanse w walce z kotem ;)

Posted

Przypominamy, że Waculek jest w tragicznej sytuacji, taki okruszek nie poradzi sobie w schronie, pilnie potrzebujemy pomocy. Kto może nam pomóc? Prosimy o kącik dla Wacusia. Nie zajmie dużo miejsca, jest malutki, drobniutki i potrzebuje troszkę spokoju w jesieni swojego życia.

Posted

Trzeba sprawdzić koniecznie co z ta jego agresją. Czemu nagle zaczął atakować. O ile mi wiadomo do tej pory DT nie zgłaszał takich incydentów.
Tak czy siak on w schronie byłby z góry na przegranej pozycji , z reszta nie po to był wyciagany stamtąd , żeby ponownie tam trafić
[COLOR=Red][B]
LITOŚĆI, DOMEK DLA OKRUSZKA PILNIE POTRZEBNY>[/B][/COLOR]