ata Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 przeczytalam caly temat....niestety jezeli Wacus jest zadziarny w stosunku do wlascicieli to u mnie rowniez odpada:-( cholera.... Quote
Szyszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Podnoszę. Kto może wziąć Waculka na tymczas chociaż??????? Quote
pidzej Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 w górę maluszku choć najgorzej będzie z tą agresją...:shake: Quote
Neris Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ja niestety nie mogę pomóc... podskoczy moim psom i mu zrobią krzywdę... Quote
saskia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 A jaki jes dokładnie problem z Wacusiem? Przepraszam, nie mam czasu przeczytać całego wątku:oops: Załatwia się w domu? Zdarza mu się atakowac właściciela? Jak reaguje na koty? Quote
Szyszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 W domu tymczasowym jest problem z atakowaniem właścicelki. Kurcze, szukam gdzie mogę, rodzina i znajomi mnie przepędzili na cztery wiatry:placz: Quote
Szyszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Podnoszę, sprawa bardzo pilna. Wacuś potrzebuje domu na już, czy jest jakiś człowiek, który zabierze go do domu?Jak nie na stałe to chociaż na tymczas. Ja wiem, że wakacje, że wyjazdy, a może ktoś spędza wakacje w domu i mógłby zająć sie tym małym okruszkiem. Quote
szajbus Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [COLOR=Purple][B]Domek dla Wacusia pilnie potrzebny, choćby tymczas. Błagamy o pomoc. Czy ktoś nas słyszy???[/B][/COLOR] Quote
Szyszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 I ja podnoszę. Stały dom lub tymczas dla staruszka potrzebny. Quote
Szyszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Waculek potrzebuje pomocy, nie oże zostać dłużej w domu tymczasowy, do schronu jest za stary, nie poradzi sobie, kto może mu pomóc? Quote
Moriaaa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [B]Straszne..dziewczyny Wacuś waży może z 2 kg. To jest okruszek...i ta agresja...wcale nie jest pewna!!! Pomóżmy Wacusiowi!!! Trzeba sprawdzić jak z ta agresją...on w schronisku nie był w żaden sposób agresywny!!!Ja go wiozłam..też nie był!!!! POMOCY!!!! [/B] Quote
Szyszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 CZy jest pewność, że w tymczasie nie spotkało go coś przykrego co spowodowałoby takie reakcje? Pytam, niechcąc nikogo przy tym obrazić. Jak to możliwe, że nieagresywny pies nagle kłapie zębami?:crazyeye: Quote
Moriaaa Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 [quote name='mar.gajko']A czy wiemy cokolwiek jak on z kotami żyje??[/quote] Niestey nic nie wiemy..ale on wielkości kota więc marne szanse w walce z kotem ;) Quote
mar.gajko Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No tak, ale lepiej żeby ignorował lub lubił, niż ganiał kilka sztuk cały czas po mieszkaniu. Bo raczej tego nikt nie zniesie. No i do roboty ludzie chadzają. Quote
Szyszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Przypominamy, że Waculek jest w tragicznej sytuacji, taki okruszek nie poradzi sobie w schronie, pilnie potrzebujemy pomocy. Kto może nam pomóc? Prosimy o kącik dla Wacusia. Nie zajmie dużo miejsca, jest malutki, drobniutki i potrzebuje troszkę spokoju w jesieni swojego życia. Quote
szajbus Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Trzeba sprawdzić koniecznie co z ta jego agresją. Czemu nagle zaczął atakować. O ile mi wiadomo do tej pory DT nie zgłaszał takich incydentów. Tak czy siak on w schronie byłby z góry na przegranej pozycji , z reszta nie po to był wyciagany stamtąd , żeby ponownie tam trafić [COLOR=Red][B] LITOŚĆI, DOMEK DLA OKRUSZKA PILNIE POTRZEBNY>[/B][/COLOR] Quote
Szyszka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Podnosimy Waculka, to dziś gorący wątek, prosimy o pomoc. Quote
agula Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 [quote name='Szyszka']Podnosimy Waculka, to dziś gorący wątek, prosimy o pomoc.[/quote] do góry :shake: Quote
Recommended Posts