jola od jadzi Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nie ma szans żeby wytrzymał, to już nie chodzi tylko o siku i kupkę ale o to,że cały dzień byłby sam, bez człowieka, jeszcze większy dzikusek by się z niego zrobił. Quote
Szyszka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Fakt, o ja ciemna masa a kupce i siusiu nie pomyślałam :oops: , ale mi wstyd, ale to chyba z podniety, że szansa na domek się przytrafiła. A poza tym, sam cały dzień, chociaż lepsze to niż powrot do schronu. Szukajmy dalej, w końcu musi się coś ruszyć. Quote
szajbus Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Nie ma rady trzeba szukać nadal. Mimo dobrych chęci pani domek nie spełnia warunków. Wacus zdziczałby całkowicie. Jemu jest potrzebny ktoś kto poświęciłby mu maksymalna ilość czasu. Tylko jak tego ktosia znaleźć? Quote
Szyszka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Szukamy, Waculek gdzie jest Twój nowy pancio? Quote
eloise Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 dlatego moja siostra nie może wziąć Wacusia, chociaż bardzo by chciała- brak czasu :( długo pracuje i nie chce żeby pies siedział cały czas sam. bardzo mi przykro, że Wacuś nie ma swojego człowieka...:shake: Quote
szajbus Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Człowieku Wacusia, wiem, że gdzieś jesteś, pokaz nam się czekamy na ciebie z wielka nadzieją. Quote
Szyszka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Bardzo czekamy, wypatrujemy każdego dnia i ciągle mamy nadzieję a czy Wacuś jeszcze ją ma? Quote
Gosiapk Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dalczego Wacuś musi uciekać z DT dotychczasowego? Quote
Moriaaa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Potrzebujemy tymczasu dla okruszka..pilnie bo wyląduje w hotelu!!! A tam w boksie!!!:( Ja do siebie go nie wcisnę bo mam dziecko i 3 psy na 28 m2:( Quote
Moriaaa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Właśnie dostałam SMSa...koniec..Wacek już musi zniknąć!!!! Jak ja mam go znowu do boksu dać???:placz::placz::placz: Quote
anula1959 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Co się stało? Po tak długim czasie DT z niego zrezygnował? Przecież wcześniej Dt mówił , że gdyby znalazł się domek to nie wie czy go odda (: ........ DOMEK WACUSIOWI POTRZEBNY NA JUŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Moriaaa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Błagam on nie zajmie dużo miejsca!!! Nie mam sumienia dawać go do hotelu..z łóżeczka do boksu:placz::placz::placz: Quote
Kar0la Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ależ się porobiło... Przykro mi, ale ja także nie mogę pomóc. Quote
szajbus Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 To mamy nóż na gardle. [COLOR=Red][B]L I T O Ś C I [/B][/COLOR] dla Wacusia. Kto przetrzyma tego kurczaczka? Quote
agula Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='szajbus']To mamy nóż na gardle. [COLOR=red][B]L I T O Ś C I [/B][/COLOR]dla Wacusia. Kto przetrzyma tego kurczaczka?[/quote] do góry, kto pomoze??????????? Quote
Moriaaa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Wacuś potrzebuje DT na już... To jest okruszek..nie zajmie dużo miejsca...błagam niech ktoś pomoże...to będzie koszmar..kolejne przeprowadzka i to do boksu!!!! Quote
ata Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 czy jest szansa na nowe zdjecia Wacusia:oops: , bo te mi sie w ogole nie otwieraja:roll: Quote
Szyszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Boże, na pomoc! Kto może wziąć Wacusia, chociaż trochę. Błagamy. Quote
Moriaaa Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='ata']czy jest szansa na nowe zdjecia Wacusia:oops: , bo te mi sie w ogole nie otwieraja:roll:[/quote] Tutaj są fotki Wacusia: [url]http://niechcianeizapomniane.org/forum/wacu-may-akomczuszek-czeka-na-domek-vt467.html[/url] [url]http://www.allegro.pl/item211801152_pies_wacus_drobinka_szuka_domu.html[/url] Te Ci się otworzą na pewno. POMOCY!!!! Ja nie mam serce takiego podkoldernika do hotelowego boksu zawieźć....:shake: Quote
Recommended Posts