Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo optymistyczne te wieści.Będzie dobrze,on dużo w ostatnim czasie przeszedł.
Dobrze że z kolegą dogaduje się a może z koleżanką lepiej by mu poszło :evil_lol:,ciesze się że ogonek już w góre rusza.
Dropsiu pokaż zdjęcie jakieś.
Przesłałam dla dropsika parę grosików tak jak obiecałam :)

Posted

Kolejny bazarek na Naszych Podopiecznych... ZAPRASZAM :)

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243248-Ciuchowisko-różne-rozmiary-stojak-na-biżuterię-buty-kocie-figurki-do-17-05-godz20?p=20831938#post20831938[/url]

Posted

Powiedzcie mi dziewczyny jak mam usunąć sygnaturkę Dropsa drops już odnaleziony a u mnie wciąż jest poszukiwany.
Wchodzę na ustawienia -sygnaturka-pisze tam pod zdjęciem usuń zdjęcie zaznaczam ten kwadracik i nic co robię nie tam ???

Posted

[B]Zapraszam do Bono...kolejnego Naszego podopiecznego... 4 lata zmarnowane w schronisku... guz na głowie... podejrzewamy ślepotę... problemy z poruszaniem się...otyłość... czy to nie za dużo na jednego psiaka?
Prosimy o pomoc :-([/B]

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243318-Bono-ZNISZCZONY-po-4-latach-w-schronisku-b%C5%82aga-o-pomoc!-Potrzebne-na-leczenie[/url]!!!

Posted

Już się nie mogę doczekać odwiedzin u Dropiatego :)

Cioteczki... wyobrażacie sobie, że jeszcze kilkanaście dni temu nikt nie wierzył, że on w ogóle żyje?
Jak tak zebrać to wszystko, na spokojnie do kupy...
To naprawdę stał się cud :)

Jak już owe cuda się zdarzają to liczymy na to, że i DS spadnie nam z nieba...

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Już się nie mogę doczekać odwiedzin u Dropiatego :)

Cioteczki... wyobrażacie sobie, że jeszcze kilkanaście dni temu nikt nie wierzył, że on w ogóle żyje?
Jak tak zebrać to wszystko, na spokojnie do kupy...
To naprawdę stał się cud :)

Jak już owe cuda się zdarzają to liczymy na to, że i DS spadnie nam z nieba...[/QUOTE]
Spadnie, jak zawsze... :kciuki:

Posted

Drops dzielnie znosi remont pokoju w domu tymczasowym. Wycofuje się, ale nie jest przerażony.
Zdecydowanie częściej godzi się na pieszczoty i sam podchodzi do człowieka. DT ma wrażenie, że powoli zaczyna rozumieć polecenia SIAD i NA SWOJE.
Jedyny problem to taki, że pod nieobecność łazi po kanapach, co DT stara się wyplenić :razz: i grzebie w śmieciach - ale to raczej pozostałość po ucieczce...
Ponoć jest uparciuchem i cwaniakiem ;) coraz częściej ogon jest w górze i jest przekochany, kiedy się cieszy.

Już chciałabym to zobaczyć na własne oczy :loveu:

Posted

jak miło się czyta takie wiadomości ;)
wyślijcie mi proszę jeszcze raz nr konta to wpłacę jakiś grosik dla Dropsa.. niedużo, bo muszę zapłacić prawie tysiak za OC :(

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
Jedyny problem to taki, że pod nieobecność łazi po kanapach, co DT stara się wyplenić :razz:[/QUOTE]

A po czym ma łazić?:cool3:przecież kanapy są od tego:eviltong:

Posted

[quote name='Energy']A po czym ma łazić?:cool3:przecież kanapy są od tego:eviltong:[/QUOTE]

no wlasnie ,nalezy tylko je odpowiednio przed "czystymi"lapkami zabezpieczyc,a smietniki ustawic tam gdzie piesek nie ma dostepu.