piescofajnyjest Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 bardzo elegancki starszy pan:loveu: Quote
kakadu Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 przepraszam, ale moja tymczasowa tusia ma dziś operację i trochę nie kontaktuję; jutro wrócę do życia to się rozejrzę na wątku; Quote
agusiazet Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Zaglądam w imieniu Talcottowej Skarpety dla starszych psiaków i myślę, że Mańkowi pomoc od nas się należy:) Zgłaszająca Pumka 1990 musi wiedzieć, że wsparcie psa, zgłoszonego przez osobę nie będącą deklarowiczem Skarpety jest obwarowane dokonaniem zwrotu pieniędzy w wysokości 25 % kwoty otrzymanej, w terminie do 5 tygodni od przelania pieniędzy na podane konto! Od kwoty maksymalnej 120 zł zwrot wynosi 24 zł.Ta zasada jest spowodowana faktem małych wpłat i małej ilości stałych deklarowiczów, więc pieniądze nam tylko ubywały, gdyż potrzebujących zwierzaków jest wiele. Czy taka forma pomocy nadal Was interesuje? Quote
pumka1990 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='kakadu']przepraszam, ale moja tymczasowa tusia ma dziś operację i trochę nie kontaktuję; jutro wrócę do życia to się rozejrzę na wątku;[/QUOTE] Trzymam kciuki za Tusie! :) Quote
pumka1990 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Dżdżowniś']Maniek był na geriatrii ?[/QUOTE] Nie Maniuś nie był na geriatrii... Jego zdrowie się posypało w przeciągu miesiąca... wcześniej było wszystko dobrze, a wręcz jak na wiek psa idealnie.... Quote
pumka1990 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='agusiazet']Zaglądam w imieniu Talcottowej Skarpety dla starszych psiaków i myślę, że Mańkowi pomoc od nas się należy:) Zgłaszająca Pumka 1990 musi wiedzieć, że wsparcie psa, zgłoszonego przez osobę nie będącą deklarowiczem Skarpety jest obwarowane dokonaniem zwrotu pieniędzy w wysokości 25 % kwoty otrzymanej, w terminie do 5 tygodni od przelania pieniędzy na podane konto! Od kwoty maksymalnej 120 zł zwrot wynosi 24 zł.Ta zasada jest spowodowana faktem małych wpłat i małej ilości stałych deklarowiczów, więc pieniądze nam tylko ubywały, gdyż potrzebujących zwierzaków jest wiele. Czy taka forma pomocy nadal Was interesuje?[/QUOTE] Bardzo dziękuję!:) Oczywiście, że taka forma pomocy mi odpowiada! Dodatkowo jak sprawy Maniusia się naprostują i wyjdę z długów to na pewno też Was wspomogę :) Quote
agusiazet Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='pumka1990']Bardzo dziękuję!:) Oczywiście, że taka forma pomocy mi odpowiada! Dodatkowo jak sprawy Maniusia się naprostują i wyjdę z długów to na pewno też Was wspomogę :)[/QUOTE] To poproszę o numer konta na Pw oraz dane właściciela, przeleję 120 zł dla pieska! Quote
Dżdżowniś Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='pumka1990']Nie Maniuś nie był na geriatrii... Jego zdrowie się posypało w przeciągu miesiąca... wcześniej było wszystko dobrze, a wręcz jak na wiek psa idealnie....[/QUOTE] Czyli na oko było a w rzeczywistości już chorował. Kurde zawsze mówię chetnym na taką akcje że jak macie zabierać to zabierajcie takiego dziadunia i babunę która się dobrze trzyma/ na oko/ bo za chwilę robi się tragedia.i najlepiej chodzić do weta schronowego /skonsultować psa z 2-ma w różnym czasie/ czy wszystkimi jak widzicie że któryś coś kreci/ ja tak robię (: i pogadać o stanie zdrowia ale tak na poważnie i bez obecności innych słuchających. Wtedy jest największe prawdopodobieństwo usłyszenia prawdy. Bardzo szkoda dziadunia. W zeszłym roku chciałam zabrać taką mixturkę astki, babunię straszną.Niestety musiałam najpierw pooddawać psiaki będące u mnie w domu. Nie doczekała pomocy.wetka przy p dyrektor mowiła że jej stan jak na wiek jest baardzo dobry.Inny wet był odmiennego zdania. Dlatego o psie co do którego mam plany gadam z wetami przy każdej możliwej okazji. Dobrze że go zabrałyście.Mega się cieszę.Teraz Maniek będzie szczęśliwy i oby jak najdłużej. Należy mu się więcej czasu. Quote
agusiazet Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Psy starsze w schronisku jakoś się trzymają, po wyjściu cały pałer opada i zaczynają chorować:( Quote
Dżdżowniś Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='agusiazet']Psy starsze w schronisku jakoś się trzymają, po wyjściu cały pałer opada i zaczynają chorować:([/QUOTE] Różnie to bywa. U mnie były zawsze takie co na ostatnią chwilę im się pomoc niosło.Najdłużej to żył biały mixturek asta z boksiem, aż 8mc przy ciężkiej chorobi nowotworowej. Ale chłopaczyna był mega szczęśliwy i było to idać. Quote
Maria1957 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 ... zaglądam do Mania ... Manio jest w wieku mojej Sabci ... trzymam kciuki za psiaczka ... Quote
Nemko Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Melduje sie.Na razie zapisuje. Tyle moge....potem pomyslimy Quote
magdyska25 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 jestem na zaproszenie. już nie mam jak finansowo pomóc... Quote
pumka1990 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Maria1957']... zaglądam do Mania ... Manio jest w wieku mojej Sabci ... trzymam kciuki za psiaczka ...[/QUOTE] Witamy :) :) :) Quote
pumka1990 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='Nemko']Melduje sie.Na razie zapisuje. Tyle moge....potem pomyslimy[/QUOTE] Dziękuję za dołączenie ! :) Quote
pumka1990 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='magdyska25']jestem na zaproszenie. już nie mam jak finansowo pomóc...[/QUOTE] Witamy, prosimy o zaglądanie do nas i zaproszenie znajomych :) Quote
Nadziejka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Zagladam do serdunka cudnego:iloveyou:na zaproszenie mojej kochanej Maryni1957:bye:sciskam za Maniusiowe serdunko :modla:, bede zagladac Quote
Maria1957 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name='ewa gonzales']Zagladam do serdunka cudnego:iloveyou:na zaproszenie mojej kochanej Maryni1957:bye:sciskam za Maniusiowe serdunko :modla:, bede zagladac[/QUOTE] [IMG]http://www.sirmi.ic.cz//deti/19.gif[/IMG]... i ja dziękuję ... i Manio też pewnie cieszy się z odwiedzin ... Quote
Recommended Posts