Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 426
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaglądam w imieniu Talcottowej Skarpety dla starszych psiaków i myślę, że Mańkowi pomoc od nas się należy:) Zgłaszająca Pumka 1990 musi wiedzieć, że wsparcie psa, zgłoszonego przez osobę nie będącą deklarowiczem Skarpety jest obwarowane dokonaniem zwrotu pieniędzy w wysokości 25 % kwoty otrzymanej, w terminie do 5 tygodni od przelania pieniędzy na podane konto! Od kwoty maksymalnej 120 zł zwrot wynosi 24 zł.Ta zasada jest spowodowana faktem małych wpłat i małej ilości stałych deklarowiczów, więc pieniądze nam tylko ubywały, gdyż potrzebujących zwierzaków jest wiele. Czy taka forma pomocy nadal Was interesuje?

Posted

[quote name='kakadu']przepraszam, ale moja tymczasowa tusia ma dziś operację i trochę nie kontaktuję; jutro wrócę do życia to się rozejrzę na wątku;[/QUOTE]
Trzymam kciuki za Tusie! :)

Posted

[quote name='Dżdżowniś']Maniek był na geriatrii ?[/QUOTE]

Nie Maniuś nie był na geriatrii... Jego zdrowie się posypało w przeciągu miesiąca... wcześniej było wszystko dobrze, a wręcz jak na wiek psa idealnie....

Posted

[quote name='agusiazet']Zaglądam w imieniu Talcottowej Skarpety dla starszych psiaków i myślę, że Mańkowi pomoc od nas się należy:) Zgłaszająca Pumka 1990 musi wiedzieć, że wsparcie psa, zgłoszonego przez osobę nie będącą deklarowiczem Skarpety jest obwarowane dokonaniem zwrotu pieniędzy w wysokości 25 % kwoty otrzymanej, w terminie do 5 tygodni od przelania pieniędzy na podane konto! Od kwoty maksymalnej 120 zł zwrot wynosi 24 zł.Ta zasada jest spowodowana faktem małych wpłat i małej ilości stałych deklarowiczów, więc pieniądze nam tylko ubywały, gdyż potrzebujących zwierzaków jest wiele. Czy taka forma pomocy nadal Was interesuje?[/QUOTE]

Bardzo dziękuję!:) Oczywiście, że taka forma pomocy mi odpowiada! Dodatkowo jak sprawy Maniusia się naprostują i wyjdę z długów to na pewno też Was wspomogę :)

Posted

[quote name='pumka1990']Bardzo dziękuję!:) Oczywiście, że taka forma pomocy mi odpowiada! Dodatkowo jak sprawy Maniusia się naprostują i wyjdę z długów to na pewno też Was wspomogę :)[/QUOTE]

To poproszę o numer konta na Pw oraz dane właściciela, przeleję 120 zł dla pieska!

Posted

[quote name='pumka1990']Nie Maniuś nie był na geriatrii... Jego zdrowie się posypało w przeciągu miesiąca... wcześniej było wszystko dobrze, a wręcz jak na wiek psa idealnie....[/QUOTE]

Czyli na oko było a w rzeczywistości już chorował. Kurde zawsze mówię chetnym na taką akcje że jak macie zabierać to zabierajcie takiego dziadunia i babunę która się dobrze trzyma/ na oko/ bo za chwilę robi się tragedia.i najlepiej chodzić do weta schronowego /skonsultować psa z 2-ma w różnym czasie/ czy wszystkimi jak widzicie że któryś coś kreci/ ja tak robię (: i pogadać o stanie zdrowia ale tak na poważnie i bez obecności innych słuchających. Wtedy jest największe prawdopodobieństwo usłyszenia prawdy. Bardzo szkoda dziadunia. W zeszłym roku chciałam zabrać taką mixturkę astki, babunię straszną.Niestety musiałam najpierw pooddawać psiaki będące u mnie w domu. Nie doczekała pomocy.wetka przy p dyrektor mowiła że jej stan jak na wiek jest baardzo dobry.Inny wet był odmiennego zdania. Dlatego o psie co do którego mam plany gadam z wetami przy każdej możliwej okazji.
Dobrze że go zabrałyście.Mega się cieszę.Teraz Maniek będzie szczęśliwy i oby jak najdłużej. Należy mu się więcej czasu.

Posted

[quote name='agusiazet']Psy starsze w schronisku jakoś się trzymają, po wyjściu cały pałer opada i zaczynają chorować:([/QUOTE]

Różnie to bywa. U mnie były zawsze takie co na ostatnią chwilę im się pomoc niosło.Najdłużej to żył biały mixturek asta z boksiem, aż 8mc przy ciężkiej chorobi nowotworowej. Ale chłopaczyna był mega szczęśliwy i było to idać.

Posted

[quote name='ewa gonzales']Zagladam do serdunka cudnego:iloveyou:na zaproszenie mojej kochanej Maryni1957:bye:sciskam za Maniusiowe serdunko :modla:, bede zagladac[/QUOTE]
[IMG]http://www.sirmi.ic.cz//deti/19.gif[/IMG]... i ja dziękuję ... i Manio też pewnie cieszy się z odwiedzin ...