Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iwonka nie ma problemu, tylko nie obiecuje, że od razu jutro ją wstawie gdziekolwiek bo wracam po 21 dopiero z uczelni a w pon rano do pracy :angryy:
Więc jak coś to ja dam rade najwcześniej w pon po południu a właściwie pod wieczór gdziekolwiek wstawić sunie :(

może jednak znajdzie sie ktoś inny KTO POMOŻE PRZYNAJMNIEJ PRZY WSTAWIANIU OGŁOSZEŃ?!! BARDZO PROSIMY O POMOC!!!!!!

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja oczywiście również powstawiam małą na portalach różnych więc pomogę jak tylko będę mogła tyle że jutro po szkole dopiero.
Mała nie zostanie bez pomocy to mogę obiecać poza tym jeśli nie znajdzie domku w ciągu 2 tygodni to nie mam wyjścia jak zabrać ją do siebie z powrotem ale wtedy będę miała więcej czasu bo teraz za dużo się namnożyło...:-(

Posted

Romenko ja mogę zrobić ogłoszenia i jutro podjechać do Ciebie żeby porozwieszać. Od razu może przywiozłabym CI trochę Intestinalu (dla Dianki na biegunkę) do spróbowania. Tylko że mogę jedynie rano tj.10-11. Czy odpowiada Ci taka godzina? Oczywiście rozwieszać będę sama a Ty w domku będziesz wypoczywać:) Chodzi mi tylko o ten Intesinal,żeby Ci dać no i żebyś mi powiedziała mniej więcej w jakich rejonach;)

Posted

[quote name='konisia']Romenko ja mogę zrobić ogłoszenia i jutro podjechać do Ciebie żeby porozwieszać. Od razu może przywiozłabym CI trochę Intestinalu (dla Dianki na biegunkę) do spróbowania. Tylko że mogę jedynie rano tj.10-11. Czy odpowiada Ci taka godzina? Oczywiście rozwieszać będę sama a Ty w domku będziesz wypoczywać:) Chodzi mi tylko o ten Intesinal,żeby Ci dać no i żebyś mi powiedziała mniej więcej w jakich rejonach;)

Słoneczko jutro nie dam rady w żaden sposób bo mam szkołę :-(
Kurcze ogłoszenia by sie zdało powywieszać ale nie chcę cię samej obarczać nimi i może byś miała czas na tygodniu?Kochana jak nie to ja się do ciebie najwyżej zgłoszę jeśli będzie aktualne z tym lekiem na biegunkę?Co Ty na to?

Gamoń proszę sprawdź czy mała reaguje na imię Pajda. A i Aguś do Ciebie jutro zadzwoni kobieta w sprawie oglądnięcia suni czy to nie jej zguba?Więc czekaj jutro na telefon proszę.

Posted

Sunia jest bardzo miła i dobrze ułozona. Szuka kontaktu z człowiekiem i gdy tylko poświęci jej się chwilę uwagi włóczy sie za noga tej osoby po całym mieszkaniu. Jest czysta i zadbana - nie wygląda raczej na porzuconą. Jest miła, nie ma problemów z psami - przeciwnie stara sie zacyhęcić je do zabawy
Przepraszam Was bardzo ale dziś juz padam na nos
Pozdrawiam Aga i Miś orza Krempi, Rambo, Beza i Niunia

Posted

Ja ją mogę wrzucić na stronę korabiewicką do działu "spoza schroniska".
Tylko jakiś tekst napiszcie. I namiary do Agi, tak? Telefon widziałam, a mail? Może się przydać. Pozdrawiam.

Posted

napisalam pw do tanitki, zeby zobaczyla czy to nie Zuza - przyprowadzona do lecznicy do uspienia, zabrana przez Chrupka i potem przez Tanitke jamniczka i wyadoptowana - mysle ze to nie ona, ale dla pewnosci niech i Tanitka potwierdzi

Zuza znalazla szybko domek, mysle ze jak wlasciciel sie nie znajdzie to i ta pieknosc nie bedzie dlugo czekac

moze sprawdzic czy ma czipa...

Posted

Dziewczyny jesteście kochane!!!Dziękuje za pomoc!!!
Ja zaraz muszę się zbierać do szkoły ale jak tylko przyjdę to jamniczkę powstawiam na strony internetowe...
Zasadzkas bardzo ładny tekst.Myślę że można zostawić tak jak napisałaś.
Gamoniu można podać komórkę do Agi na wątku?Jeśli nie to podaj zasadzkas na priva,dobrze?
Ok ja muszę już się zbierać...Trzymam kciuki mocno za jamnisie śliczną!!!!!!!

Posted

napisalam pw do tanitki, zeby zobaczyla czy to nie Zuza - przyprowadzona do lecznicy do uspienia, zabrana przez Chrupka i potem przez Tanitke jamniczka i wyadoptowana - mysle ze to nie ona, ale dla pewnosci niech i Tanitka potwierdzi

to na pewno nie Zuzia:lol:

Posted

Gamoniu śliczne zdjęcia :loveu:
Ja jutro albo dzisiaj wieczorem powstawiam na strony w necie jamniczkę a jutro porozwieszam ogłoszenia,może znajdzie się właściciel...
W tej chwili muszę się położyć bo padam z nóg ale wieczorem znajdę siły na to wszystko.

Posted

Jamniczka na bank szybko z ogłoszeń dom znajdzie. Było sporo pytań w necie o jamnolki. Tylko nie wiem jak ze sterylką - bałabym się rozmnażacza.
Gdybym była potrzebna do jakis netowych ogłoszeń dajcie znać. Piękna jest.