Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brawo Iwonka :loveu: :loveu: :loveu: Widzisz, miałam rację, Ty teraz jak znajdziesz jakiegoś pieska to od razu potem właściciela też ! Może to ten stan błogosławiny tak działa :eviltong:
pozdrowionka i całuski :buzi:

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani juz rozmawiałą z Agą.;) Przyjedzie po Kiarę wieczorkiem.
Bardzo się cieszymy i wspomnimy o adresówce.;)
Dzisiaj sunia już będzie u siebie w domciu.:multi: :multi: :multi: :multi:
Dzięki Romenko za pomoc i Wszystkim innym równiez.;)

Posted

no to super:loveu: choc sceptycyzm mnie nie opuszcza .. bo jesli ta pani faktycznie tak ja zostawia samopas na dworzu..pod Globim hmmm to chyba bedziecie musiały jej wytłumaczyc.. co suni grozi..;-) ale jak steskniona za sunia to moze wiecej nie popełni tego błedu...;-))))))

Posted

elainfo napisał(a):
no to super:loveu: choc sceptycyzm mnie nie opuszcza .. bo jesli ta pani faktycznie tak ja zostawia samopas na dworzu..pod Globim hmmm to chyba bedziecie musiały jej wytłumaczyc.. co suni grozi..;-) ale jak steskniona za sunia to moze wiecej nie popełni tego błedu...;-))))))

Pytałam się tej Pani jak sie to stało no więc:wyszła z dziećmi i Kiarą na spacer ale jedno z jej dzieci spuściło jamniczkę ze smyczy a ta pobiegła sobie...i tak o to jamniczka zniknęła im z oczu:cool3:
Oni szukali jej ale nie w tym kierunku gdzie ja ją znalazłam.

Posted

romenka napisał(a):
Pytałam się tej Pani jak sie to stało no więc:wyszła z dziećmi i Kiarą na spacer ale jedno z jej dzieci spuściło jamniczkę ze smyczy a ta pobiegła sobie...i tak o to jamniczka zniknęła im z oczu:cool3:
Oni szukali jej ale nie w tym kierunku gdzie ja ją znalazłam.

aaaaaa to mnie nieco uspokoiło.....

Posted

Gamoniu podaj tej Pani proszę moją smycz dobrze a ja się już z nią umówię na odebranie jej.Ona niedaleko mnie mieszka gdzieś. Proszę przekaż jej że zadzwonie do niej w sprawie smyczy...

Posted

gamoń napisał(a):
Dobrze Iwonko;)

hej Gamoniu, moze zastapimy miejsce u Ciebie tej Tosi nastepną.....Tosią.. w potzrebie..ta z mojego podpisu.....z banerka..?????

Posted

:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool:

Ale świetne wieści tu widzę :multi: Romenka ty to masz szczęście do tych psiaków ;) Każdego co znajdziesz to czyjaś utęskniona zguba... :razz:

To siu (albo raczej Kiaro) wracaj szczęśliwa do swojego domku... :kiss_2:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jakie szczęśliwe zakończenie :lol:
Widać, że sunia kocha swoje Pańcie a one kochają ją :loveu: Już chyba lepiej być nie może ;) Bądź szczęśliwa malutka!! :kiss_2:

Posted

Ludek napisał(a):
Też się cieszę, że sunia odnalazła właścicieli :)
Mam nadzieję, że to ich czegoś nauczy i przyczepią suni identyfikator.

Otóż to!Identyfikator...