BasiaD Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 brawo Iwonka :loveu: :loveu: :loveu: Widzisz, miałam rację, Ty teraz jak znajdziesz jakiegoś pieska to od razu potem właściciela też ! Może to ten stan błogosławiny tak działa :eviltong: pozdrowionka i całuski :buzi: Quote
gamoń Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Pani juz rozmawiałą z Agą.;) Przyjedzie po Kiarę wieczorkiem. Bardzo się cieszymy i wspomnimy o adresówce.;) Dzisiaj sunia już będzie u siebie w domciu.:multi: :multi: :multi: :multi: Dzięki Romenko za pomoc i Wszystkim innym równiez.;) Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 no to super:loveu: choc sceptycyzm mnie nie opuszcza .. bo jesli ta pani faktycznie tak ja zostawia samopas na dworzu..pod Globim hmmm to chyba bedziecie musiały jej wytłumaczyc.. co suni grozi..;-) ale jak steskniona za sunia to moze wiecej nie popełni tego błedu...;-)))))) Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 BasiaD napisał(a): Może to ten stan błogosławiny tak działa :eviltong: Basiu też tak sobie pomyślałam ;) Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 elainfo napisał(a):no to super:loveu: choc sceptycyzm mnie nie opuszcza .. bo jesli ta pani faktycznie tak ja zostawia samopas na dworzu..pod Globim hmmm to chyba bedziecie musiały jej wytłumaczyc.. co suni grozi..;-) ale jak steskniona za sunia to moze wiecej nie popełni tego błedu...;-)))))) Pytałam się tej Pani jak sie to stało no więc:wyszła z dziećmi i Kiarą na spacer ale jedno z jej dzieci spuściło jamniczkę ze smyczy a ta pobiegła sobie...i tak o to jamniczka zniknęła im z oczu:cool3: Oni szukali jej ale nie w tym kierunku gdzie ja ją znalazłam. Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 romenka napisał(a):Pytałam się tej Pani jak sie to stało no więc:wyszła z dziećmi i Kiarą na spacer ale jedno z jej dzieci spuściło jamniczkę ze smyczy a ta pobiegła sobie...i tak o to jamniczka zniknęła im z oczu:cool3: Oni szukali jej ale nie w tym kierunku gdzie ja ją znalazłam. aaaaaa to mnie nieco uspokoiło..... Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Gamoniu podaj tej Pani proszę moją smycz dobrze a ja się już z nią umówię na odebranie jej.Ona niedaleko mnie mieszka gdzieś. Proszę przekaż jej że zadzwonie do niej w sprawie smyczy... Quote
elainfo Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 gamoń napisał(a):Dobrze Iwonko;) hej Gamoniu, moze zastapimy miejsce u Ciebie tej Tosi nastepną.....Tosią.. w potzrebie..ta z mojego podpisu.....z banerka..????? Quote
BosiaB_86 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: Ale świetne wieści tu widzę :multi: Romenka ty to masz szczęście do tych psiaków ;) Każdego co znajdziesz to czyjaś utęskniona zguba... :razz: To siu (albo raczej Kiaro) wracaj szczęśliwa do swojego domku... :kiss_2: Quote
BosiaB_86 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jakie szczęśliwe zakończenie :lol: Widać, że sunia kocha swoje Pańcie a one kochają ją :loveu: Już chyba lepiej być nie może ;) Bądź szczęśliwa malutka!! :kiss_2: Quote
romenka Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 o jejku :loveu:ale radość u Kiary :loveu:Boże dobrze że się to tak cudownie zakończyło :loveu::loveu::loveu: Quote
Ludek Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Też się cieszę, że sunia odnalazła właścicieli :) Mam nadzieję, że to ich czegoś nauczy i przyczepią suni identyfikator. Quote
elainfo Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ludek napisał(a):Też się cieszę, że sunia odnalazła właścicieli :) Mam nadzieję, że to ich czegoś nauczy i przyczepią suni identyfikator. Otóż to!Identyfikator... Quote
romenka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Gamoniu przekazałaś smycz tej pani?? Quote
Recommended Posts