Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj ok godziny 16-stej znalazłam śliczną jamniczkę brązową.Nie wiem ile może mieć lat ale nie wygląda staro.Psiak jest przesympatyczny!!Od razu wskakuje na kolana człowiekowi i tam już przesiedziałaby całą wieczność.Kochani pomóżcie szukać w ogłoszeniach,proszę!!!
Jeszcze jedna prośba:jutro muszę gdzieś oddać ją bo nie mogę jej zostawić z Dianką i Roma w mieszkaniu!!!Ja nie mam drzwi w łazience więc nawet jej nie zamknę.Na balkonie też przecież suni trzymać nie będę!!!!
O to zdjęcia :

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ona od wczoraj się błąka w tych okolicach co ją znalazłam.Wiem to od ludzi.Najpierw czekała kolo piekarni teraz przeniosła się koło globi...
Mówi taki pan że ktoś ją zostawił ale nie wiem czy temu człowiekowi wierzyć bo to pijaczek drobny.le wiem od wielu innych że psiak na bank od dwóch dni się błąka

Posted

Ehh Iwonka ty to naprawde lepiej jak najmniej z domku wychodź ;) co chwilek jakaś bidulke znajdujesz a sama masz ciężko.... :shake:

Ehh ja zabieram sie za przeglądanie ogłoszeń a ty malutka w tym czasie HOOOPPP do góry, niech Cie inni dogomaniacy też zobaczą!!

Posted

przeglądałam ogłoszenia ale nie trafiłam na żadne w którym szukano by jamniczki!! :placz: nawet takiego sprzed miesiąca nie ma... :shake: no chyba, że ja szukać nie portafie?! :roll:

Ehh dogomaniacy pomóżcie!!

Posted

Kochani ja się zapłacze chyba niedługo!!Boże ja nie mogę mieć trzech psów przy Diance!!!Nigdy nie wiadomo co się stanie!!!Trzeba jej będzie niedługo szukać domku nowego jeśli nikt się po nią nie zgłosi.To takie kochane stworzenie!!!!!!!!
Ja teraz muszę się na dłuższą chwilkę położyć bo niestety ale bardzo boli mnie brzuch,nie wiem czy to nerwy czy stres ale jest coś nie tak...

Posted

QRDE IWONKA KŁADŹ SIE NATYCHMIAST!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: Ty już dawno miałaś leżeć... ehhh łobuzico Ty jedna :eviltong: :mad:

W górę malutka śliczna jamnisiu!! :-(

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
QRDE IWONKA KŁADŹ SIE NATYCHMIAST!!!!!!!!!! :angryy::angryy::angryy::angryy: Ty już dawno miałaś leżeć... ehhh łobuzico Ty jedna :eviltong: :mad:

W górę malutka śliczna jamnisiu!! :-(

Ja wiem...ale ciągle szukam.Chwilkę poleżałam tyle ze to nic mi nie daje.Ja dzisiaj z przemęczenia chyba tak się czuje...
Piesku znajdź swojego pana/nią :placz:

Posted

Chwileczkę bo być może jest wyjście....
Uzgadniam z Gamoniem o zabraniu jej do Niej na góra czternaście dni ale jeśli właściciel się nie znajdzie co dalej z Małą???
Kurcze ja też znie moge bo ostanio i tak mam za dużo na głowie :placz:a jeszcze Dianka...:placz:

Posted

romenka napisał(a):
Chwileczkę bo być może jest wyjście....
Uzgadniam z Gamoniem o zabraniu jej do Niej na góra czternaście dni ale jeśli właściciel się nie znajdzie co dalej z Małą???
Kurcze ja też znie moge bo ostanio i tak mam za dużo na głowie :placz:a jeszcze Dianka...:placz:

No to by było jakieś rozwiązanie...przynajmniej na te kilkanaście dni - dla Ciebie było by dobrze bo lżej!! :roll: Więc myśle, że jeśli Gamoń sie zgodzi ją przygarnąć to niech to zrobi... :razz:
A jeśli nie znajdzie sie w najbliższym czasie właściciel to będziemy szukać nowego domku...

Posted

Dziewczyny ja sie zajme sunia 14 dni o ile nie bedzie miałą cieczki ale nie mam czasu na ogłoszenia ,wiec prosze o pomoc w tej kwestii.
Trzeba powrzucac na rózne stronki tekścik z 2 fotkami.

Posted

Bogusiu dziękuje za oferowaną pomoc.
Ja jestem załamana!!Sunia jest cudowna!!W te 2-3 godziny zakochałam się w niej a ona we mnie :placz:Boże jak ona nie chciała się rozstawać ze mną :placz:
Nie mogę więcej psów znajdować :placz:

Posted

Pierwsze wieści o suni.Dziewczynka dojechała taxi do Agi,Zapoznała się z Rambusiem ,Krecikiem i Bezą-suna która jest na tymczasie do poniedziałku.Psiaki sie pocałowały i czekają w kolejce na swoje miseczki.Niunia po mału sie uspakaja bo pierwotnie była bardzo zdenerwowana,że Romenka znikła z jej pola widzenia i popiskiwała.
Teraz juz siedzi z TZ Agi na łozeczku przygladając sie i czekając na jedzonko.Będzie dobrze!!!
Aga taraz musi sie oporządzic ,zjesc i dopiero za 2 godziny wstawi fotki.

Posted

Bogusiu ja jutro napisze tekst,dobrze?Dzisiaj nie mam sił już.Padam z nóg a jeszcze czeka mnie nauka na jutro bo kolejne egzaminy.
Sunieńko trzymaj się kochana!!!Gamonie to przecudowni ludzie i zadbają o Ciebie jak tylko mogą!!Tylko tak jakoś ja tęsknie ale wiem że nie miałam innego wyjścia.
Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuje za szybką akcje!!!