Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!

Dostałam link do wątku Glorii od Grażynki (baster i lusi).

Wieczorem poczytam i wpłacę grosik dla psinki.

Ktoś pytał wyżej o rozgarniętą osobę z Poznania, niestety niewiele wiem na temat lęku separacyjnego i raczej nie pomogę, ale napiszcie do supergogi, ona jest z Poznania i prowadzi jakąs fundację.

Posted

[quote name='MALWA']
Ktoś pytał wyżej o rozgarniętą osobę z Poznania, niestety niewiele wiem na temat lęku separacyjnego i raczej nie pomogę, ale napiszcie do supergogi, ona jest z Poznania i prowadzi jakąs fundację.[/QUOTE]

ja niestety nie umiem pomóc w sprawie Glorii :/
supergoga szefuje Animalii :]

Posted

[quote name='MALWA']Czy może ktoś mi odpowiedzieć na post nr 108 ?[/QUOTE]
Wybacz..........., w weekendy mam bardzo ograniczony dostep do dogo. Pieniazki przesylamy na konto fundacji, pod ktorej Gloria jest opieka, namiary podalam w pierwszym poscie :) Powtorze:

Fundacja Dalmatyńczyki w Potrzebie
11 1020 1127 0000 1102 0213 2884
ul. Szaserów 82/16
04-323 Warszawa
Bank PKO BP

[B]z dopiskiem "Gloria, nick dogo"

[/B]
Czy którąś z Pan wyżej wymienionych fundacji możecie mi polecić jako behawiorystkę/szkoleniowca? A może znacie kogoś, kto z zawodu jest behawiorysta... kogos, u kogo sami szukalibyscie pomocy? Glorcia ma wielkie problemy z zostawaniem w domu, chcemy jej pomoc :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wybacz..........., w weekendy mam bardzo ograniczony dostep do dogo. Pieniazki przesylamy na konto fundacji, pod ktorej Gloria jest opieka, namiary podalam w pierwszym poscie :) Powtorze:

Fundacja Dalmatyńczyki w Potrzebie
11 1020 1127 0000 1102 0213 2884
ul. Szaserów 82/16
04-323 Warszawa
Bank PKO BP

[B]z dopiskiem "Gloria, nick dogo"

[/B]
Czy którąś z Pan wyżej wymienionych fundacji możecie mi polecić jako behawiorystkę/szkoleniowca? A może znacie kogoś, kto z zawodu jest behawiorysta... kogos, u kogo sami szukalibyscie pomocy? Glorcia ma wielkie problemy z zostawaniem w domu, chcemy jej pomoc :([/QUOTE]

Wpłaciłam dla Glorii 50 zł.

Gdzieś na wątku ktoś pisał, ze do Pani Pauliny dotarły juz pieniążki. I dlatego pomyślałam, ze pewnie są dwie możliwości, albo wpłata na rzecz Fundacji albo bezpośrednio do opiekunki Glorii.

Posted

[quote name='MALWA']Wpłaciłam dla Glorii 50 zł.

Gdzieś na wątku ktoś pisał, ze do Pani Pauliny dotarły juz pieniążki. I dlatego pomyślałam, ze pewnie są dwie możliwości, albo wpłata na rzecz Fundacji albo bezpośrednio do opiekunki Glorii.[/QUOTE]
Bardzo, bardzo dziekujemy [B]Malwa[/B] :Rose:
Mozliwosci owszem, sa dwie. Jednak przy wplacie na konto DT ciezko wyciagnac info o tym czy pianiazki dotarly :oops: Wplacajac na konto fundacji mozesz miec pewnosc ze pieniazki beda przekazane na potrzeby Glorci.

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wplynelo 40zl od [COLOR=#000000]Julia N., czy to od Ciebie [B]Bogusik[/B]? :loveu:

Edit, sprawdzilam, juz wiem ;) [/COLOR][/QUOTE]
Ciocia,dobrze,że wszystko sprawdzasz.Moich jak jeszcze nie ma,to lada moment,powinny być...:smile: