:: FiGa :: Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Znacie ciocie jakas ogarnieta osobke z Poznania, ktora poswiecilaby swoj czas, odwiedzila Glorcie i doradzila jak pracowac z jej lekiem separacyjnym? :oops: Zwrocimy koszty dojazdu do suni... Quote
Bogusik Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Może nie dużo,ale 40zł przelane:smile: Quote
MALWA Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Witam! Dostałam link do wątku Glorii od Grażynki (baster i lusi). Wieczorem poczytam i wpłacę grosik dla psinki. Ktoś pytał wyżej o rozgarniętą osobę z Poznania, niestety niewiele wiem na temat lęku separacyjnego i raczej nie pomogę, ale napiszcie do supergogi, ona jest z Poznania i prowadzi jakąs fundację. Quote
MALWA Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Acha pieniązki nalezy wpacac na konto fundacji czy do Pani Pauliny ? Quote
sharka Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 [quote name='MALWA'] Ktoś pytał wyżej o rozgarniętą osobę z Poznania, niestety niewiele wiem na temat lęku separacyjnego i raczej nie pomogę, ale napiszcie do supergogi, ona jest z Poznania i prowadzi jakąs fundację.[/QUOTE] ja niestety nie umiem pomóc w sprawie Glorii :/ supergoga szefuje Animalii :] Quote
farmerka63 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 W Poznaniu działa jeszcze Fundacja Głosem Zwierząt , której szefową jest GoniaP. Quote
MALWA Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Czy może ktoś mi odpowiedzieć na post nr 108 ? Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='MALWA']Czy może ktoś mi odpowiedzieć na post nr 108 ?[/QUOTE] Wybacz..........., w weekendy mam bardzo ograniczony dostep do dogo. Pieniazki przesylamy na konto fundacji, pod ktorej Gloria jest opieka, namiary podalam w pierwszym poscie :) Powtorze: Fundacja Dalmatyńczyki w Potrzebie 11 1020 1127 0000 1102 0213 2884 ul. Szaserów 82/16 04-323 Warszawa Bank PKO BP [B]z dopiskiem "Gloria, nick dogo" [/B] Czy którąś z Pan wyżej wymienionych fundacji możecie mi polecić jako behawiorystkę/szkoleniowca? A może znacie kogoś, kto z zawodu jest behawiorysta... kogos, u kogo sami szukalibyscie pomocy? Glorcia ma wielkie problemy z zostawaniem w domu, chcemy jej pomoc :( Quote
MALWA Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Wybacz..........., w weekendy mam bardzo ograniczony dostep do dogo. Pieniazki przesylamy na konto fundacji, pod ktorej Gloria jest opieka, namiary podalam w pierwszym poscie :) Powtorze: Fundacja Dalmatyńczyki w Potrzebie 11 1020 1127 0000 1102 0213 2884 ul. Szaserów 82/16 04-323 Warszawa Bank PKO BP [B]z dopiskiem "Gloria, nick dogo" [/B] Czy którąś z Pan wyżej wymienionych fundacji możecie mi polecić jako behawiorystkę/szkoleniowca? A może znacie kogoś, kto z zawodu jest behawiorysta... kogos, u kogo sami szukalibyscie pomocy? Glorcia ma wielkie problemy z zostawaniem w domu, chcemy jej pomoc :([/QUOTE] Wpłaciłam dla Glorii 50 zł. Gdzieś na wątku ktoś pisał, ze do Pani Pauliny dotarły juz pieniążki. I dlatego pomyślałam, ze pewnie są dwie możliwości, albo wpłata na rzecz Fundacji albo bezpośrednio do opiekunki Glorii. Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='MALWA']Wpłaciłam dla Glorii 50 zł. Gdzieś na wątku ktoś pisał, ze do Pani Pauliny dotarły juz pieniążki. I dlatego pomyślałam, ze pewnie są dwie możliwości, albo wpłata na rzecz Fundacji albo bezpośrednio do opiekunki Glorii.[/QUOTE] Bardzo, bardzo dziekujemy [B]Malwa[/B] :Rose: Mozliwosci owszem, sa dwie. Jednak przy wplacie na konto DT ciezko wyciagnac info o tym czy pianiazki dotarly :oops: Wplacajac na konto fundacji mozesz miec pewnosc ze pieniazki beda przekazane na potrzeby Glorci. Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Bogusik']Może nie dużo,ale 40zł przelane:smile:[/QUOTE] Ojej, ciocie jestescie niesamowite :multi: Bardzo dziekujemy :multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 (edited) Wplynelo 40zl od [COLOR=#000000]Julia N., czy to od Ciebie [B]Bogusik[/B]? :loveu: Edit, sprawdzilam, juz wiem ;) [/COLOR] Edited February 25, 2013 by :: FiGa :: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Przelew od Malwa - 50zl jest juz na koncie Glorci, dziekujemy :multi: Zrobilam podliczenie - jestesmy dwie stowy do przodu :multi: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
sharka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 drugi bazarek w części na Glorię: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240199-Ubrania_60-propozycji_opcja-KT_na-4-psy_do-03-03[/URL] Quote
Bogusik Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Wplynelo 40zl od [COLOR=#000000]Julia N., czy to od Ciebie [B]Bogusik[/B]? :loveu: Edit, sprawdzilam, juz wiem ;) [/COLOR][/QUOTE] Ciocia,dobrze,że wszystko sprawdzasz.Moich jak jeszcze nie ma,to lada moment,powinny być...:smile: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='Bogusik']Ciocia,dobrze,że wszystko sprawdzasz.Moich jak jeszcze nie ma,to lada moment,powinny być...:smile:[/QUOTE] Dotarly :multi: Bardzo dziekujemy :Rose: Quote
Bogusik Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 [quote name=':: FiGa ::']Dotarly :multi: Bardzo dziekujemy :Rose:[/QUOTE] Ok:smile: A jak obecnie wygląda łapka?Czy rana jakoś się goi? Quote
anka :) Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='Bogusik']Ok:smile: A jak obecnie wygląda łapka?Czy rana jakoś się goi?[/QUOTE] Popisuje sie pod pytaniem Cioci Bogusik ;) Quote
WeronikaM Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='anka :)']Popisuje sie pod pytaniem Cioci Bogusik ;)[/QUOTE] i ja także ;) Quote
:: FiGa :: Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Glorcia byla na kontroli u weta, lapka goi sie pomyslnie, ale... szukamy na juz nowego DT... niestety obecny nie podola z malutka :( Quote
Recommended Posts