Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[B]Jak by co, to jest nieśmiała zgoda na awaryjne przeDeTowanie Fotka u nas...[/B] :)

A jeżeli chodzi o Panią z Wawra i Pana z Ząbek, to trzeba szybko znaleźć kogoś do p/a, tak?

Edited by inka33
  • Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuję Inka, będziemy w kontakcie.
Planowany scenariusz jest taki: Zabieram zaraz malca zkojca, bierzemy go na szczepieni i przeglad. Po południu jedzie do warszawy na Żoliborz. Umawiam ludzi z Wawra na odbiór psiak jeszcze dziś, podpisują umowę adopcyjną. Dają psu ksiażeczkę zdrowia, zabawkę i instrukcje obsługi. Najwyżej wizytę poadopcyjną zrobimy.

Posted

[quote name='malagos']Dziekuję Inka, będziemy w kontakcie.
Planowany scenariusz jest taki: Zabieram zaraz malca zkojca, bierzemy go na szczepieni i przeglad. Po południu jedzie do warszawy na Żoliborz. Umawiam ludzi z Wawra na odbiór psiak jeszcze dziś, podpisują umowę adopcyjną. Dają psu ksiażeczkę zdrowia, zabawkę i instrukcje obsługi. Najwyżej wizytę poadopcyjną zrobimy.[/QUOTE]

Czyli Maluszek ma juz dom?:)

Posted

Na razie plany legły w gruzach. To znaczy II część, bo psiak jest u nas i ma już książeczkę zdrowia. Fajny, wesoły, wcale nie jakiś wycofany. Ale pani Ewa z Wawra nie odbiera telefonu. Juz 3 razy próbowałam, nagrywałam się na pocztę. A u8mawialiśmy się, ze dzwonie i podaje warszawski adres odbioru psa.
Wiec dzwonie do drugiego chętnego, pana Piotra z Ząbek. Nie odbiera.......

Posted

[B]Plan B jest właśnie realizowany.[/B] Pojechał pół godziny temu do warszawy z moim synem, zawiezie malca do Inki33 na Bródno.
Potrzebna karma, zabawki, nawet używane i podkłady, proszę, cz ktoś może wspomóc?........... Proszę..........

Posted

Aż sie wierzyć nie chce, że tak mnie te 2 rodziny w balona zrobiły......
Inko, może ci przeleję jakieś pieniądze na karmę? Potem zrobimy bazarek (Mazowszanka obiecała :)), ale do tego czasu trzeba działać.
Podaj mi numer konta na pw.

Inka, zapomniałam o tej obróżce, cholercia.... Nie sprawdziłam, czy taką mam......... Ale gapa ze mnie......

Posted

Inka już do mnie dzwoniła i wiem,że plan A nie wypalił. Mam jednak nadzieję,że mimo wszystko maluch zaraz trafi do DS.
Odpowiem za Inkę na pewno Rossmana ma blisko, bo my z jednej dzielnicy więc wiem.
Co do jedzenie to właśnie, co on tam jadł? Suche normalnie czy jak?

Posted

Dobra, jakoś z głodu może nie padnie.
Malagos, konto potem, bo jeszcze coś pokićkam...

Jak będzie chłopak kumaty, to może uda nam sie ogarnąć, żeby się załatwiał do "kuwety" - plastikowego dołu od klatki dla chomika.

Jest na dole Michał.
Lece! :nerwy:

Posted

[quote name='inka33']No i jak trzymałyście kciuki za moją nieobsikaną podłogę, hę...? :diabloti:

Ale mam stresa... :nerwy:[/QUOTE]

Mam podkłady po moich tymczasowych tymczasach, mogę podrzucić.
A gdzie mieszkasz, pracujesz?

Posted

Siusiu potrójne i kupal na powitanie już były. :mad:
żarełka to chyba na miesiąc od cioci Malagosi dostał...
Gania jak szalony z jęzorem do podłogi...
Śmiechowski jest. :loveu:
Narazie szmatek mi starczy. Mazowszanko, na Bródnie mieszkam :) i niestety nie pracuję :(

Czy go będzie można co nieco wymyć? Bo zapaszek taki ma psio-budowy, a nie psio-domowy...

Ciekawe, czy będzie w nocy za mamą płakał... :hmmmm: