inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 (edited) [B]Jak by co, to jest nieśmiała zgoda na awaryjne przeDeTowanie Fotka u nas...[/B] :) A jeżeli chodzi o Panią z Wawra i Pana z Ząbek, to trzeba szybko znaleźć kogoś do p/a, tak? Edited February 17, 2013 by inka33 Quote
konfirm13 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Trzymam kciuki za maluszka. Jest śliczny :loveu: Quote
Gusiaczek Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Witaj Maluszku:) Dobry Kochający Domku przybywaj!!! Trzymamy kciukasy :) Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dziewczyny, narazie spadam. Malagos ma mój fon, jak by coś. :kciuki: Quote
malagos Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Dziekuję Inka, będziemy w kontakcie. Planowany scenariusz jest taki: Zabieram zaraz malca zkojca, bierzemy go na szczepieni i przeglad. Po południu jedzie do warszawy na Żoliborz. Umawiam ludzi z Wawra na odbiór psiak jeszcze dziś, podpisują umowę adopcyjną. Dają psu ksiażeczkę zdrowia, zabawkę i instrukcje obsługi. Najwyżej wizytę poadopcyjną zrobimy. Quote
malagos Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='M&S']Ale się dzieje. Pani z Wawra, ciekawe, z której okolicy...[/QUOTE] Czy Ty mieszkasz w tamtych okolicach?....... Quote
Ellig Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='malagos']Dziekuję Inka, będziemy w kontakcie. Planowany scenariusz jest taki: Zabieram zaraz malca zkojca, bierzemy go na szczepieni i przeglad. Po południu jedzie do warszawy na Żoliborz. Umawiam ludzi z Wawra na odbiór psiak jeszcze dziś, podpisują umowę adopcyjną. Dają psu ksiażeczkę zdrowia, zabawkę i instrukcje obsługi. Najwyżej wizytę poadopcyjną zrobimy.[/QUOTE] Czyli Maluszek ma juz dom?:) Quote
Atomowka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 o wow ale super. Mam nadzieję,że to będzie cudny domek Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 No to trzymamy :kciuki: za nie moją podłogę obsikaną! :diabloti: Ale, jakbyco, to wiecie. :p Quote
malagos Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Na razie plany legły w gruzach. To znaczy II część, bo psiak jest u nas i ma już książeczkę zdrowia. Fajny, wesoły, wcale nie jakiś wycofany. Ale pani Ewa z Wawra nie odbiera telefonu. Juz 3 razy próbowałam, nagrywałam się na pocztę. A u8mawialiśmy się, ze dzwonie i podaje warszawski adres odbioru psa. Wiec dzwonie do drugiego chętnego, pana Piotra z Ząbek. Nie odbiera....... Quote
Mazowszanka13 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Spokojnie, do wieczora ktoś odbierze. Mnie też wkurzają wyłączone komórki. Quote
wiosenka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Czasem padają ;)... Ale jest przecież plan B? Quote
malagos Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [B]Plan B jest właśnie realizowany.[/B] Pojechał pół godziny temu do warszawy z moim synem, zawiezie malca do Inki33 na Bródno. Potrzebna karma, zabawki, nawet używane i podkłady, proszę, cz ktoś może wspomóc?........... Proszę.......... Quote
wiosenka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Kurcze pomogłabym gdybym wiedziała to rano :(... Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 No i jak trzymałyście kciuki za moją nieobsikaną podłogę, hę...? :diabloti: Ale mam stresa... :nerwy: Quote
wiosenka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Nie martw się będziemy Cię wspierać ;). Masz niedaleko Rossmanna? Ponoć są tanie podkłady...10 sztuk za 10 zł czy jakoś tak. Quote
malagos Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Aż sie wierzyć nie chce, że tak mnie te 2 rodziny w balona zrobiły...... Inko, może ci przeleję jakieś pieniądze na karmę? Potem zrobimy bazarek (Mazowszanka obiecała :)), ale do tego czasu trzeba działać. Podaj mi numer konta na pw. Inka, zapomniałam o tej obróżce, cholercia.... Nie sprawdziłam, czy taką mam......... Ale gapa ze mnie...... Quote
wiosenka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A on jadł tam karmę? bo jak nie to i tak trzeba stopniowo...lepiej coś ugotować jak można... Quote
Atomowka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Inka już do mnie dzwoniła i wiem,że plan A nie wypalił. Mam jednak nadzieję,że mimo wszystko maluch zaraz trafi do DS. Odpowiem za Inkę na pewno Rossmana ma blisko, bo my z jednej dzielnicy więc wiem. Co do jedzenie to właśnie, co on tam jadł? Suche normalnie czy jak? Quote
wiosenka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Wcześniej na fotkach widać gotowane, gdybym wiedziała rano to przywiozłabym coś, a tak dopiero za tydzień mogę :(. Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Dobra, jakoś z głodu może nie padnie. Malagos, konto potem, bo jeszcze coś pokićkam... Jak będzie chłopak kumaty, to może uda nam sie ogarnąć, żeby się załatwiał do "kuwety" - plastikowego dołu od klatki dla chomika. Jest na dole Michał. Lece! :nerwy: Quote
Atomowka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Inka trzymamy kciuki i mam nadzieję,że dasz radę. Może wpadnę Cię odwiedzić hę? Quote
Mazowszanka13 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='inka33']No i jak trzymałyście kciuki za moją nieobsikaną podłogę, hę...? :diabloti: Ale mam stresa... :nerwy:[/QUOTE] Mam podkłady po moich tymczasowych tymczasach, mogę podrzucić. A gdzie mieszkasz, pracujesz? Quote
inka33 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Siusiu potrójne i kupal na powitanie już były. :mad: żarełka to chyba na miesiąc od cioci Malagosi dostał... Gania jak szalony z jęzorem do podłogi... Śmiechowski jest. :loveu: Narazie szmatek mi starczy. Mazowszanko, na Bródnie mieszkam :) i niestety nie pracuję :( Czy go będzie można co nieco wymyć? Bo zapaszek taki ma psio-budowy, a nie psio-domowy... Ciekawe, czy będzie w nocy za mamą płakał... :hmmmm: Quote
Recommended Posts