mestudio Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Oj puściutko u Państwa, nic sie nie dzieje i finansów brak. Coś trzeba pokombinować. Quote
arim Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 To ja zamówię paczuszkę dla Państwa.Tak jak ostatnio,przez all.. Kawa,herbata itp. PS.Zamówiłam już paczuszkę.Kurier do poniedziałku powinien dostarczyć. Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 boszsz, jak ten czas leci. chyba nie dam rady na wielkanoc nic przygotować :-(! postaram sie, ale nie mogę obiecać, cholerka! Quote
mestudio Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 To ja zamówię paczuszkę dla Państwa.Tak jak ostatnio,przez all.. Kawa,herbata itp. PS.Zamówiłam już paczuszkę.Kurier do poniedziałku powinien dostarczyć. Arim, bardzo dziękujemy :) Quote
Javena Posted March 26, 2015 Author Posted March 26, 2015 Postaram się wysłać paczkę na Wielkanoc! OLENAA84 bardzo dziekuję za pamieć. Arim jesteś wspaniała! DZIEKUJEMY ! Czas leci. Ani się obejrzałam , a już Wielkanoc. U mnie finansowo kruchutko. Ten rok jakoś tak pechowo się zaczął . Jedyne z czego sie cieszę to to, że będę nareszcie babcią. Do tej pory byłam tylko żoną dziadka. :) Najstarsza córa ma dwóch chłopaków, a najmłodsza będzie miała dziewczynkę. Termin -lipiec. Oby tylko wszystko dobrze poszło. Mestudio, wysłałam 20 zł dla Państwa, ale zapomniałam dopisać od kogo. Powinno być jutro. Quote
Olena84 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 To gratulacje! Musimy jakos zorganizować częstszą pomoc dla Państwa (nowi ludzie na wątku), bo pewnie im przykro, że pare osób wysyła w jednym czasie, a potem miesiącami cisza:( Quote
Olena84 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 PROSZĘ O ADRES ZNOWU TAK DO 19, BO DZISIAJ BYM WYSŁAŁA!!! Quote
arim Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Olena,wysłałam adres.Przy okazji odkryłam,że nie mogę wysyłać wiadomości.Tobie odpisałam na jakieś zaproszenie na bazarek,a tak normalnie nie umiałam wysłać(tak jak kiedyś na priw się pisało) ..Te nowe Dogo to masakra. Uśmieszków też nie mogę wstawiać,wyskakuje mi jakiś wykrzyknik. Quote
Olena84 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Uśmieszkow nie mogę od 2 miesięcy chyba, a z ta wiadomością, to dziwne, bo dzis komus pisalam i gdzieś była blokada, moze cos popsułam Quote
Olena84 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Udało się - minutę przed zamknięciem wysłałam, i też jak ostatnio przesłałam trochę pieniążków, mam nadzieje, że znowu z przeznaczeniem na leki dla Państwa Quote
sleepingbyday Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 jak podejrzewałam, nie ogarnę się teraz, ale wymyśliłam, ze coś między kluczowymi świętami, w suchszym okresie, wykombinuję :-) Quote
Javena Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 To ja zamówię paczuszkę dla Państwa.Tak jak ostatnio,przez all.. Kawa,herbata itp. PS.Zamówiłam już paczuszkę.Kurier do poniedziałku powinien dostarczyć. Tak, jak przypuszczałaś ,paczka doszła wczoraj. Bardzo dziekują za pamięć. Olena84 ,jak tylko dojdzie dam znać sleepingbyday, nie przejmuj sie. Nie zawsze jest tak, jakbyśmy chcieli. Wszystkim, chciałabym w imieniu Państwa i swoim życzyć, Zdrowych i radosnych Świąt. Quote
Javena Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Uśmieszkow nie mogę od 2 miesięcy chyba, a z ta wiadomością, to dziwne, bo dzis komus pisalam i gdzieś była blokada, moze cos popsułam Ja też uśmieszków nie mogę wysyłać. Wiadomości nie da się wysłać jak jest skrzynka pełna, a wiadomości może być chyba tylko 50. Cytować kilku osób nie potrafię. W ogóle, dobiła mnie ta nowa dogomania. :( Quote
arim Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 A tak odnośnie nowego Dogo,to nie macie odczucia,że po tych modernizacjach jakby spowolniło?W sensie ,że coraz mniej na nim ludzi,mniej bazarków,bazarki nie tętnią życiem tak jak przed.Po sobie widzę,że jakoś nie odnajduję się tu ,choć fB nie cierpię,ale chyba większość tam się przeniosła.Utraciłyśmy przez to kontakt z wieloma osobami,które znalyśmy tu(co prawda tylko z nicków),ale wiadomo było "kto jest kto",kto gdzie i jak pomaga,komu można zaufać,komu pomóc. Och,takie to tylko moje przemyślenia,ale nienawidzę takich zmian,nie wnoszących w sumie nic i w niczym nam nie pomocnych. Życzę Wesołych Świąt!!!! Quote
sleepingbyday Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 mi sie też uśmieszki zepsuły,a le to jest pikuś - wszystkie nieaktualne wątki mam w zawartości po wsze czasy, nie moge usunąć. ofkors w dziale administracja duje wiater i echo sie niesie.... Quote
Javena Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Doszła paczka od Olena84 . To na prawdę ogromne wsparcie. Bardzo dziękuję w ich imieniu. Pani Danusia źle się czuje. Ma skierowanie na badanie tomograficzne, bo zachodzi podejrzenie lekkiego wylewu. Nie wiem, jak to dalej będzie. Smutne to wszystko. Dzieci mieszkają daleko. Dobrze, że choć jedna sąsiadka jest pomocna. Można na nią liczyć. Quote
Olena84 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 To powiedz że właśnie na to dałam pieniądze i może pójdzie prywatnie szybciej. Nie dobrze, oni muszą o siebie zadbać, bo bez nich zwierzaki zginą, a na pewno lepiej by oboje byli w zdrowiu. Quote
sleepingbyday Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 dokłądnie, jeśli kaska z konkretnym przeznaczeniem, to byloby nie fair, jakby ja przeznaczyi na co innego ;-). wylew b. wazna sprawa, a można ograniczyc szkody, tylko czas, czas! dzieci do nich przyjeżdżają? Quote
Javena Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 Ztego co wiem dokłądnie, jeśli kaska z konkretnym przeznaczeniem, to byloby nie fair, jakby ja przeznaczyi na co innego ;-). wylew b. wazna sprawa, a można ograniczyc szkody, tylko czas, czas! dzieci do nich przyjeżdżają? Z tego co wiem, to bardzo rzadko. Jak cos więcej się dowiem, napisze. Czy dotarła ,ta skromna kwota do skarbonki. ? :) Quote
sleepingbyday Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 hmm, to trzeba skarbnika zapytać, ja nie mam dostępu do konta. Albo sprawdź na rozliczeniowym ;-). Quote
TZmestudio Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 Doszła paczka od Olena84 . To na prawdę ogromne wsparcie. Bardzo dziękuję w ich imieniu. Pani Danusia źle się czuje. Ma skierowanie na badanie tomograficzne, bo zachodzi podejrzenie lekkiego wylewu. Nie wiem, jak to dalej będzie. Smutne to wszystko. Dzieci mieszkają daleko. Dobrze, że choć jedna sąsiadka jest pomocna. Można na nią liczyć. Javena, a ile teraz mają zwierzaków do opieki?? Teraz powinni zajmować się sobą w pierwszej kolejności..... Quote
mestudio Posted April 13, 2015 Posted April 13, 2015 20 zł dotarło i taką sumą dysponujemy w tej chwili. Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2015 Posted April 27, 2015 wciąż mi tam z tylu głowy siedzi ew sprawa szukania domów dla zwierzaków, nie dla wszystkich, ale jednak, żeby choć niektóre odciążyły państwa, a przecież nie poszłyby byle gdzie, mielibyśmy kontrolę... wiem, to trudny temat, ale może czasem zahaczac o niego? Quote
Javena Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 U Państwa K. po staremu, ani lepiej ,ani gorzej. Zrobiło się nieco cieplej, to więcej czasu spędzają na świeżym powietrzu. Jedna kotka jest już bardzo chora. Byli u weterynarza, ale stwierdził ,że to już starość ( 20 lat) i nic się nie da zrobić. Nie wstaje z posłania, nie może chodzić, ale je. Właściwie wszystkie zwierzaki są już stare. Jedynie dwa pieski są w średnim wieku, ale już zbyt długo przebywają u nich, by je adoptować. Modlą się tylko, by któreś z nich nie odeszło wcześniej. Pan Maciej skończył 78 lat, pani ma 76. Na obecna chwilę jest 7 kotków i 4 psy. Z tego co zdążyłam wyciągnąć od Pani Danusi, to potrzebny im żwirek. Myślałam kupić w Lidlu 10 kg za 10 zł, ale nie wiem, czy on jest dobry. Nie znam się na żwirkach. Czy ktoś już używał takiego? Quote
Recommended Posts