Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolega dwa miesiące temu ( stary chłop ) miał operację wyrostka bo mu sie rozlał. Rana cięzko sie goiła i cały czas coś się sączyło niefajnego. W końcu podymał do chirurga a lekarz: "to nie infekcja, po prostu tłuszczyk się panu wylewa".
Jak Bronce :-)

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika55']
A w ogóle to mam wieści. Bronka rządzi, wcale nie jest tak przerażona jak w schronie. Ustawia Rudka, adoptowanego od nas. A Rudek był charakternym psem. A teraz zwiewa przed Bronką. I w ogóle opierniczyła panią jak pani wróciła z długiego spaceru ze swoimi psami.Pani twierdzi że Bronka wcale zapasiona nie jest. Brzusio czyste , bez ropy. Fartuszki prane i zmieniane.[/QUOTE]

też bym opierniczyła...

hmm moja Babcia też mówiła że gruba nie jestem, a byłam tak spasiona że żuchwy przez tłuszcz nie było widać i szyi w ogóle nie miałam:roll:

Posted

Bronka trafiła w dobre ręce. Coś czuję że już na dłużej. ;) Państwo adoptowali od nas Rudusia i mieli z nim trzy światy. Dali radę, więc i z Bronką sobie poradzą. A Bronia też swój charakterek ma, więc pewnie będzie rządzić;)
Odchudzić trzeba, bo Bronia ma tendencję do tłuszczaków. Ruch na świeżym powietrzu, bo państwo mieszkają w domku, może wzmocni jej mięśnie, w tym i brzucha, i może się obyć bez wszycia siatki.
Powtarzam co mówiła wetka, to nie moje mądrości.:evil_lol:

Ale się cieszę:multi:

Posted

Hera też ma takie wielkie brzuszysko z tłuszczem i bez mięśni i ja jej zakładałam na opatrunek pas ocieplający ściskając na siłę. Pierwszy był od córki z treningów a później udało mi się dokupić drugi na wymianę w lumpeksie. Super działało bo rzepów nie da się tak łatwo zdjąć.

Posted

Z pewną taką nieśmiałością, zapytam: Czy to tak było?

[IMG]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/c0.0.386.386/p403x403/599970_328073153979052_2113847142_n.png[/IMG]

Posted

Do skarpety Bronki dopisujemy od Malgorzaty A, z Pszowa [B]15 zl.[/B] ale pomniejszamy o kwote [B]105 zl.[/B] za zakup karmy.
KAKADU SP. Z O.O.
UL ANNOPOL 4A
WARSZAWA
[B]Tytuł:[/B] ZAMÓWIENIE NR. 7863324
FUNDACJA PRO ANIMALS
[COLOR=#DD0000]-105,00 PLN[/COLOR]

Posted

Karma dotarła. Dziekujemy. Fakturę mam ja i w poniedziałek wyślę.
Bronka nas dziś odwiedziła w drodze od weta. Broni swojej pani zołza jedna. Chyba szykuje się nowa operacja. Coś znowu jej rośnie.

Posted

Bronka miała ściągnięte szwy, pogoiło się ładnie. Na razie wet zrezygnował z operacji, ale musi być pod stałą kontrolą. Trzeba ogłaszać i szukać domku.
Pani mówi że to mała cwaniara, ale przekochana. Kupiła sobie wszystkich:lol: