Jump to content
Dogomania

GALERIA GRUPY VI - (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Uprzejmie donosze, ze male ogarki maja sie dobrze i rosna :-)

A dzisiaj dolaczylo do nich stado malych wrzeszczacych gonczych :-)

Hania czy to Twoja ta wesoła gromadka?

Posted
Uprzejmie donosze, ze male ogarki maja sie dobrze i rosna :-)

A dzisiaj dolaczylo do nich stado malych wrzeszczacych gonczych :-)

Łomatko, to ile wrzaskunów się urodziło?

Hania czy to Twoja ta wesoła gromadka?

Owszem gromadka gończych i małe ogarki są Hani.

Hania chyba nie masz nam za złe, że pochwaliliśmy się Twoimi ogarkami?

Zrobiły ogromną furrorę :D .

Posted

Urodzilo sie 9 wrzaskunów - 3 suczki i 6 piesków - i wrzeszcza dzielnie :evil: . W związku z tym zarówno Bajka, jak i ja mamy już za sobą nieprzespane dwie noce.

Oczywiscie, ze nie mam za zle :D . Zdjęcia są super. Dodam tylko, że maluch ogarze mają już imiona - Grajek i Gawęda.

Posted

No proszę jak to matka Natura zadba o równowagę. Przy dwóch małych ogarkach jest zdecydowanie za mało roboty i za cicho. To teraz się wyrównało jest i głośno i od razu wiadomo, że w domu są szczeniaki.

Hania a reszta zdjęć dotarła? Wysłaliśmy od razu w sobotę, ale coś dłuuuugo wszystko przechodziło.

Posted

Super zdjątka .

Mam nadzieję,że dosłownie za chwilę pojawią się tu zdjęcia z ostatnich wystaw, na których przedstawiciele naszej grupy święcili tryumfy.

Posted

Witajcie!

Piszę tutaj bo nie udało mi się narazie gdzie indziej. Przepraszam Modka za to, ale nie mam innej możliwości.

Przez ten cały czas nie miałam dostępu do Dogomanii (inne stronki mi nie działały, ta nie :cry:) Tak tęskniłam za Wami. Jesli znów znikne wiedzcie, że nie znielubiłam Dogo, tylko to komp :roll: :cry: Będę próbowała pisać i rozpracować to jak mogę pisać. To post trochę chaotyczny, ale tak się ciesze, że wreszcie mogłam coś napisać na moim the best Forum :D :cry:

Dalmati & Maja

Posted

Troche szczegółowo ;)

A więc tak..... Zdjęcie które chcesz umieścić w poście musi być w internecie! Klikasz prawym klawiszem myszki i ,,właściwosci" i kopiujesz URL ze zdjęcia! Potem zaznaczasz tu wpisujesz adres zdjęcia tkz. URL i klikasz ponownie na

Posted

Wygląda to tak:

boncza222.jpg

Po pierwsze musisz podać adres zdjęcia (np. z właściwości), a nie strony na której się znajduje. Po drugie pomniejsz je trochę bo jest spore i i tak Mod zamieni je w linka ;)

Posted

Mój niezyjący już Litwor:

No i się nie pochwalę moim gończym polskiem :( - dlaczego nie ma możliwości zamieszczania załączników z mojego komputera ? Nie mam możliwości umieszczenia zdjęcia na jakiejś stronce w necie :(.

Posted

Zapewne można tak:

Umieść zdjęcie w jakimkolwiek "psim" serwisie, gdzie jest galeria

psów. Aby daleko nie szukać, choćby w Dogomanii.

Jak już będzie na stronie, bez problemu dołączysz je tutaj.

Posted

Niestety musze się dzielić tylko słowem pisanym ;). Mam problemy ze zdjęciem:

Warning: Unable to create '/home/admin/www/dogomania/photos/6645_4.jpg': No such file or directory in /home/www/dogomania/sendpic.php on line 16

Warning: chmod failed: No such file or directory in /home/www/dogomania/sendpic.php on line 17

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/www/dogomania/sendpic.php:16) in /home/www/dogomania/sendpic.php on line 31