Kika Posted May 30, 2004 Posted May 30, 2004 Ale cudne mordeczki, szkoda że z nich tak szybko wyrosną duże ogary Quote
shangri_la Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 jejq, male, pomarszczone pyszczki przecudne :):):) poprosze o wiecej fotek :) Quote
Hania Posted May 31, 2004 Posted May 31, 2004 Uprzejmie donosze, ze male ogarki maja sie dobrze i rosna :-) A dzisiaj dolaczylo do nich stado malych wrzeszczacych gonczych :-) Quote
Kika Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Uprzejmie donosze, ze male ogarki maja sie dobrze i rosna :-)A dzisiaj dolaczylo do nich stado malych wrzeszczacych gonczych :-) Hania czy to Twoja ta wesoła gromadka? Quote
Weron_ciau Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Przejrzałam całą galerie i myśle że psiaki gończe a w szczególności beagle są piękne ;) Zdjęcia super!!!!!!!! Quote
Poświata Posted June 1, 2004 Author Posted June 1, 2004 Uprzejmie donosze, ze male ogarki maja sie dobrze i rosna :-)A dzisiaj dolaczylo do nich stado malych wrzeszczacych gonczych :-) Łomatko, to ile wrzaskunów się urodziło? Hania czy to Twoja ta wesoła gromadka? Owszem gromadka gończych i małe ogarki są Hani. Hania chyba nie masz nam za złe, że pochwaliliśmy się Twoimi ogarkami? Zrobiły ogromną furrorę :D . Quote
Hania Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Urodzilo sie 9 wrzaskunów - 3 suczki i 6 piesków - i wrzeszcza dzielnie :evil: . W związku z tym zarówno Bajka, jak i ja mamy już za sobą nieprzespane dwie noce. Oczywiscie, ze nie mam za zle :D . Zdjęcia są super. Dodam tylko, że maluch ogarze mają już imiona - Grajek i Gawęda. Quote
Poświata Posted June 1, 2004 Author Posted June 1, 2004 No proszę jak to matka Natura zadba o równowagę. Przy dwóch małych ogarkach jest zdecydowanie za mało roboty i za cicho. To teraz się wyrównało jest i głośno i od razu wiadomo, że w domu są szczeniaki. Hania a reszta zdjęć dotarła? Wysłaliśmy od razu w sobotę, ale coś dłuuuugo wszystko przechodziło. Quote
FlashQ Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Toffiś- moja miłość :) Tu ze swoją dziewczyną ( Toff po prawej :) ) Quote
Poświata Posted June 4, 2004 Author Posted June 4, 2004 Cześć, Tofisia to już chyba znam, ale Ty się chyba nieco odmieniłaś. Quote
FlashQ Posted June 6, 2004 Posted June 6, 2004 Znasz Toffisia, znasz :P Musiałam się ponownie zarejestrowac bo mi hasła nie chciało przyjać :x I jeszcze Toffek :) : Quote
Kika Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Super zdjątka . Mam nadzieję,że dosłownie za chwilę pojawią się tu zdjęcia z ostatnich wystaw, na których przedstawiciele naszej grupy święcili tryumfy. Quote
FlashQ Posted June 7, 2004 Posted June 7, 2004 Teraz bede was regularnie zasypywać fotkami Toffcia, bo trosku ich mam :P Kolejne focia: Quote
Dalmati&Maja Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Witajcie! Piszę tutaj bo nie udało mi się narazie gdzie indziej. Przepraszam Modka za to, ale nie mam innej możliwości. Przez ten cały czas nie miałam dostępu do Dogomanii (inne stronki mi nie działały, ta nie :cry:) Tak tęskniłam za Wami. Jesli znów znikne wiedzcie, że nie znielubiłam Dogo, tylko to komp :roll: :cry: Będę próbowała pisać i rozpracować to jak mogę pisać. To post trochę chaotyczny, ale tak się ciesze, że wreszcie mogłam coś napisać na moim the best Forum :D :cry: Dalmati & Maja Quote
Bluebird Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Czy może mi ktos powiedzieć jak się umieszcza tutaj inne fotki? Czy tylko za pomocą linków? Quote
Weron_ciau Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Troche szczegółowo ;) A więc tak..... Zdjęcie które chcesz umieścić w poście musi być w internecie! Klikasz prawym klawiszem myszki i ,,właściwosci" i kopiujesz URL ze zdjęcia! Potem zaznaczasz Quote
Bluebird Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 http://www.members.aol.com/miodunka/images/boncza222.jpg Quote
Bluebird Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 do kitu, bo wszedł mi tylko link :( chyba jestem za stupid na to :( Quote
jovka Posted June 12, 2004 Posted June 12, 2004 Wygląda to tak: Po pierwsze musisz podać adres zdjęcia (np. z właściwości), a nie strony na której się znajduje. Po drugie pomniejsz je trochę bo jest spore i i tak Mod zamieni je w linka ;) Quote
mirela Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Mój niezyjący już Litwor: No i się nie pochwalę moim gończym polskiem :( - dlaczego nie ma możliwości zamieszczania załączników z mojego komputera ? Nie mam możliwości umieszczenia zdjęcia na jakiejś stronce w necie :(. Quote
MacRos Posted June 16, 2004 Posted June 16, 2004 Zapewne można tak: Umieść zdjęcie w jakimkolwiek "psim" serwisie, gdzie jest galeria psów. Aby daleko nie szukać, choćby w Dogomanii. Jak już będzie na stronie, bez problemu dołączysz je tutaj. Quote
mirela Posted June 17, 2004 Posted June 17, 2004 Niestety musze się dzielić tylko słowem pisanym ;). Mam problemy ze zdjęciem: Warning: Unable to create '/home/admin/www/dogomania/photos/6645_4.jpg': No such file or directory in /home/www/dogomania/sendpic.php on line 16Warning: chmod failed: No such file or directory in /home/www/dogomania/sendpic.php on line 17 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/www/dogomania/sendpic.php:16) in /home/www/dogomania/sendpic.php on line 31 Quote
Kika Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Przedstawiciele VI grupy na wystawie w Lublinie Nasze dziewczynki - medalistki Quote
Kika Posted June 18, 2004 Posted June 18, 2004 Jak powiększę pojemność naszej stronki w przyszłym tygodniu to jeszcze coś dorzucę. Quote
Recommended Posts