aga1215 Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Umieją, umieją :P . To TATUŚ robili, ja zrobiłam tylko te z nim. A mnie nie ma na zdjęciach bo z rozdziawioną gębą widoki podziwiałam :o :P . i "gęba" na klatce sie nie zmieściła :o :wink: :P :lol: :lol: :lol: dawno tam nie byłam...... Quote
aga1215 Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 hi, hi - Beata&Poświata - popatrz na godz. na Twoim i moim poście :wink: :P :P :P Quote
Malka Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Moja 10-miesięczna pociecha :) A tu ma 7 tygodni :) Więcej zdjęć - potem ;) Quote
Hania Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Parę fotek z dzisiejszego spaceru więcej w dziale "Galeria" Quote
Agitka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Beatko!!! Czy to psy Św. Huberta??? Poszukuję tych psiaków dłuższy czas!!! Prosze o szczegóły!!!Gdzie można je kupić?I kiedy???Znajomy koniecznie chciał takiego psiaka. Pozdrawiam: Agata i Ares oczywiście :D Quote
Poświata Posted December 30, 2004 Author Posted December 30, 2004 Zdjecie było robione dawno i poza granicami. W Polsce właścicielką dwóch bloodhoundów jest w Warszawie pani Małgorzata Caprari - psa Merlyna i suni Priscilli. Miałam gdzieś do niej telefon, musiałabym poszukać. A jeśli sprawa pilna, można jej szukać przez Związek, na wystawach bywa jako asystent sedziego, więc powinni mieć do niej namiary. Uprzedzam tylko, że szczeniaki tej rasy kosztują w granicach 4000-3000 zł :-? . Quote
Agitka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Tak, wiem ile kosztują :-? Myślałam, że to aktualne zdjęcia :( Sama szukałam po Polsce i nie tylko, ale nie mają szczeniaków. Dzięki wielkie za info :lol: Gdyby udało Ci się znaleźć te namiary, to będe na nie czekać. Pozdrowionka!!! Quote
Poświata Posted January 4, 2005 Author Posted January 4, 2005 Gdyby udało Ci się znaleźć te namiary, to będe na nie czekać. Pozdrowionka!!! Wysyłam Ci telefon do P.Małgorzaty na PW. Quote
Dalma&Maja Posted January 8, 2005 Posted January 8, 2005 To i ja coś wkleję. :D To są zdjęcia z wakacji, może już je widzieliście, bo wklejałam w Galerii głównej, ale tutaj niech też będą, to w końcu specjalna Galeria grupy VI. :P Tutaj seria z kolegą Snoopym. Stojące uszątka: Pogoń :wink: A tutaj także wakacyjny spacerek Z kolegą Atomiciem :) A tutaj jeszcze Majaskowa w domku :) Wasze zdjęcia są cudne :D :D p.s. Jak będą za duże to zmniejsze w razie czego. (albo zamienie na linki) Dalma&Maja Quote
jovanna Posted February 27, 2005 Posted February 27, 2005 kurcze jak sie te obrazki wkleja ... :evil: znacznik [img] nie dziala :evil: Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 Kika jak tak dalej pójdzie (czego życzę :D ) będziesz musiała kominek rozbudować, bo Ci się puchary nie pomieszczą :P :P :P . Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 [quote name='Beata&Poświata']Kika jak tak dalej pójdzie (czego życzę :D ) będziesz musiała kominek rozbudować, bo Ci się puchary nie pomieszczą :P :P :P . To już wtedy jakąś półkę wykombinujemy. :wink: A poza tym musimy zbliżyć się przynajmniej do tego, co ma Konrad :wink: Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 I tak trzymać!!! A Młody jak? Też już sezon zaczął? Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Beata&Poświata napisał(a):I tak trzymać!!! A Młody jak? Też już sezon zaczął? Młody troche mądrzejszy od mamy i w maju zaczyna :wink: Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 A ja ostatnio przyuczałam do chodzenia na smyczy takiego "pieseczka" :P : A prócz tego przyjaźń jak pies z kotem kwitnie na całego: Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Fajnie razem wyglądają. A ten "pies"- z puchatym ogonem- na smyczy ta nie przesada??????? :wink: Quote
Poświata Posted March 7, 2005 Author Posted March 7, 2005 A czemu przesada? Nie puszczę go luzem, bo mogłabym go już nie znaleźć. To w 100% "piesek" kanapowo-kolankowy. Jemu smycz nie przeszkadza, a ja mam kontrolę. Być może niedługo będzie chadzał z Poświatką na spacerki do parku :roflt: Quote
Kika Posted March 7, 2005 Posted March 7, 2005 Będzie fajny zestaw - a Wojtecki na przedzie? :wink: Quote
jovanna Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 zapraszam na swoja stronke o mojej beagielce ;) sporo tam foteczek ;) Quote
puz Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 hej musisz gdzies założyc album w internecie potem dajesz na wlasciwosci zdjecia i wklejasz tutaj tak i po sprawie Quote
MaliS Posted August 31, 2005 Posted August 31, 2005 innaczej sobie poradzilam :D www.malis.fotolog.pl :) moja Pasja :D Quote
Recommended Posts