Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 I na koniec coś z parady.... pozdrawiamy Quote
Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 , Cześć nowemu psikowi z grupy VI. Takiego jeszcze tu nie mamy. Obejrzałam go sobie na stronce - jest cudny. Chciałam pomóc wrzucić jego zdjęcia, ale niestety prawa autorskie nie pozwalają. Napisz coś więcej o psiaku i o sobie. pozdrawiam Quote
Pat-Brutus Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Witam Chcielibyśmy przedstawić Wam naszego Posokowca Bawarskiego Brutusa - DRUH z Jeleniego Zdroju Quote
Poświata Posted April 6, 2004 Author Posted April 6, 2004 Pat&Brutus pomiędzy znaki musisz wstawić adres zdjęcia, nie strony np.http://foto.onet.pl/upload/23/42/_241581_n.jpg pozdrawiamy Quote
Pat-Brutus Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Witam Chcielibyśmy przedstawić Wam naszego Posokowca Bawarskiego - BRUTUSA - Druh z Jeleniego Zdroju Quote
shangri_la Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Pat&Brutus witam :) posok suuuper poczatkowo tez chcialam kupic posokowca :) a to pierwsze zdjecie to normalnie przepiekne, nadaje sie na emblemacik :P pozdrawiam i mam nadzieje ze bedziesz tu czesto wpadac na goncze :) Quote
Ania i Salma Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Pat&Brutus gorąco witamy :lol: A piescha rzeczywiście masz prześlicznego, na tych pierwszych zdjeciach aż chciałoby się go schrupać :wink: Quote
Pat-Brutus Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Mam nadzieję, że będę tu zaglądał często i będę mógł rozmawiać i wymieniać się wiadomościami z tak sympatycznymi ludźmi jak Wy :D Quote
Hanya Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Witaj Pat&Brutus Udało Ci się w końcu zalogować! Bez problemów tym razem, czy coś jeszcze nie szło? Quote
PATIszon Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 Haniu, Nie kazdy sie loguje bez rejestracji.... 8) Quote
Hanya Posted April 6, 2004 Posted April 6, 2004 No właśnie Pat miał DOKŁADNIE ten sam problem co ja... Quote
flashka-g Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Sznaucer miniaturowy czarno srebrny SASQUEHANNA FOREMNIAK wł.Małgorzta Supronowicz z tego co wiem zajął 2 miejsce na Bisie. Quote
Gosia & c.o. Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Noo, ale wystawiała go pani Karolina czyż nie??? :roll: Quote
Kika Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Dzięki pomocy Wojteckich moge Wam pokazać nasze wystawowe zmagania.Oni mają cyfrówkę, a ja na nią jeszcze czekam. Przed oceną zabawy rywalek - ŁADNA PANNA i BRYTANIA BALLADA - w "pełnym kurzu" A tu podglądamy ocenę BRYTANII CWC - jesteśmy tyłem, bo nasz PAN robił nam zdjęcie z przodu, a Wojtecki z tyłu Porównanie- ŁADNA PANNA i ERIKA Biało-Czarni - rodzona mama :D Zdobywamy CACIB Stawka finałowa Jaka ja już jestem znudzona :wink: :wink: A przy okazji możecie zobaczyć z bliska na jakiej podłodze przyszło nam przebywać w stolicy :( Quote
Gosia & c.o. Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Pat ja również witam, posokowce uwielbiam, a Brutus jest przesłodki :D Kika zdjęcia są super!!! :wink: Quote
Wojtecki Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 Kika zdjęcia są super!!! :wink: To ja , to ja ,te zdjęcia robiłem !! :angel: Nawet nie wiedziałem że tak fajnie wyjdą , bo był to mój debiut jako operatora nowej cyfrówki :oops: Quote
Gosia & c.o. Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 No to moje gratulacje Wojtecki :D Za niedługo wynajmiemy Cię i będziesz nam zdjęcia ze wszystkich BISów robił ;) Quote
Wojtecki Posted April 7, 2004 Posted April 7, 2004 No to moje gratulacje Wojtecki :D Za niedługo wynajmiemy Cię i będziesz nam zdjęcia ze wszystkich BISów robił ;) o`k , ale Wy będziecie profesjonalnie wystawiały moją sunię - ona ma być najlepsza ! :lol: i w Polsce i zagranicą - jasne ? 8) (championaty,interchampionaty,boby,bisy etc.,) :wink: A jak tak będzie dobrze mi szło (to fotgrafowanie,znaczy się) to potem możemy porobić jakieś fotki w plenerach .... :HUT012: Quote
Gosia & c.o. Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Oczywiście, że tak :D Znowelizuję sposób wystawiania ogarów i Poświata będzie biegać na ringówce :roll: Quote
Wojtecki Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Oczywiście, że tak :D Znowelizuję sposób wystawiania ogarów i Poświata będzie biegać na ringówce :roll: Gosiu, Poświata od początku biega na ringówce jak "złoto" :lol: Tylko czasem jej się chce prezentować lepiej a czasem ma humory. :( Quote
Gosia & c.o. Posted April 8, 2004 Posted April 8, 2004 Jeśli biega, to zwracam honor i podziwiam, bo z tego co widziałam ogary na ringu to chyba 70% było na zwykłych skórzanych obrożach i linkach :-? Quote
Poświata Posted April 9, 2004 Author Posted April 9, 2004 Do występów na ringu Poświata ma cieniutki łańcuszek, kolorystycznie dobrany i cieniutką skórzaną smycz, co daje efekt ringówki. Mam nadzieję, że widać na zdjęciu. Ale masz rację, większość ogarów na ringu występuje w normalnych obrożach i na normalnej smyczy. A dlaczego, to nawet nie wiem. pozdrawiamy Quote
Gosia & c.o. Posted April 9, 2004 Posted April 9, 2004 Bardzo się cieszę, że Poświata nie należy do tej większości :D A swoją drogą to nie mam pojęcia dlaczego ludzie w taki sposób prezentują swoje piękne psiaki :-? Quote
Alsa Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Wspaniałe zdjęcia! :) Z okazji Świąt wielkanocnych składam Wszystkim najlepsze zyczenia, czwronoznym przyjaciołom również:)samych wspólnie odniesionych sukcesów na wystawach i dużo zdrowia i pomyślności! Pozdrawiam i trzymajcie się ciepło! Quote
Recommended Posts