Jump to content
Dogomania

GALERIA GRUPY VI - (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 416
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Pod Warszawą - na zimowej wycieczce na łono natury.

A zobacz te zdjęcia z Łazienek (kliknij na miniaturę):

azienki.th.jpg

Belweder.th.jpg

A Ty kiedy zrobisz Bafiśkę na śniegu??? Ja się rzuciłam na ten pierwszy śnieg, bo kto wie kiedy będzie następny :roll: :-? ?!

Posted

Witam:)

Sorki, miałam kłopot z internetem i jakimś cudem wysłało się dwa razy :oops:

To jest moje maleństwo - Ares Gończy polski, jak miał 6 m-cy :lol:

Teraz ma roczek!

Pozdrawiam serdecznie :)

Posted
Ania, czy mi się tylko tak wydaje po tych zdjęciach, czy Salma jest 'wysoka'? Ile ona ma w kłębie?

Też mi sie tak kiedyś wydawało, ale teraz wcale się nie wydaje taka duża :D Nie wiem ile ma w kłebie, ale jutro sprawdze i ci powiem. Bedziemy musiały porównać nasze panny gdy w przyszlym roku uda nam sie zorganizowac zjazd :wink:

Posted
Mam nadzieje, ze tym razem uda mi się pochwalić tym moim sierściuszkiem:))) To Ares w całej okazałości teraz ma roczek :P i jest kochany :lol:

zalacznik.html?

Agitka wszystko zrobiłaś jak trzeba, tylko między pierwszym a http nie może być odstępu.    Adres zdjęcia między [img] wpisujemy ciurkiem. Czyli tak:

zalacznik.html?

:o :oops: ale adres chyba nie ten co trzeba?!

Posted

A dlaczego strona Poświaty jest niedostępna? Tak mi mówi komputer na www. republika.pl/ogarpolski. Jestem podglądaczką i śledzę tę piękną sukę od pewnego czasu na dogomanii, ale nie mogę się o niej dowiedzieć więcej. Nie znam świata ogaromaniaków i co ja się natrudziłam, żeby zrozumieć, że Wojtecki, to Dymecki, ale o Poświacie dalej niewiele wiem, (już więcej o Dymku). Proszę pokornie o odpowiedź, czy ta strona jest, czy nie?

Posted

sabina 1Ty masz rację, nie wchodzi wizytówka Poświaty.

Poswiatowska co Twój kot zrobił ze stronką Poświaty jak chodził po klawiaturze ?????????????? :evilbat:

Posted

Eeeeeeeeee, jakby tu powiedzieć :oops: :roll: , skończył się opłacony żywot stronki, jakoś tak nie dopatrzyliśmy, a sami tam prawie wogóle nie zaglądaliśmy. Dowiedziałam się całkiem niedawno i to na DGM :P .

Ale Wojtecki myśli intensywnie nad założeniem porządnej strony, jest nawet w trakcie poszukiwań osoby która by to zrobiła.

A ja faktycznie mam w popisie stronę Dymka, ale Wojteckiemu wpiszemy taką samą stronę Poświaty i to będzie musiało narazie wystarczyć :-? :lol: .

Sabina nie musisz znać całego światka ogaromaniaków żeby się w tym wszystkim połapać. Nas na DGM jest dosłownie kilka osób i łatwo zapamiętasz kto jest kim :P , albo kto jest z kim :D . I się nie krępuj tylko pytaj. Mnie już co prawda zrównano z ziemią za wymądrzanie się na forum, ale jeśli tylko będziesz miała ochotę czytać to co ja albo Wojtecki (czyli wg Kiki w skrócie Poświatowscy) naskrobiemy, to służymy uprzejmie. A największą wiedzą na temat ogarów na forum może się poszczycić Hania, którą można o wszystko zapytać.