Miga Posted September 24, 2004 Posted September 24, 2004 Nie, a gdzie ślady po nich? To kawałek mojego miejsca pracy sprzed małej przeróbki :) Miałam mrówy faraona, ale sie wyniosły ;) Quote
martynka000 Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Tp moj Beagle:0 Z gorzowskiej panoramy!zna ktos moze jakiego bigielka z tej hodowli??Ma teraz prawie poltora roczku i jest niezlym psociarzem;)ale jest kochaniutki wiecej zdjec na mojej stornie www.mojepsiaki.prv.pl Quote
Kika Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Beata czy te zdjęcia w W-wie byly robione?Śliczne! Wyglądają jak z jakiejś śnieżnej krainy. :D Quote
Poświata Posted November 23, 2004 Author Posted November 23, 2004 Pod Warszawą - na zimowej wycieczce na łono natury. A zobacz te zdjęcia z Łazienek (kliknij na miniaturę): A Ty kiedy zrobisz Bafiśkę na śniegu??? Ja się rzuciłam na ten pierwszy śnieg, bo kto wie kiedy będzie następny :roll: :-? ?! Quote
Kika Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Bafiśkę na śniegu słabo widać zwłaszcza teraz jak sie zlewa z tłem :D :wink: Quote
Poświata Posted November 24, 2004 Author Posted November 24, 2004 Nie szkodzi, będą zdjęcia abstrakcyjne, czarne kropki na białym tle :P :D :P . Rób i nie gadaj. Tylko pewnie ten pierwszy śnieg już wywiało :-? . Quote
Agitka Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Witam:) Sorki, miałam kłopot z internetem i jakimś cudem wysłało się dwa razy :oops: To jest moje maleństwo - Ares Gończy polski, jak miał 6 m-cy :lol: Teraz ma roczek! Pozdrawiam serdecznie :) Quote
martynka000 Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 aga1215 a no maja tendendcje i to duze...niestety ale moj wazy 14,5 wiec raczje mu to nie gorzi:D Quote
Ania i Salma Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Ania, czy mi się tylko tak wydaje po tych zdjęciach, czy Salma jest 'wysoka'? Ile ona ma w kłębie? Też mi sie tak kiedyś wydawało, ale teraz wcale się nie wydaje taka duża :D Nie wiem ile ma w kłebie, ale jutro sprawdze i ci powiem. Bedziemy musiały porównać nasze panny gdy w przyszlym roku uda nam sie zorganizowac zjazd :wink: Quote
Agitka Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Mam nadzieje, ze tym razem uda mi się pochwalić tym moim sierściuszkiem:))) To Ares w całej okazałości teraz ma roczek :P i jest kochany :lol: Quote
Agitka Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 niestety nie tak jak chciałam , załaczyłam strone jedynie:( Quote
Ania i Salma Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Agitka, a próbowałaś kliknąć we właściwości zdjęcia ? Jest tam o ile pamiętam adres URL - to właśnie ten adres powinnaś wpisać po Img :wink: Quote
Poświata Posted December 2, 2004 Author Posted December 2, 2004 Mam nadzieje, ze tym razem uda mi się pochwalić tym moim sierściuszkiem:))) To Ares w całej okazałości teraz ma roczek :P i jest kochany :lol: Agitka wszystko zrobiłaś jak trzeba, tylko między pierwszym wpisujemy ciurkiem. Czyli tak: :o :oops: ale adres chyba nie ten co trzeba?! Quote
PATIszon Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Zdjecie musi miec adres internetowy. Takiego z poczty lub besposrednio z kompa sie nie da. Zajrzyj Tutaj To doskonaly link, do serwera, dzieki ktoremu szybko wrzucisz zdjecie z wlasnego kompa. Quote
Sabina1 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 A dlaczego strona Poświaty jest niedostępna? Tak mi mówi komputer na www. republika.pl/ogarpolski. Jestem podglądaczką i śledzę tę piękną sukę od pewnego czasu na dogomanii, ale nie mogę się o niej dowiedzieć więcej. Nie znam świata ogaromaniaków i co ja się natrudziłam, żeby zrozumieć, że Wojtecki, to Dymecki, ale o Poświacie dalej niewiele wiem, (już więcej o Dymku). Proszę pokornie o odpowiedź, czy ta strona jest, czy nie? Quote
Kika Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 sabina 1Ty masz rację, nie wchodzi wizytówka Poświaty. Poswiatowska co Twój kot zrobił ze stronką Poświaty jak chodził po klawiaturze ?????????????? :evilbat: Quote
Poświata Posted December 3, 2004 Author Posted December 3, 2004 Eeeeeeeeee, jakby tu powiedzieć :oops: :roll: , skończył się opłacony żywot stronki, jakoś tak nie dopatrzyliśmy, a sami tam prawie wogóle nie zaglądaliśmy. Dowiedziałam się całkiem niedawno i to na DGM :P . Ale Wojtecki myśli intensywnie nad założeniem porządnej strony, jest nawet w trakcie poszukiwań osoby która by to zrobiła. A ja faktycznie mam w popisie stronę Dymka, ale Wojteckiemu wpiszemy taką samą stronę Poświaty i to będzie musiało narazie wystarczyć :-? :lol: . Sabina nie musisz znać całego światka ogaromaniaków żeby się w tym wszystkim połapać. Nas na DGM jest dosłownie kilka osób i łatwo zapamiętasz kto jest kim :P , albo kto jest z kim :D . I się nie krępuj tylko pytaj. Mnie już co prawda zrównano z ziemią za wymądrzanie się na forum, ale jeśli tylko będziesz miała ochotę czytać to co ja albo Wojtecki (czyli wg Kiki w skrócie Poświatowscy) naskrobiemy, to służymy uprzejmie. A największą wiedzą na temat ogarów na forum może się poszczycić Hania, którą można o wszystko zapytać. Quote
Wojtecki Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 A ja zapraszam do nowego topicu TUTAJ 8) Quote
Poświata Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 A my właśnie wróciliśmy z wieczornego spacerku po W-wie. Tak wygląda rozświetlony Nowy Świat: Quote
Kika Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 A sucz gdzie? Nie zabraliście jej na Nowy Swiat? Ale ładnie wygląda ta stoliczna ulica 8) Quote
Poświata Posted December 4, 2004 Author Posted December 4, 2004 Umieją, umieją :P . To TATUŚ robili, ja zrobiłam tylko te z nim. A mnie nie ma na zdjęciach bo z rozdziawioną gębą widoki podziwiałam :o :P . Quote
Recommended Posts