Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eliza_sk']Wiem, że nie to być chciała przeczytać, ale tak. Wyróżniona tablica i masa ogłoszeń, a tel. milczy :([/QUOTE]

Co za posucha!! Żeby nawet takie szczylki nie mogły znaleźć domów???

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bahlsa']To Trojka ;) znalazła domek dzięki ogłoszeniom?
Jedzie do Krakowa?[/QUOTE]

Taaak, bo ludzie operowali imieniem, a nie numerkiem, więc to Twoja zasługa :)

Posted

Szczęście!! Może nareszcie adopcje ruszą :)
Bo już zaczynałam mieć doła :(.
Tyle ogłoszeń i cisza.

Zaczekam jeszcze na potwierdzenie, że na pewno ją zabrali i WRESZCIE! będę mogła usunąć jakiegoś psiaka z ogłoszeń.

Merlin nie daje mi spokoju, taki super pies, rasowy, wyświetleń 984 na tablica.pl i cisza......

Posted

[quote name='bahlsa']Szczęście!! Może nareszcie adopcje ruszą :)
Bo już zaczynałam mieć doła :(.
Tyle ogłoszeń i cisza.

Zaczekam jeszcze na potwierdzenie, że na pewno ją zabrali i WRESZCIE! będę mogła usunąć jakiegoś psiaka z ogłoszeń.

Merlin nie daje mi spokoju, taki super pies, rasowy, wyświetleń 984 na tablica.pl i cisza......[/QUOTE]

Taaaak, Merlin to dopiero zagadka, a ile pobrań telefonu mam u niego i co ... nico :(

Posted

Balhsa - do domów jadą obie sunie ! Ludzie z Krk dziś zadzwonili ws. Trojki, jednak powiedziałam, że zgodnie z porannymi ustaleniami jest nieaktualna, ale ... ludzie z ranka w takiej sytuacji zdecydowali się na drugą sunię - jeśli obie mają mieć dom, a nie jedna ;)

Posted

Czyli Troja (sunia 3) i Dworka (sunia 2) jadą do domków?
Zostają tylko Jeżynek (pies z nr 1 ) i Dworek (pies z nr 2)?
[IMG]http://i54.tinypic.com/33cn1ts.jpg[/IMG]

Posted

Bogowieeeeeeeeeee to takie słodziaki!
A Merlin to po prostu specyficzny pies no i gabarytowo już sporo przewyższył powyższe słodziaki. A większosć ludzi woli małe puchate kuleczki a nie taką gidię jak Merlin

Posted (edited)

Tak bahlso - 2 wydana, a ws. 3 jutro będę wiedzieć kiedy przyjeżdżają, dom z Krakowa :) Zostają chłopcy - aż dziwne.

[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/7902/beznazwy2uvx.jpg[/IMG]

Edited by eliza_sk
Posted

Mnie najbardziej spodobał się piesek nr 1 (Jedynek=Jeżynek) :)
A i sunia 3 (Trojka) też jest śliczna.
Chociaż gdybym je widziała na żywo, na pewno decyzja nie byłaby łatwa :)

Posted

[quote name='AMIGA']Ale chłopaki sikają i spalają iglaki w ogrodach (takie zdanie słyszałam już nieraz od chętnych na szczeniaczki)[/QUOTE]
Właśnie ostatnio więcej u mnie zainteresowania suczkami z tego powodu.Zawsze było inaczej. Niestety po części to jest prawda, wiem bo mam obie płcie u siebie i niektóre drzewka codziennie podlewane przez dzielnego samca nie mają szans na przetrwanie. Mnie akurat to wisi, ale jak ktos bardzo dba o ogród to pewnie niekoniecznie.

Posted

[quote name='eliza_sk']Dziś do domu pojechała Nelly, czyli 3 :)

Terra - poprzednie zapytanie chciało koniecznie tego szczylka na tle budy, idę odpisać na to nowe.[/QUOTE]

Pasował szczylek do budy? :shake:
Mam nadzieję, że ten domek będzie szczęśliwszy dla szczeniaczka.

Posted

[quote name='terra']Pasował szczylek do budy? :shake:
Mam nadzieję, że ten domek będzie szczęśliwszy dla szczeniaczka.[/QUOTE]

Nie, nie - oni koniecznie chcieli tego szczeniaka z Twojego ogłoszenia, żadnego innego.

Posted

Pozmieniałam w ogłoszeniach foto i tam gdzie się dało dane kontaktowe. Z tablicy i gumtree maile bedą przychodzić (mam nadzieję) do mnie i będę odsyłać.
Powodzenia maluszki.

Posted

[quote name='masza44']Właśnie ostatnio więcej u mnie zainteresowania suczkami z tego powodu.Zawsze było inaczej. Niestety po części to jest prawda, wiem bo mam obie płcie u siebie i niektóre drzewka codziennie podlewane przez dzielnego samca nie mają szans na przetrwanie. Mnie akurat to wisi, ale jak ktos bardzo dba o ogród to pewnie niekoniecznie.[/QUOTE]

Zawsze przecież można zabezpieczyć iglaki siatką tak, żeby sik nie dostawał się na drzewko.

Chłopaki - obiecajcie, że nie będziecie obsikiwać cennych iglaków i szurujcie do nowych domków :-)