AMIGA Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='eliza_sk']Wiem, że nie to być chciała przeczytać, ale tak. Wyróżniona tablica i masa ogłoszeń, a tel. milczy :([/QUOTE] Co za posucha!! Żeby nawet takie szczylki nie mogły znaleźć domów??? Quote
eliza_sk Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Dziś do domku dzięki balhsie jedzie sunia nr 3. Quote
bahlsa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 To Trojka ;) znalazła domek dzięki ogłoszeniom? Jedzie do Krakowa? Quote
eliza_sk Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='bahlsa']To Trojka ;) znalazła domek dzięki ogłoszeniom? Jedzie do Krakowa?[/QUOTE] Taaak, bo ludzie operowali imieniem, a nie numerkiem, więc to Twoja zasługa :) Quote
bahlsa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Szczęście!! Może nareszcie adopcje ruszą :) Bo już zaczynałam mieć doła :(. Tyle ogłoszeń i cisza. Zaczekam jeszcze na potwierdzenie, że na pewno ją zabrali i WRESZCIE! będę mogła usunąć jakiegoś psiaka z ogłoszeń. Merlin nie daje mi spokoju, taki super pies, rasowy, wyświetleń 984 na tablica.pl i cisza...... Quote
eliza_sk Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 [quote name='bahlsa']Szczęście!! Może nareszcie adopcje ruszą :) Bo już zaczynałam mieć doła :(. Tyle ogłoszeń i cisza. Zaczekam jeszcze na potwierdzenie, że na pewno ją zabrali i WRESZCIE! będę mogła usunąć jakiegoś psiaka z ogłoszeń. Merlin nie daje mi spokoju, taki super pies, rasowy, wyświetleń 984 na tablica.pl i cisza......[/QUOTE] Taaaak, Merlin to dopiero zagadka, a ile pobrań telefonu mam u niego i co ... nico :( Quote
eliza_sk Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 Balhsa - do domów jadą obie sunie ! Ludzie z Krk dziś zadzwonili ws. Trojki, jednak powiedziałam, że zgodnie z porannymi ustaleniami jest nieaktualna, ale ... ludzie z ranka w takiej sytuacji zdecydowali się na drugą sunię - jeśli obie mają mieć dom, a nie jedna ;) Quote
bahlsa Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Czyli Troja (sunia 3) i Dworka (sunia 2) jadą do domków? Zostają tylko Jeżynek (pies z nr 1 ) i Dworek (pies z nr 2)? [IMG]http://i54.tinypic.com/33cn1ts.jpg[/IMG] Quote
AMIGA Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 Bogowieeeeeeeeeee to takie słodziaki! A Merlin to po prostu specyficzny pies no i gabarytowo już sporo przewyższył powyższe słodziaki. A większosć ludzi woli małe puchate kuleczki a nie taką gidię jak Merlin Quote
eliza_sk Posted February 27, 2013 Author Posted February 27, 2013 (edited) Tak bahlso - 2 wydana, a ws. 3 jutro będę wiedzieć kiedy przyjeżdżają, dom z Krakowa :) Zostają chłopcy - aż dziwne. [IMG]http://img11.imageshack.us/img11/7902/beznazwy2uvx.jpg[/IMG] Edited February 27, 2013 by eliza_sk Quote
DoPi Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 W zasadzie to najładniejsze zostały, naprawde dziwne. :-o Quote
M&S Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='DoPi']W zasadzie to najładniejsze zostały, naprawde dziwne. :-o[/QUOTE] Są różne gusta;) Quote
bahlsa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Mnie najbardziej spodobał się piesek nr 1 (Jedynek=Jeżynek) :) A i sunia 3 (Trojka) też jest śliczna. Chociaż gdybym je widziała na żywo, na pewno decyzja nie byłaby łatwa :) Quote
eliza_sk Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Chłopcy mają wieeeelkie czupryny - jak po trwałej :) Quote
AMIGA Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Ale chłopaki sikają i spalają iglaki w ogrodach (takie zdanie słyszałam już nieraz od chętnych na szczeniaczki) Quote
masza44 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='AMIGA']Ale chłopaki sikają i spalają iglaki w ogrodach (takie zdanie słyszałam już nieraz od chętnych na szczeniaczki)[/QUOTE] Właśnie ostatnio więcej u mnie zainteresowania suczkami z tego powodu.Zawsze było inaczej. Niestety po części to jest prawda, wiem bo mam obie płcie u siebie i niektóre drzewka codziennie podlewane przez dzielnego samca nie mają szans na przetrwanie. Mnie akurat to wisi, ale jak ktos bardzo dba o ogród to pewnie niekoniecznie. Quote
terra Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Na maila przesłałam kolejne zapytanie o szczeniaczka. Quote
eliza_sk Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Dziś do domu pojechała Nelly, czyli 3 :) Terra - poprzednie zapytanie chciało koniecznie tego szczylka na tle budy, idę odpisać na to nowe. Quote
terra Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='eliza_sk']Dziś do domu pojechała Nelly, czyli 3 :) Terra - poprzednie zapytanie chciało koniecznie tego szczylka na tle budy, idę odpisać na to nowe.[/QUOTE] Pasował szczylek do budy? :shake: Mam nadzieję, że ten domek będzie szczęśliwszy dla szczeniaczka. Quote
eliza_sk Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='terra']Pasował szczylek do budy? :shake: Mam nadzieję, że ten domek będzie szczęśliwszy dla szczeniaczka.[/QUOTE] Nie, nie - oni koniecznie chcieli tego szczeniaka z Twojego ogłoszenia, żadnego innego. Quote
terra Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ja pier papier :roll: Które szczeniaczki jeszcze są do adopcji? Zmienię foto w ogłoszeniach. Quote
terra Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Pozmieniałam w ogłoszeniach foto i tam gdzie się dało dane kontaktowe. Z tablicy i gumtree maile bedą przychodzić (mam nadzieję) do mnie i będę odsyłać. Powodzenia maluszki. Quote
AMIGA Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 [quote name='masza44']Właśnie ostatnio więcej u mnie zainteresowania suczkami z tego powodu.Zawsze było inaczej. Niestety po części to jest prawda, wiem bo mam obie płcie u siebie i niektóre drzewka codziennie podlewane przez dzielnego samca nie mają szans na przetrwanie. Mnie akurat to wisi, ale jak ktos bardzo dba o ogród to pewnie niekoniecznie.[/QUOTE] Zawsze przecież można zabezpieczyć iglaki siatką tak, żeby sik nie dostawał się na drzewko. Chłopaki - obiecajcie, że nie będziecie obsikiwać cennych iglaków i szurujcie do nowych domków :-) Quote
Recommended Posts