bahlsa Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 (edited) Na konto soz wysłałam zapytanie z tablica.pl o sunieczkę nr. 2. Odpisz Elizko, bardzo proszę :). Teraz przeczytałam maila, pewnie dlatego napisał do mnie, odpiszę mu, że jest pod opieką Stowarzyszenia i poposzę o kontak z Wami. Ciekawe czy odpisze. Edited February 18, 2013 by bahlsa Quote
eliza_sk Posted February 18, 2013 Author Posted February 18, 2013 Wczoraj przed 22 się ze mną kontaktował. Quote
bahlsa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 (edited) Robię nowe ogłoszenia maluchom - tym które zostały, każdemu osobno. Nazwałam je piesek Jeżynek (pies 1), piesek Dworek (pies 2), sunia Dworka (suczka 2) i sunia Trojka (suczka 3). Imiona wzięłam od cyferek które są na fotkach. Może tak być? Zaraz wkleję linki jak będą wyglądać ogłoszenia. http://www.garnek.pl/szukam/24888525/szczeniak-trojka-sunia-szuka http://www.garnek.pl/szukam/24888505/szczeniak-dworka-sunia-szuka http://www.garnek.pl/szukam/24888497/szczeniak-dworek-maluszek-szuka http://www.garnek.pl/szukam/24888441/szczeniak-jezynek-maluszek-szuka Edited February 19, 2013 by bahlsa Quote
eliza_sk Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Ślicznie Jeżynek :) Miał być miot na B, ale to nie ma najmniejszego znaczenia, imiona cudne ! Quote
bahlsa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 No to lecę z ogłoszeniami. Nie będę już wklejać linków bo po dodaniu ogłoszeń wyszukiwanie linków jest dość czasochłonne. A co do Jeżynka - miał być Jedynek, ale zamieniłam literkę d na ż i rzeczywiście - Jeżynek ładniej brzmi ;) Quote
eliza_sk Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 bahlsa napisał(a):No to lecę z ogłoszeniami. Nie będę już wklejać linków bo po dodaniu ogłoszeń wyszukiwanie linków jest dość czasochłonne. A co do Jeżynka - miał być Jedynek, ale zamieniłam literkę d na ż i rzeczywiście - Jeżynek ładniej brzmi ;) Szkoda czasu na linki, dziękuję ;) Ja trzasnę Merlisia dziś. Quote
terra Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 Trzymam kciuki za kochające domki dla maluszków. Quote
eliza_sk Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Wiecie co mam strasznego nerwa na wolontariuszy ze świata, nic nie wymagają od tych ludzi po prostu nic, uczą strasznego dziadostwa i zamiast edukować hołotę to jest coraz gorzej ! Dziś odebrałam 3 telefonu w stylu "ale rozumiem, ze państwo dowozicie psiaki ....", a na moje, że to SOZ, a nie firma kurierska słyszę "a bo dzwoniliśmy tu i tu i wszędziwe dowozili ...". Quote
bahlsa Posted February 19, 2013 Posted February 19, 2013 I nikt więcej sensowny nie zadzwonił? Też skończyłam robić szczeniaczkom ogłoszenia. Quote
eliza_sk Posted February 19, 2013 Author Posted February 19, 2013 Niestety, przed chwila jeszcze tel - w tel. młody głos. Na moje pytanie czy rozmawiam z osobą pełnoletnią, telefon zostaje przekazany Karolowi. Pytam co i jak, czy z rodziną czy sami mieszkają i słyszę ... sami - więc uroczo, związek pewnie ledwie 18 latka z nieletnią, na wynajmie ... Bahlsa dzięki :) Merliś już trzaśnięty. Quote
ania1985 Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 dostarczają pod drzwi i jeszcze dają wyprawkę :diabloti: Quote
bahlsa Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 terra napisał(a):Trzymam kciuki za kochające domki dla maluszków. terra, dziękuję, że zaglądnęłaś. Pamiętaj proszę o jędrzejowskich maluchach :) Quote
malagos Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 Przesłałam wczoraj ten wątek pani, która do mnie dzwoniła o Fotka (w domu od niedzieli). Ale nie mam odpowiedzi...... Quote
terra Posted February 20, 2013 Posted February 20, 2013 bahlsa napisał(a):terra, dziękuję, że zaglądnęłaś. Pamiętaj proszę o jędrzejowskich maluchach :) Będę pamiętała i widzę, że malagos też pamięta. Dziękuję :) Quote
eliza_sk Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Terra, malagos - dziękujemy za pamięć ;) Quote
eliza_sk Posted February 20, 2013 Author Posted February 20, 2013 Czy ktoś miałby pomysł na trasę do Warszawy, dzwonił jako taki Białystok. Quote
masza44 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) [quote name='eliza_sk']Wiecie co mam strasznego nerwa na wolontariuszy ze świata, nic nie wymagają od tych ludzi po prostu nic, uczą strasznego dziadostwa i zamiast edukować hołotę to jest coraz gorzej ! Dziś odebrałam 3 telefonu w stylu "ale rozumiem, ze państwo dowozicie psiaki ....", a na moje, że to SOZ, a nie firma kurierska słyszę "a bo dzwoniliśmy tu i tu i wszędziwe dowozili ...".[/QUOTE] Ja mam taką zasadę, że ogłaszam tylko na KRK i okolice tam mogę dowieźć, i sama zawsze robię PA na miejscu i zostawiam szczeniaka, jak komuś to nie leży to niech szukają innego pieska. Jak komuś zależy to przyjedzie i z daleka ( w sobotę właśnie tak po nas przyjeżdżają już prawie z województwa śląskiego). Trzeba ułatwiać ale też ważne jest jakie mają nastawienie do tego ludzie, musi im zależeć i już. Wyprawkę daję: kocyk z zapachem, ulubione zabawki, i adresówkę. Witam na wątku i jak już pisałam elizie_sk w razie W mam BDT w pogotowiu:) Edited February 22, 2013 by masza44 Quote
eliza_sk Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 [quote name='bahlsa']dalej cala czwórka szuka domków?[/QUOTE] Wiem, że nie to być chciała przeczytać, ale tak. Wyróżniona tablica i masa ogłoszeń, a tel. milczy :( Quote
bahlsa Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 a może FB? tylko trzeba kogoś kto sprawnie tam się porusza :). Ja wiem tylko, że MAM i nic tam nie umiem zrobić. Quote
eliza_sk Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Były na karmimy psiaki, które mają ooooogromną skuteczność :( Może trzeba tam zapukać jeszcze raz - zaraz poproszę Anię. Quote
terra Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Na podanego na początku maila wysłałam skopiowane pytanie o szczeniaczka. Trzymam kciuki za domek. Quote
eliza_sk Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Dziś wysłałam szczyle jednym chętnym i już idę do wiadomości od terra - dziękujemy :) Quote
Recommended Posts