Jowita Poznań Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 tak wiec chyba szukamy innego domku jak to sie mowi co nagle to po diable Quote
maartuusia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 dla mnie też sprawa jest jasna, sunia nie powinna tam jechać, podpisuję się obiema rekami i ośmioma łapami pod dalszymi poszukiwaniami domku. Quote
Jola_K Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='maartuusia']dla mnie też sprawa jest jasna, sunia nie powinna tam jechać, podpisuję się obiema rekami i ośmioma łapami pod dalszymi poszukiwaniami domku. pisalam juz, ale sie powtorze: uwazam, ze nalezy szukac pewnego domu dla Lusi Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Suncia na prosbe .... niedoszlej, niestety Pani, zostala wczoraj zaszczepiona, dostala tabletki na robale i Frontline na pchly ( nie wiem, czy je ma, ale zapobiegawczo ). Koszt - 54 zl. Quote
zuziaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 maartuusia, nie koncz ALLEGRA dla niuni, prosze. trzeba dopisac tylko w tytule, ze ona nie moze do schroniska trafic, bo .... tam nie przezyje :shake: ......:placz: Quote
maartuusia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 zaraz się zrobi, trzymam kciuki za nowy domek, sunia NIE MOŻE trafić do schronu. Dopiero dziś zorientowałam się, że sunia ma drugi wątek, tam jest więcej informacji. EDIT: Już zmieniłam conieco, ale jest kiepsko, nikt nie obserwuje, a licznik odwiedzin od wczoraj bardzo nieznacznie podskoczył :( Quote
Ulka18 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Jowita Poznań']a ja mam prosbe- podajcie watki do zwierzat z ktorymi byl problem u tej Pani. Zaraz poszukam linku do tematu mieleckiej Fionki. Problem w tym, ze zgloszenie natychmiastowego odbioru psa bylo telefoniczne, a nie pisemne. Tu wklejam korespondencje nt. przekazania Fiony do nowego domu. Temat: Re: adopcja FIONY Od: [email protected] Data: Wt Lutego 14 2006, 11:48 pm Do: [email protected] Dw: [email protected] Dobry wieczór. Fiona już śpi . Byliśmy po pracy na godzinnym szalenstwie na plaży ,puściłem ją luzem....co to były za biegi, skoki, gonitwy i wcale oznak zmęczenia. z poważaniem Maciej Sulikowski Maciej Sulikowski 81-732 Sopot ul. Ka... dowód osobisty AGA.... Dzień dobry.Pragnę poinformować , że od soboty 11.02 zostałem opiekunem suczki FIONY, którą wziąłem od Pani Jadwigi KUJAWSKIEJ z Lęborka . FIONA zaakceptowała nowych opiekunów . Jest bardzo miłą i sympatyczną suczką, podobną do tej , jaką straciłem dwa miesiące temu . Pozdrawiam Maciej Sulikowski Tu jest watek Fionki : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1093721#post1093721 Quote
Jowita Poznań Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 dzieki Ula, juz tez wczesniej znalazlysmy.. szkoda ze to nie ten dom dla Lusi. Ale wierze iz takowy sie znajdzie :D Quote
Ulka18 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nie wiem tylko dlaczego watek Fionki nie da sie otworzyc. Dlatego wkleilam korespondencje z nowym Panciem Fionki. Nasz historia z Fiona skonczyla sie szczesliwie... Lusia szukamy domu dla ciebie :kciuki: Quote
mycha101 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No to kolejny dowód na to, że pani z Lęborka to osoba niespełna rozumu. Telefon do osoby, do której dzwoniła pani z Lęborka w sprawię suni Neski (tylko na allegro i innych portalach, nie ma wątku na dogo), podam na prv. Zadzwońcie i się przekonajcie. Ja sie właśnie o tym dowiedziałam, że dzwoniła. Quote
maartuusia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 zuziaM napisał(a):Suncia na prosbe .... niedoszlej, niestety Pani, zostala wczoraj zaszczepiona, dostala tabletki na robale i Frontline na pchly ( nie wiem, czy je ma, ale zapobiegawczo ). Koszt - 54 zl. Rozumiem Gosiu, że to był apel o pieniążki na Luśkę, mamy jakiś numer konta żeby ślicznej dziewczynce parę groszy wpłacić? Quote
beamicha Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='maartuusia']Rozumiem Gosiu, że to był apel o pieniążki na Luśkę, mamy jakiś numer konta żeby ślicznej dziewczynce parę groszy wpłacić? Nr konta Malgorzata Saganiewicz Pl. Strazacki 6/15 59-800 Luban 21 2030 0045 1130 0000 0683 6160 Quote
mycha101 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 beamicha pytałaś mnie skąd wiem o pani z Lęborka i najlepiej żebym coś znalazła i mam, a to dzięki wklejonej korespondenci od właściciela Fiony. [email protected] pisała do mnie (dla chętnych mogę przesłać korespondencję) było to w sprawie Śnieżynki, która zresztą miała swój wątek. Teraz pani znowu sie do mnie odezwała w sprawie Neski (tzn do mnie napisala z prośbą o zdjęcia, a dzowniła do pani opiekującej się Neską, pisałam juz o tym). Wydjae mi się, że to jest jej nowy mail: [email protected] (domysły moje). Quote
zuziaM Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartuusia napisał(a):Rozumiem Gosiu, że to był apel o pieniążki na Luśkę, mamy jakiś numer konta żeby ślicznej dziewczynce parę groszy wpłacić? Sunia, poniewaz zostala przywieziona przez straz miejska, nie jest na naszym utrzymaniu. Ale z kolei Ci panstwo nie szczepia psiakow i nie odrobaczaja, wiec zrobili to wylacznie na prosbe ... niedoszlej wlascicielki Lusi. Zaplacili za to oczywiscie, dlatego bede musiala przelac ( zwrocic ) im za to pieniazki. Gdyby ktos zechcial nas wspomoc, bedzie mile widziane. Jesli nie .... nie bedzie problemu. Ja zaplace za to. Quote
maartuusia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ja na pewno znajdę jakiś grosik i prześlę Gosiu na Twoje konto żeby pokryć część kosztów tej nieudanej adpocji. Seaside, może by tak zmienić tytuł wątku na pierwotny, Quote
zuziaM Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 maartuusia napisał(a):Ja na pewno znajdę jakiś grosik i prześlę Gosiu na Twoje konto żeby pokryć część kosztów tej nieudanej adpocji. Seaside, może by tak zmienić tytuł wątku na pierwotny, Wielkie dzieki. Wyslalam dzisiaj ogloszenie do Gazety Wyborczej... moze dadza ze zdjeciem i kogos jednak urzeknie. Quote
Jowita Poznań Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Maluszku wedruj na gore piekna panienko! Quote
zuziaM Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Sluchajcie..... mojej kolezanki tesciowie chca wziac pieska, ale cos nie moga sie do tego od dawna ... zabrac.... Oboje sa juz emerytami, mieli juz pieska, maja 13-letnia wnuczke ( ktora tez miala juz pieski, a teraz ma kociczke ). Kolezanka zaproponowala mi, ze zapyta, czy nie wzieliby malej Lusi na " tymczasik "..... Kto wie ? Moze sie zakochaja w niuni i juz u nich zostanie ? ? ? Co Wy na to ? Oczywiscie z oglaszania nie rezygnujemy i nadal bedziemy szukac stalego domku. Jesli sie zgodza, to moze w ta sobote bym Lusie zabrala z Lwowka. Quote
maartuusia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wspaniale, pozostaje trzymać kciuki zeby pokochali ją od pierwszego wejrzenia, jak mozna jej nie pokochać, no jak ??? Quote
Jowita Poznań Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 jestem za Zuzia :D a cos czuje ze jak sie zgodza to z tymczasiku zrobi sie domek stały :cool3: Quote
Jola_K Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ja tez tak czuje :) domek tymczasowy to wiecej niz hotelik, dlatego jesli tylko sie zgodza niech biora Lusie :D Quote
Jowita Poznań Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Lusiatko w gore! wplacilam w piatek 30 zł na poczet Lusi potrzeb, wiem ze to nie duzo- postaram sie po 1-wszym wplacic wiecej, a i bazarki rusza w tym tygodniu :cool3: a jak tam domek tymczasowy dla Lusi- czy cos wiadomo? Quote
Jowita Poznań Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Poker napisał(a):i co z Lusiątkiem? tez wlasnie czekam na info, i caly czas trzymam kciuki za nasza ksiezniczke! Quote
Recommended Posts