Aimez_moi Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Ale Slodziak.......:):) Fakt szczescie mial niesamowite......:) Quote
mmolenda Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Aimez_moi napisał(a):Ale Slodziak.......:):) Fakt szczescie mial niesamowite......:) To ja mam szczęscie ,że go mam.Wniósł dużo radości do naszego domu,jest jeszcze w trakcie leczenia ..ale lekarz powiedział ,że Leoś za miesiąc bedzie najpiękniejszy w całej wsi.Lubię wszystko ;patrzeć jak śpi , jak je ,jak mnie wita rano,jak wystawia te dwa krzywe zęby z radości,i jak biega dumnie po ogrodzie na tych pięknych krzywych nóżkach....jeszcze trochę odsypia swoje stresy , ale już czuje ,ze wszyscy go kochają.....niektórzy już dziwnie na mnie patrzą jak do niego gadam ala mam to w nosie.pozdr.wszystkich zainteresowanych losem biednych piesków,Leoś już do nich nie należy Quote
Gabi79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 toyota napisał(a):Leoś to miał takie szczęście, że szok !!! Wygrał milion dolarów w totka :). To prawda, miał słodziak szczęście, wszystkiego dobrego dla P. Małgosi, Leosia i sunieczki:loveu: Quote
Sara2011 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Cudnie czytać takie cudne wiadomości:loveu::loveu: Quote
kolejna kobietka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 ooo Pani Małgosia do nas dołączyła! :loveu: ahhh łezka się w oku kręci czytając takie wieści :) domek tymczasowy marzenie!!! Quote
mmolenda Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 No i dziekuję Asi,której nie jest obojętny los zwierząt.WSZYSTKIEGO DOBREGO ASIU,dzieki Tobie jest umnie,bedziemy w kontakcie. nie jest mi też obojetny los Wiewiórka,pytam wszystkich ,wysyłam zdjęcia.Moim zamierzeniem było stworzyć dom tymczasowy,i brać kolejne nieszczęścia ale nie Quote
mmolenda Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Nie wiem czy będę na tyle silna ,żeby oddać leosia Quote
Gabi79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 mmolenda napisał(a):No i dziekuję Asi,której nie jest obojętny los zwierząt.WSZYSTKIEGO DOBREGO ASIU,dzieki Tobie jest umnie,bedziemy w kontakcie. nie jest mi też obojetny los Wiewiórka,pytam wszystkich ,wysyłam zdjęcia.Moim zamierzeniem było stworzyć dom tymczasowy,i brać kolejne nieszczęścia ale nie Wziąć psiaka do DT jest łatwo, ale potem rozstać się z nim, jest bardzo trudno. Tak było w moim przypadku z Nutką, z tego samego schronu, co Leoś. Nutusia już ma wspaniały DS. Wszystkie psiaki z tego schronu są cudowne Quote
mmolenda Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Widzę cały czas te mordki które tam zostały....ale z każdym dniem będzie coraz gorzej sie rozstać,nie ma takiego domu gdzie Leoś miałby lepiej,na razie o tym nie myślę,jest ze mną tydzień a już ma 100zdjęć,zachowuje sie wspaniale,zero kłopotów ..byłam przygotowana na gorszy scenariusz.. Quote
Gabi79 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 mmolenda napisał(a):Widzę cały czas te mordki które tam zostały....ale z każdym dniem będzie coraz gorzej sie rozstać,nie ma takiego domu gdzie Leoś miałby lepiej,na razie o tym nie myślę,jest ze mną tydzień a już ma 100zdjęć,zachowuje sie wspaniale,zero kłopotów ..byłam przygotowana na gorszy scenariusz.. Tak samo miałam z Nutką, tzn. byłam przygotowana na gorszy scenariusz, a ona okazała się najwspanialszym i najgrzeczniejszym psiakiem, jakiego kiedykolwiek poznałam. I taki ideał spędził w schronie 6 lat Quote
malagos Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Tak, czasem nie spodziewamy się, że trafia nam eis perełka :) ... I z domu tymczasowego stajemy się domem stałym :) Quote
toyota Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Leoś ma się doskonale :): [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/1582/zxxg.jpg[/IMG] [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/6664/xx4io.jpg[/IMG] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/3471/xx3b.jpg[/IMG] [IMG]http://img69.imageshack.us/img69/1078/xx2g.jpg[/IMG] Quote
kolejna kobietka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 ojej ale cudnie!!! :loveu: aż mam łezki w oczach!!! [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/1582/zxxg.jpg[/IMG] a jaki ogród piękny i towarzystwo cudne! :) Quote
kolejna kobietka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Kochane, Leoś zostaje u Pani Małgosi już na zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: :loveu::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
toyota Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Pozwolę sobie zacytować, jak pięknie p. Małgosia o Leosiu napisała: "Leonek zostaje u nas na zawsze,rozkochał w sobie wszystkich,nie ma z nim żadnych kłopotów,jest super też do mojej wnuczki,z Teśką leżą razem ,wychodzą razem,jedza razem,na spacerach puszczam już go w lesie -pilnuje się i przybiega na imię...także wiedziałam od początku,że nie dam rady go oddać i tak się stało. Gwarantuję ,że będzie mu najlepiej na świecie.....jest rozpieszczany,całowany." Szczęściarz z Leosia !!! Quote
kolejna kobietka Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 szczęściarz niesamowity!!! :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 też tak chcę!!! :loveu: a na drugiej fotce z tym ząbulkiem jaki słodki hihi Quote
asiek.l-g Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 właśnie poznałam Leosia, jeden dzień ogłoszeń i taki domek Ci się trafił...ohh Ty szczęściarzu!!!:multi: Quote
kolejna kobietka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 (edited) Cytuję od Pani Małgosi :loveu:: "LEONEK pozdrawia wszystkich.Nasz kochany mamisynek jest jeszcze piękniejszy i kochańszy ,zadomowił się na dobre ,pilnuje domku ,chodzi na długie spacerki a wieczorami wtula się na kanapie iśpi w przesłodkich pozach,że można go zjeść!!!!" Leoś lubi też towarzystwo,w jego ogródku odwiedzają go pieski(dużych nie lubi,tylko goldenkę Mimi)-wtedy chodzi ważny i merda ogonkiem Edited April 25, 2013 by kolejna kobietka Quote
mmolenda Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 LEONEK jest po kastracji i czyszczeniu kamienia nazebnęgo,wszystko zniósł lepiej niż ja,chodzi w kolnierzu i nie może hasać,dzisiaj byliśmy na kontroli,był taki grzeczny,znowu zastrzyki ....no ale mam nadzieję ,że to już jest ostatni ból w jego życiu.KOCHAMY go bardzo.... Quote
kolejna kobietka Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 (edited) Niech się szybciutko goi :kciuki: Edited June 14, 2013 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Kilka nowych foteczek :) ale słodkie!!! :loveu: Quote
toyota Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 Leosiowi to się powodzi, teraz to księciunio :). Tylko szramy mu zostały.... Quote
Recommended Posts