Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Ale Slodziak.......:):) Fakt szczescie mial niesamowite......:)

To ja mam szczęscie ,że go mam.Wniósł dużo radości do naszego domu,jest jeszcze w trakcie leczenia ..ale lekarz powiedział ,że Leoś za miesiąc bedzie najpiękniejszy w całej wsi.Lubię wszystko ;patrzeć jak śpi , jak je ,jak mnie wita rano,jak wystawia te dwa krzywe zęby z radości,i jak biega dumnie po ogrodzie na tych pięknych krzywych nóżkach....jeszcze trochę odsypia swoje stresy , ale już czuje ,ze wszyscy go kochają.....niektórzy już dziwnie na mnie patrzą jak do niego gadam ala mam to w nosie.pozdr.wszystkich zainteresowanych losem biednych piesków,Leoś już do nich nie należy

Posted

toyota napisał(a):
Leoś to miał takie szczęście, że szok !!! Wygrał milion dolarów w totka :).

To prawda, miał słodziak szczęście, wszystkiego dobrego dla P. Małgosi, Leosia i sunieczki:loveu:

Posted

No i dziekuję Asi,której nie jest obojętny los zwierząt.WSZYSTKIEGO DOBREGO ASIU,dzieki Tobie jest umnie,bedziemy w kontakcie.
nie jest mi też obojetny los Wiewiórka,pytam wszystkich ,wysyłam zdjęcia.Moim zamierzeniem było stworzyć dom tymczasowy,i brać kolejne nieszczęścia ale nie

Posted

mmolenda napisał(a):
No i dziekuję Asi,której nie jest obojętny los zwierząt.WSZYSTKIEGO DOBREGO ASIU,dzieki Tobie jest umnie,bedziemy w kontakcie.
nie jest mi też obojetny los Wiewiórka,pytam wszystkich ,wysyłam zdjęcia.Moim zamierzeniem było stworzyć dom tymczasowy,i brać kolejne nieszczęścia ale nie

Wziąć psiaka do DT jest łatwo, ale potem rozstać się z nim, jest bardzo trudno.
Tak było w moim przypadku z Nutką, z tego samego schronu, co Leoś.
Nutusia już ma wspaniały DS.
Wszystkie psiaki z tego schronu są cudowne

Posted

Widzę cały czas te mordki które tam zostały....ale z każdym dniem będzie coraz gorzej sie rozstać,nie ma takiego domu gdzie Leoś miałby lepiej,na razie o tym nie myślę,jest ze mną tydzień a już ma 100zdjęć,zachowuje sie wspaniale,zero kłopotów ..byłam przygotowana na gorszy scenariusz..

Posted

mmolenda napisał(a):
Widzę cały czas te mordki które tam zostały....ale z każdym dniem będzie coraz gorzej sie rozstać,nie ma takiego domu gdzie Leoś miałby lepiej,na razie o tym nie myślę,jest ze mną tydzień a już ma 100zdjęć,zachowuje sie wspaniale,zero kłopotów ..byłam przygotowana na gorszy scenariusz..

Tak samo miałam z Nutką, tzn. byłam przygotowana na gorszy scenariusz, a ona okazała się najwspanialszym i najgrzeczniejszym psiakiem, jakiego kiedykolwiek poznałam. I taki ideał spędził w schronie 6 lat

• 2 weeks later...
Posted

Leoś ma się doskonale :):

[IMG]http://img35.imageshack.us/img35/1582/zxxg.jpg[/IMG]

[IMG]http://img7.imageshack.us/img7/6664/xx4io.jpg[/IMG]

[IMG]http://img248.imageshack.us/img248/3471/xx3b.jpg[/IMG]

[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/1078/xx2g.jpg[/IMG]

Posted

Pozwolę sobie zacytować, jak pięknie p. Małgosia o Leosiu napisała:

"Leonek zostaje u nas na zawsze,rozkochał w sobie wszystkich,nie ma z nim żadnych kłopotów,jest super też do mojej wnuczki,z Teśką leżą razem ,wychodzą razem,jedza razem,na spacerach puszczam już go w lesie -pilnuje się i przybiega na imię...także wiedziałam od początku,że nie dam rady go oddać i tak się stało.
Gwarantuję ,że będzie mu najlepiej na świecie.....jest rozpieszczany,całowany."

Szczęściarz z Leosia !!!

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted (edited)

Cytuję od Pani Małgosi :loveu::
"LEONEK pozdrawia wszystkich.Nasz kochany mamisynek jest jeszcze piękniejszy i kochańszy ,zadomowił się na dobre ,pilnuje domku ,chodzi na długie spacerki a wieczorami wtula się na kanapie iśpi w przesłodkich pozach,że można go zjeść!!!!"

Leoś lubi też towarzystwo,w jego ogródku odwiedzają go pieski(dużych nie lubi,tylko goldenkę Mimi)-wtedy chodzi ważny i merda ogonkiem

Edited by kolejna kobietka
  • 5 weeks later...
Posted

LEONEK jest po kastracji i czyszczeniu kamienia nazebnęgo,wszystko zniósł lepiej niż ja,chodzi w kolnierzu i nie może hasać,dzisiaj byliśmy na kontroli,był taki grzeczny,znowu zastrzyki ....no ale mam nadzieję ,że to już jest ostatni ból w jego życiu.KOCHAMY go bardzo....

• 3 weeks later...