lukas Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Dzieki madziorek zdjecia przesylam na konto mam nadzieje ze sie uda. A pies ma 7 tygodni i 8 na drugim zdjeciu.
Madziorek Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 A o to śliczna czekoladka Lukasa: Lukas, fajniutkiego masz pieska i kotka też :thumbs:
Madziorek Posted February 24, 2004 Posted February 24, 2004 Z drobnymi problemami, ale w końcu się udało :roll:
Bila Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Mała rzeczywiście słodka jak czekoladka. :D :D :D :D :D
argo Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Witajcie :lol: Przedstawiam najnowsze zdjęcia z 'zimowej' zabawy w lesie :D 1. Galopem po aport... > :lol:
lukas Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Wielkie dzieki Madziorek my psy musimy sie trzyac razem hahaah jeszcze raz dzieki za pomoc. :lol:
Madziorek Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Wielkie dzieki Madziorek my psy musimy sie trzyac razem hahaah jeszcze raz dzieki za pomoc. :lol: Nie ma za co :D. Zresztą to była czysta przyjemność, bo Twój psiak - jak przystało na czekoladkę - to sama słodycz :thumbs: Pozdrawiam :hand:
Madziorek Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Witajcie :lol: Przedstawiam najnowsze zdjęcia z 'zimowej' zabawy w lesie :D 1. Galopem do "Pana" :wink: ... A mnie się coś widzi, że on raczej w odwrotnym kierunku :wink: :lol: Super pies :klacz: i co za temperament... czy on kiedyś odpoczywa? :wink:
argo Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Witajcie :lol: Przedstawiam najnowsze zdjęcia z 'zimowej' zabawy w lesie :D 1. Galopem do "Pana" :wink: ... A mnie się coś widzi, że on raczej w odwrotnym kierunku :wink: :lol: Super pies :klacz: i co za temperament... czy on kiedyś odpoczywa? :wink: :P :lol: Okazuje się, że nie TYLKO ja :wink: potrafię naciskać przycisk w aparacie fotograficznym :lol: ... czasami występuję w roli 'wabika' :wink: :multi: Odpoczywać Argo też lubi :wink: :lol:
ingridr Posted February 25, 2004 Posted February 25, 2004 Dopiero teraz zauwazyłam jaki rozkoszny, różowy brzusiu ma czekoladka od Lukasa! Aż się prosi o cmoka :lol:
Thaned Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Lukas :klacz: --super suczka-bardzo mi sie podoba-kolor faktycznie unikalny przynajmniej w mojej okolicy :) a jak zauważyła ingrid--brzusio ma cud-rózowawe-- :lol: i takie jakby poobiednie :D super szczeniak
lukas Posted February 26, 2004 Posted February 26, 2004 Wielie dzieki i male pytanko pierwsze dostala lupiez po 2 szczepieniu nie wiem czy to moze byc przeczyna czy nie ale jak to zwalczyc czy czekac az samo minie po drugie chodzi na spacer calkiem niezle ale strasznie boi sie jak uslyszy szczekanie psa samych psow sie nie boi macie jakies rady co z tym zrobic?
Luigi Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 hej Lukas Moja Shilla (goldenka) tez dostala lupiez po szczepieniu (a moze miala go tez wczesniej tylko nie zauwazylam) . W kazdym razie w wieku okolo 9-10 tygodni zauwazylam lupiez. Poszlam do weta ale ten to zbagatelizowal, kazal psa wycierac roztworem octu winnego zeby skore zakwasic i wyczesywac. Troche to pomagalo ale na krotka mete no i ani razu lupiez nie zniknal zupelnie. :( Teraz Shilla ma 16 miesiecy i... nadal walczymy z lupiezem. Z tym ze teraz to nie jest juz bialy pyl tylko taki pozadny, dosc pokazny lupiez. Przeszlysmy juz kilka kuracji kapielowych. Pomagaja ale do lupiezu juz sie przyzwyczailam jak i do mysli ze zupelnie to on nie zniknie. Mam tylko dziwne wrazenie ze gdyby wtedy, gdy bylam mala, wet nie zbagatelizowal problemiku nie urosl by on do takich rozmiarow. :( Wiec wez malenstwo i znajdz dobrego weta, no chyba ze problem sam ustapi po paru dniach. Powodzenia A malenstwo pieeeeekne :D Wszystkie fotki super, dobrze ze zebrane do kupy :D :Dog_run:
argo Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 :lol: :lol: Kochani :lol: Ten topic to GALERIA :microwav: :o :o :o Proponuję wszelkie uwagi, refleksje, wypowiedzi,zapytania etc. przenosić do innych topiców ... lub otwierać 'nowe' :) Inaczej sami sie pogubiMY w tym 'galimatiasie' :wink: :hand:
Luigi Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 dobra, sorki. Odpowiedziałam tylko na pytanie :oops: Juz nie bedę :D :Dog_run:
argo Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Witaj dina :lol: :lol: :wink: Kochani :lol: Przedstawiam Argo w 'damskim' :wink: towarzystwie... a na zakończenie :wink: :lol: ... 'singiel' :hand:
focus Posted February 28, 2004 Posted February 28, 2004 Widząc te piękne psiaki nie mogę oprzeć się pokusie aby nie dorzucić jeszcze paru fotek naszej milusińskiej Pozdrawiam
Dobry Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Widząc te piękne psiaki nie mogę oprzeć się pokusie aby nie dorzucić jeszcze paru fotek naszej milusińskiej Śliczny biszkopt i chyba trochę podobna do naszej MEGI. Może ten sam tatuś? ;)
zachraniarka Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Oto zdjęcia z wczorajszego, sobotniego treningu. Hugo z radością wyrywa się do pracy: Hau, hau- znalazłem człowieka :D Pozdrawiamy serdecznie
argo Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Widząc te piękne psiaki nie mogę oprzeć się pokusie aby nie dorzucić jeszcze paru fotek naszej milusińskiej Śliczny biszkopt i chyba trochę podobna do naszej MEGI. Może ten sam tatuś? ;) Podobieństwa labów są szalenie miłe - prawda? :wink: 1. Styczeń 2004 2. Sierpień 2003 :lol: :D :hand:
Madziorek Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Hugo z radością wyrywa się do pracy :hmmmm: czyżby pierwsze objawy pracoholizmu :wink: Ja niestety myśląc o tym, że jutro poniedziałek nawet części jego zapału do pracy nie mogę z siebie wykrzesać :roll:. Brawo Hugo :thumbs: Pozdrawiam :hand:
focus Posted February 29, 2004 Posted February 29, 2004 Śliczny biszkopt i chyba trochę podobna do naszej MEGI. Może ten sam tatuś? Dobry dzięki za komplement ale oglądając zdjęcia Megi taka myśl mi również przyszła do głowy. Ojcem Dabi jest Longwood's Ensemble. Jeśli mają wspólnego ojca to wspaniale, Megi jest śliczna. Zgadzam się ronież z Argo Podobieństwa labów są szalenie miłe - prawda? W całej rozściągłości i bez wyjątku :laola: Pozdrawiam
Recommended Posts