Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dałam jeszcze raz świętą trójce;) wklejanie idzie jak po grudzie bo szwagierka profesjonalistka porobiła wszystko w jakimś kosmicznym rozmiarze hihi teraz na fotosiku to się zmniejsza całą wiecznosc(albo i nie bo sie zawiesi naprzykład i dalej ani rusz:() koszmar ale damy rade

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moooja wnusia!!! :loveu:
Widzę że jest dość mocnej kości - chłopa jak będziesz jej szukać, to takiego coby jej tej kości jeszcze nie wzmocnił bo wyjdą buldożki :razz:. Draka ma tak w sam raz, ale mocniej to już by dobrze nie było. :evil_lol:
Z profilu główka - zupełny Foxik w wersji damskiej :loveu:.
Naprawdę zaczynam się zastanawiać czy jakoś byśmy wszystkie nie zrobiły sobie za rok zjazdu - coby się nagadać do woli :multi::cool3:

Posted

Gola napisał(a):
ja zawsze chętna mogę już lecieć:evil_lol:

Jak Ty taka chętna, to byś w końcu kiedyś Kraków nawiedziła i przywiozła mi wnusię :cool3: :mad:! Tylko najpierw musiałabym odkazić z sikowej woni mieszkanko :lol: :oops: :evil_lol:

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Jak Ty taka chętna, to byś w końcu kiedyś Kraków nawiedziła i przywiozła mi wnusię :cool3: :mad:! Tylko najpierw musiałabym odkazić z sikowej woni mieszkanko :lol: :oops: :evil_lol:

Fire nie posikuje po młodym ? Bo jak u mnie był psiak od siostry i mu się siusnęło to Pando zaraz poprawił po nim

Posted

Pandisia napisał(a):
Fire nie posikuje po młodym ? Bo jak u mnie był psiak od siostry i mu się siusnęło to Pando zaraz poprawił po nim

Nic nie posikuje, bo traktuje go jak dziecię :cool3:. Generalnie od tego co wyprawia Dancer z Fajerkiem włos mi się rudy jeży - biedny ten mój Szwed :diabloti:
A czy będzie posikiwał, to się okaże jak mi obaj chłopcy osiągną wiek męski, wiek klęski :lol: :p

Gola napisał(a):
a Gosia Ty to pracujesz sumiennie cały tydzień? czy miewasz dni wolne? czy raczej weekend wchodzi w grę?

Raczej weekend, ale myślę że spokojnie uda nam sie spotkać! Na razie Fire jeszcze kończy antybiotyk, ale później będzie spokojnie można - ba, nawet sie zastanawiam czy nei przejechać sie kiedyś- koło Piekar Śląskich jest taki ogromniasty park, a tam większości byłoby blisko, chociaż na jakiś weekendowy spacerek :multi:

Posted

no to jesteśmy umówione teraz czekamy na typowanie terminów mam nadzieję ,że znajdzie się jeden dogodny dla wszystkich

Posted

My mamy zakaz ruchu totalny , na dwór tylko siku i qpkę i do domu.
Zakaz biegania , skakania i wszelkich szaleństw. Jeśli się nie uda to
trzeba będzie usztywnić . Jak długo to nie wiem ale na tą chwilę tak
to wygląda.
Muszę chyba odwiedzić wszelkiego rodzaju sklepy internetowe i zakupić jakieś mądre zabaweczki bo i pies i ja zwariujemy .

Posted

[quote name='safarii']Pozdrawiam Wszyskich i wspaniałe fotki!!!!
tylko dlaczego te psiaki takie rude???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hmm, jakoś tak im się zrudziało na jesień :evil_lol:

A moje starsze Rude kończy dziś roczek!! Takie było kiedyś malutkie:

A teraz jest takie:

A rano dostałam już życzonka od hodowców :

Posted

A teraz z innej beczki - jak mam zrobić takie fajne cuś, co będzie pojawiało się razem z moim podpisem i będzie kierowało do galerii Bono?

Posted

blanol napisał(a):
A teraz z innej beczki - jak mam zrobić takie fajne cuś, co będzie pojawiało się razem z moim podpisem i będzie kierowało do galerii Bono?

Tu cuś to banner- czyli taki odsyłacz obrazkowy. Nasz robiła designerka :p, ale generalnie robisz najpierw sobie jakąś grafikę (np zdjęcie z napisem, albo co tam Ci sie wymarzy), później wrzucasz na jakiś serwer- może być hosting na czyimś serwerze, a potem wklejasz w polu podpisu w panelu użytkownika na Dogo.
Wiem ze na DOgo ludzie robili bannery innym- zaraz poszukam tego topiku.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...