Gola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dałam jeszcze raz świętą trójce;) wklejanie idzie jak po grudzie bo szwagierka profesjonalistka porobiła wszystko w jakimś kosmicznym rozmiarze hihi teraz na fotosiku to się zmniejsza całą wiecznosc(albo i nie bo sie zawiesi naprzykład i dalej ani rusz:() koszmar ale damy rade
Pandisia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Fajnie wyszło to zdjęcie . Dla ogólnej wiadomości to siedzi Draczka druga sunia to Valinka a kudłacz to Pando. Dobrze mówię Gola?
Gola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Pandisia dzięki,że czuwasz nad opisem i wyjasnieniami:loveu: mnie całościowo pochłania zmniejszanie:roll:
Toller Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Moooja wnusia!!! :loveu: Widzę że jest dość mocnej kości - chłopa jak będziesz jej szukać, to takiego coby jej tej kości jeszcze nie wzmocnił bo wyjdą buldożki :razz:. Draka ma tak w sam raz, ale mocniej to już by dobrze nie było. :evil_lol: Z profilu główka - zupełny Foxik w wersji damskiej :loveu:. Naprawdę zaczynam się zastanawiać czy jakoś byśmy wszystkie nie zrobiły sobie za rok zjazdu - coby się nagadać do woli :multi::cool3:
Toller Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gola napisał(a):ja zawsze chętna mogę już lecieć:evil_lol: Jak Ty taka chętna, to byś w końcu kiedyś Kraków nawiedziła i przywiozła mi wnusię :cool3: :mad:! Tylko najpierw musiałabym odkazić z sikowej woni mieszkanko :lol: :oops: :evil_lol:
Pandisia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Toller-Fox napisał(a):Jak Ty taka chętna, to byś w końcu kiedyś Kraków nawiedziła i przywiozła mi wnusię :cool3: :mad:! Tylko najpierw musiałabym odkazić z sikowej woni mieszkanko :lol: :oops: :evil_lol: Fire nie posikuje po młodym ? Bo jak u mnie był psiak od siostry i mu się siusnęło to Pando zaraz poprawił po nim
Gola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a Gosia Ty to pracujesz sumiennie cały tydzień? czy miewasz dni wolne? czy raczej weekend wchodzi w grę?
Gola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 a tu jeszcze jedno Drakowo-Pandowe spotkanko łep w łep
Toller Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Pandisia napisał(a):Fire nie posikuje po młodym ? Bo jak u mnie był psiak od siostry i mu się siusnęło to Pando zaraz poprawił po nim Nic nie posikuje, bo traktuje go jak dziecię :cool3:. Generalnie od tego co wyprawia Dancer z Fajerkiem włos mi się rudy jeży - biedny ten mój Szwed :diabloti: A czy będzie posikiwał, to się okaże jak mi obaj chłopcy osiągną wiek męski, wiek klęski :lol: :p Gola napisał(a):a Gosia Ty to pracujesz sumiennie cały tydzień? czy miewasz dni wolne? czy raczej weekend wchodzi w grę? Raczej weekend, ale myślę że spokojnie uda nam sie spotkać! Na razie Fire jeszcze kończy antybiotyk, ale później będzie spokojnie można - ba, nawet sie zastanawiam czy nei przejechać sie kiedyś- koło Piekar Śląskich jest taki ogromniasty park, a tam większości byłoby blisko, chociaż na jakiś weekendowy spacerek :multi:
Gola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 to ostatnie już was nie bede męczyć dopiero za tydz po zabrzu;)
Gola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 no to jesteśmy umówione teraz czekamy na typowanie terminów mam nadzieję ,że znajdzie się jeden dogodny dla wszystkich
Pandisia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 My mamy zakaz ruchu totalny , na dwór tylko siku i qpkę i do domu. Zakaz biegania , skakania i wszelkich szaleństw. Jeśli się nie uda to trzeba będzie usztywnić . Jak długo to nie wiem ale na tą chwilę tak to wygląda. Muszę chyba odwiedzić wszelkiego rodzaju sklepy internetowe i zakupić jakieś mądre zabaweczki bo i pies i ja zwariujemy .
Gola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 takie to smutne:shake: a najgorsze ,ze Pando tego nie rozumie
safarii Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pozdrawiam Wszyskich i wspaniałe fotki!!!! tylko dlaczego te psiaki takie rude???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Toller Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='safarii']Pozdrawiam Wszyskich i wspaniałe fotki!!!! tylko dlaczego te psiaki takie rude???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmm, jakoś tak im się zrudziało na jesień :evil_lol: A moje starsze Rude kończy dziś roczek!! Takie było kiedyś malutkie: A teraz jest takie: A rano dostałam już życzonka od hodowców :
blanol Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Sto lat! Sto Lat!!!:laola: Kochany Fajerku - wiele szczęśliwych chwil życzy Bono z rodzinką!!!! :tort:
blanol Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A teraz z innej beczki - jak mam zrobić takie fajne cuś, co będzie pojawiało się razem z moim podpisem i będzie kierowało do galerii Bono?
Toller Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 blanol napisał(a):A teraz z innej beczki - jak mam zrobić takie fajne cuś, co będzie pojawiało się razem z moim podpisem i będzie kierowało do galerii Bono? Tu cuś to banner- czyli taki odsyłacz obrazkowy. Nasz robiła designerka :p, ale generalnie robisz najpierw sobie jakąś grafikę (np zdjęcie z napisem, albo co tam Ci sie wymarzy), później wrzucasz na jakiś serwer- może być hosting na czyimś serwerze, a potem wklejasz w polu podpisu w panelu użytkownika na Dogo. Wiem ze na DOgo ludzie robili bannery innym- zaraz poszukam tego topiku.
Recommended Posts