Gola Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 a ja usłyszałam dziś komplement dla całej rudzieś społeczności, że wyglądają w realu lepiej niż na zdjęciach;)
Pandisia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ja byłam zaskoczona że Pando taki duży jest w porównaniu do reszty Przepraszam nie był większy od Clarka
Gola Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 nie wydaje mi się dzieweczki ogólnie są niższe a chopy duże Clark i ten z czech byli też sporzy
Gola Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ale wogóle Pando jest taki słodki taka szkoda że nie może się wyszaleć, ma tyle energi
Pandisia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gola napisał(a):nie wydaje mi się dzieweczki ogólnie są niższe a chopy duże Clark i ten z czech byli też sporzy Na pewno tak jest ale Rosie (mama Pando i Clarka) też wydaje mi się że jest dość duża . Daja bo spotkałam ją na deptaku jest troszeczkę mniejsza od Pando . Generalnie chodziło mi o to że myślałam że jako najmłodszy będzie mniejszy . Ja pierwszy raz widziałam tyle Rudych na raz stąd lekki szoczek:razz:
Guciek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Ano szkoda :( Ale za daleko jak dla nas. piękna, ale gruba, ale wg. domowej wagi już troszke schudła:(
Pandisia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [quote name='Gucio']Ano szkoda :( Ale za daleko jak dla nas. piękna, ale gruba, ale wg. domowej wagi już troszke schudła:( Pando też grubawy jest ale cóż jakoś to zrzucimy mam nadzieję.
Czoko Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gosiu bardzo się cieszę że Fire czuje się już lepiej! Drace gratuluję sreberka! Chilli wygląda bardzo ładnie! Pozdrawiam Wszystkich Ewa
Wiza Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Już daje foteczki :-) Ale Valinka naprawde jest przepiękna, Pando też. A Bilbo coś wyjaśniał. Ale Draczka ma boski wyraz pyska, na fotkach wygląda na większą :razz: Pando Draka Ten Irbi. Bilbo Valinka restza w nastepbym poscie
Pandisia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Wiza DZIęKI ZA FOTKI :Rose: I za nowy avatarek
cuciola Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 sliczne foteczki rudalcow :) Chilli tez sliczna,sama jej wystrzygnelas ogon? :)
Guciek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ciuciola- nie strzygłam jej ogona, ona ma taki naturalny :)
Gola Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dużo mamy fotek bo była z nami szwagierka a ona fotograf rodowity:cool3:jak zgra na płytkę a ma to zrobić dziś to byda wklejac:p pozdrowionka idę na kursik przediębiorczości miłego dzionka będę wieczorkiem
Pandisia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Gola napisał(a):Dużo mamy fotek bo była z nami szwagierka a ona fotograf rodowity:cool3:jak zgra na płytkę a ma to zrobić dziś to byda wklejac:p pozdrowionka idę na kursik przediębiorczości miłego dzionka będę wieczorkiem No proszę jaka kobieta przedsiębiorcza nam się tutaj trafiła.:lol:
Toller Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 A to wczorajsze Fajerko-Dancerki - Fire już zupełnie OK, ale dziś jadę jeszcze raz kontrolnie, a za tydzień jeszcze raz full badań.
blanol Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ale Dancerek jest wielki!!! Cudnie razem wyglądają!!!! Widzę, że już zaczynacie trenowanko, a my cały czas jak w tej budzie - w domu siedzimy.:placz: Martwię się o socjalizację, bo Bono zapomni jak pies wygląda:cool3: Gosiu - widziałam aktualizację miotu Bono - jak dobrze, że on się nie nazywa Vagabunt....
Toller Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Blanka- a masz jakiegoś zaprzyjaźnionego psiarza? Bo szczepiony psiak może spokojnie spotkać sie z Twoim - a wtedy Bono by miał przypominajkę psią :razz: My wczoraj pierwszy raz poszliśmy na tor, na razie wyłącznie na zabawę i zapoznanie z torem - mały wparadował do tunelu raz dwa, wybawił sie z 2 suczkami, radochę miał niezłą :lol:. Potem legł na balkonie bez życia :evil_lol: - wogóle to musiałam założyć siatkę na balkonie, bo bałam sie że mi wypadnie (mieszkamy na 2 piętrze)
Pandisia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja się bałam że Pando wyskoczy ponad balustradę i powiem szczerze czasami musiałam go wyganiać jak nikogo tam nie było.
Recommended Posts