Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja usłyszałam dziś komplement dla całej rudzieś społeczności, że wyglądają w realu lepiej niż na zdjęciach;)

Posted

Gola napisał(a):
nie wydaje mi się dzieweczki ogólnie są niższe a chopy duże Clark i ten z czech byli też sporzy

Na pewno tak jest ale Rosie (mama Pando i Clarka) też wydaje mi się że jest
dość duża . Daja bo spotkałam ją na deptaku jest troszeczkę mniejsza od
Pando .
Generalnie chodziło mi o to że myślałam że jako najmłodszy będzie mniejszy .

Ja pierwszy raz widziałam tyle Rudych na raz stąd lekki szoczek:razz:

Posted

[quote name='Gucio']Ano szkoda :( Ale za daleko jak dla nas.

piękna, ale gruba, ale wg. domowej wagi już troszke schudła:(

Pando też grubawy jest ale cóż jakoś to zrzucimy mam nadzieję.

Posted

Gosiu bardzo się cieszę że Fire czuje się już lepiej!
Drace gratuluję sreberka!
Chilli wygląda bardzo ładnie!
Pozdrawiam Wszystkich Ewa

Posted

Już daje foteczki :-)
Ale Valinka naprawde jest przepiękna, Pando też.
A Bilbo coś wyjaśniał. Ale Draczka ma boski wyraz pyska, na fotkach wygląda na większą :razz:

Pando

Draka

Ten Irbi.

Bilbo

Valinka
restza w nastepbym poscie

Posted

Dużo mamy fotek bo była z nami szwagierka a ona fotograf rodowity:cool3:jak zgra na płytkę a ma to zrobić dziś to byda wklejac:p pozdrowionka idę na kursik przediębiorczości miłego dzionka będę wieczorkiem

Posted

Gola napisał(a):
Dużo mamy fotek bo była z nami szwagierka a ona fotograf rodowity:cool3:jak zgra na płytkę a ma to zrobić dziś to byda wklejac:p pozdrowionka idę na kursik przediębiorczości miłego dzionka będę wieczorkiem

No proszę jaka kobieta przedsiębiorcza nam się tutaj trafiła.:lol:

Posted

Ale Dancerek jest wielki!!! Cudnie razem wyglądają!!!! Widzę, że już zaczynacie trenowanko, a my cały czas jak w tej budzie - w domu siedzimy.:placz: Martwię się o socjalizację, bo Bono zapomni jak pies wygląda:cool3: Gosiu - widziałam aktualizację miotu Bono - jak dobrze, że on się nie nazywa Vagabunt....

Posted

Blanka- a masz jakiegoś zaprzyjaźnionego psiarza? Bo szczepiony psiak może spokojnie spotkać sie z Twoim - a wtedy Bono by miał przypominajkę psią :razz:
My wczoraj pierwszy raz poszliśmy na tor, na razie wyłącznie na zabawę i zapoznanie z torem - mały wparadował do tunelu raz dwa, wybawił sie z 2 suczkami, radochę miał niezłą :lol:.
Potem legł na balkonie bez życia :evil_lol: - wogóle to musiałam założyć siatkę na balkonie, bo bałam sie że mi wypadnie (mieszkamy na 2 piętrze)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...