cuciola Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Gosia super ze z Fajerkiem juz lepiej.. mowie ci pewnie sie przeziebil! na pewno badania wyjda dobrze!
dada90 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tak, Skotuś był moim psiakiem.;( A ponieważ dom bez stukania psich pazurów jest straszliwie smutny, dlatego od pewnego czasu czekamy na młodego, (oczywiście też Tollerka, bo chyba już nie wyobrażamy sobie innej rasy:)) Z hodowli p.Eli z Krakowa- to są te szczeniaki, których Gosia pokazywała zdjęcia kilka tyg.temu:)
Pandisia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='dada90']Tak, Skotuś był moim psiakiem.;( A ponieważ dom bez stukania psich pazurów jest straszliwie smutny, dlatego od pewnego czasu czekamy na młodego, (oczywiście też Tollerka, bo chyba już nie wyobrażamy sobie innej rasy:)) Z hodowli p.Eli z Krakowa- to są te szczeniaki, których Gosia pokazywała zdjęcia kilka tyg.temu:) Gratulacje. Bardzo się cieszę , że odezwałaś się do nas . Mój psiak to Dandy Pod Jabłonią (Pando) i 9 października skończy 6 miesięcy. Super że będziecie mieli maluszka akurat z tej hodowli .
Guciek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 http://psy-102.blog.onet.pl/1,AR3_2007-03_2007-03-01_2007-03-31,index.html http://cudnepsiaki.blog.onet.pl/2,ID193000451,DA2007-04-02,index.html Gosiu, zobacz na co się natknęłam..
dada90 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Czyli przybrane rodzeństwo:) A jak się czuje Pando? Już lepiej?
Pandisia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Gosia już kiedyś znalazła jakiegoś dzieciaka co kopiował z jej strony i pisał że to jego dzieło. OJOJ:mad: Gosia im da popalić i słusznie.
Pandisia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='dada90']Czyli przybrane rodzeństwo:) A jak się czuje Pando? Już lepiej?[/quote] Dziękuję troszkę jakby lepiej ale zobaczymy co pokaże RTG. Ogólnie to wygląda tak ,że jest wnętrem czyli czeka go kastracja ale dopiero po 12 miesiącu. W przyszłym tygodniu będziemy robić badania na hormony bo ma najprawdopodobniej problemy z tarczycą. Przez ostatni miesiąc bardzo dużo przytył. Powoli będę się starała wyprostować to co się da z jego zdrowiem. Biedak tak " natura " go skrzywdziła .:placz:
Toller Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='Gucio']http://psy-102.blog.onet.pl/1,AR3_2007-03_2007-03-01_2007-03-31,index.html http://cudnepsiaki.blog.onet.pl/2,ID193000451,DA2007-04-02,index.html Gosiu, zobacz na co się natknęłam.. Jak to miło że blogi oba na Onecie- bo nei ma problemu ze zlikwidowaniem takiego, jeśli zgłoszę natuszenie regulaminu :mad::diabloti: dada90 - nawet nie wiesz jak sie cieszę, że znowu będzie z Wami Rude!! Zresztą byłam dziś u klusek - są niesamowite! Już otwarły oczka, łażą na łapeczkach już porządnie, kąsają się :loveu: Juz mają początki nauki sikanka tam gdzie trzeba, dzisiaj była druga pani szkoleniowiec (druga, bo Ela oprócz tego ze jest hodowcą, również jest szkoleniowcem), i z nią już robią socjalizację. Niedługo znowu podjadę to będą sensowne zdjęcia ;) Pandisia- dacie radę, wierzę że z Pando będzie wszystko w porządku!!
blanol Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Safarii i Dada90 - miło powitać Kobitki! Widzicie jak u nas przyjemnie się zrobiło na wątku? Zaglądajcie częściej!:multi: Gosia no i widzisz - wszystko tak jak przewidywałyśmy - teraz dużo miziania i ciepełka!!! Strasznie, strasznie się cieszę:laola: Pandisia - jeszcze Wy musicie się zebrać i szybko wyzdrowieć, a zapanuje tu prawdziwa idylla!!! Gosiu - o co biega z tymi blogami? Weszłam i nic nie rozumiem...
Wiza Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 no chyba ta od D była u weta i sie jednak okazało że ma 2 jajka tyle że małe. Już pojutrze Rybnik mam nadzieje że Pando bedzie sie dobrze czuł :) Ojj.te wirtualne adopcje :/... chodzi o to że oni biorą se fotki psów i mają je w hodowli zdjęć. i potem biorą fotki szczeniakow podpisują i sprzedają za dawanie im komentarzy na inne blogi :/..
Pandisia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Wiza Pando ma się lepiej nie utyka i dzisiaj cały dzień posyła nam uśmiechy. Mój kochany psiaczek chyba bardzo go bolało bo teraz to nie ten sam psiak co tydzień temu. Strasznie mnie wycałował na dzień dobry.:loveu: . Będziemy razem w Rybniku:multi:
Wiza Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 No to supeer! :multi: Do zobaczenia jutro.. a ja teraz do szkoły ide :angryy: odrabiamy :placz:
Toller Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Fajerki się już lepiej poczuwają, normalny pies szalejący jak zwykle :razz:. Wyniki wczorajsze OK, ale powtórzę mu to badanie jeszcze raz. Jeszcze ciągle nie mogę spasować, najbliższe dni pokażą czy się martwić czy nie. Nienawidzę tak wyczekiwać :nonono2:. Z milszych nowości w Anglii już urodziły się maluszki po Rudym - 4 chłopaczków i 4 leseczki- kluski tylko do schrupania!! :loveu: Trzymam kciuki za Rybniki - koniecznie proszę mi tu zdać relację okraszoną foteczkami, bo się śmiertelnie obrażę! :lmaa::nono: :lol:
Pandisia Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Toller-Fox']Fajerki się już lepiej poczuwają, normalny pies szalejący jak zwykle :razz:. Wyniki wczorajsze OK, ale powtórzę mu to badanie jeszcze raz. Jeszcze ciągle nie mogę spasować, najbliższe dni pokażą czy się martwić czy nie. Nienawidzę tak wyczekiwać :nonono2:. [/quote] To super . Na pewno wszystko jest ok. Mój dzikus jest tak wyposzczony że jak widzi pieska chętnego do zabawy to aż piszczy ,ale niestety jeszcze zakaz szaleństw:diabloti:. Na pływanko też nie pojedzie bo zimno się zrobiło. Widać ,że lepiej z nim:evil_lol:
Toller Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='Pandisia'] Widać ,że lepiej z nim:evil_lol:[/quote] Strasznie się cieszę- zobaczysz będzie jeszcze chłopak sobie szalał!!:multi:
Wiza Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 właśnie nareszcie Ania wlazła na gg no i sie dowiedziałam że jutro też do rybnika jadą.
Guciek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 http://images24.fotosik.pl/97/a35b36d2bdac1263.jpg :evil_lol: Fotosik pogorszył "trochę" jakość...;)
Wiza Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 haha. Poznałam: Gole i Pandisie, była Ania Grześ i Bilbo była Valinka VV i jakaś sunia na D z PJ ( mieszka w czechach) i był piesek tez z czech z czarnym nochalem. Mam foty chyba wszystkich rudych potem wrzucę :)
Toller Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 A może mi ktoś przesłać spis z katalogu? BO rozumiem że była ALE DRAKA, była VALINKA, był CLARK, była DAJA pod Jabłonią (ta sunia czeska)? A może mi ktoś napisać tego pieska?
Pandisia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Był (chyba piesek ale mogę się mylić ) z czarnym noskiem .
Wiza Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 tak ta czeska to Daja, a pies to był Ibri sv. huberta czy jakoś tak (mowie z pamieci wiec moge sie mylic )
Gola Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 cześć kobitki ja juz tez w domku.Super było Was poznać.I oczywiście wszystkie rudości piękne:loveu:ja bym nie mogła być siędzią:cool3:oj nie nie
Pandisia Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Gola napisał(a):cześć kobitki ja juz tez w domku.Super było Was poznać.I oczywiście wszystkie rudości piękne:loveu:ja bym nie mogła być siędzią:cool3:oj nie nie I nawzajem :loveu:
Gola Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 w szczeniakach był IRBI Sv.Huberta z Ostrawy młodzież CLARK pod Jabłonią sunieczki w szczeniakach DAYA pod Jabłonią młodzież my i Valinka VV piękna sunia:loveu: ona zgadnęła złoto a my mamy sreberko
Gola Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 tylko kawy w takich warunkach nie da się pić:shake: koniecznie gdzieś trzeba się spotkać i pogadać o życiu i psiurkach rude niech się kotłują a my ploty i ploteczki:lol:
Recommended Posts