Pandisia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Toller-Fox !!!!!!!!!!!!!!!! Proszę tu wszystko nam wyśpiewać :cool3: Skąd to cudeńko?
WiolaW Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Tak też coś czułam , jak pisałaś o drugim tollerku. Wspaniale :multi::multi:Gratulacje.
Wiza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 jenyy Gosia gratulacje! :-o Ale ślicznyy malusi rudaseek! :loveu: Mów nam tu wszystko skąd jak sie nazywa i takie tee ! i Skąd on i jaki ma przydomeczek oouu :multi:
Tollerka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Zaraz wszystko nam opowiadać, jak na spowiedzi! Piękny maluszeek :loveu:
Gola Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 kluseczka mała SZCZEGÓLIKI prosimy i więcej foteczek a jak na nowego rudaska "stary" rudasek?
Czoko Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bardzo się cieszę - też czułam coś takiego sądząc z Twoich wypowiedzi, nagle jakiś wyjazd i cierpliwie czekam aż coś powiesz i pokażesz! Gratuluję!
Gola Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czoko gdzie ten wątek ja chyba ślepa czy jaka:placz:
Czoko Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gola napisał(a):Czoko gdzie ten wątek ja chyba ślepa czy jaka:placz: Przekopiowałam sobie linki bo nawet na wątku Choculi podczas korespondencji ze znajomymi mi znikały. Oto one jeśli pytasz o wątki Tollerki: [FONT=Verdana](http://www.dogomania.pl/forum/showth...=1#post7113046)[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://labradory.info/viewtopic.php?t=7769&postdays=0&postorder=asc&start=0[/FONT]
roda Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czekamy na informacje, skąd ten szczeniorek...
Pandisia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [LEFT]Toller-Fox teraz nie będzie miała zbyt dużo czasu na pogaduchy z nami:lol: Blanol też się nie pokazuje.:shake: Bono pewnie podrósł :lol: [/LEFT]
Taq Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Toller-Fox - śliczny maluszek :loveu: ale czekamy na więcej informacji... A Blanol to chyba już o nas zapomniała :shake: Pandisia - a kiedy Ty pokażesz nam Pandiego?
Pandisia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Taq napisał(a):Toller-Fox - śliczny maluszek :loveu: ale czekamy na więcej informacji... A Blanol to chyba już o nas zapomniała :shake: Pandisia - a kiedy Ty pokażesz nam Pandiego? Nie mam aparatu , muszę zakupić . Jak będę miała jakieś nowe fotki to na pewno pokażę.:lol: No niech tam stare zdjęcie na razie
Gola Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 no pięknisiowe to odpoczywanko;) Pandisia ja tam Twoje prawko ja właśnie za chwile lecę na wykłady hihi bedzie niezły cyrk jak zaczną się jazdy
Pandisia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gola napisał(a):no pięknisiowe to odpoczywanko;) Pandisia ja tam Twoje prawko ja właśnie za chwile lecę na wykłady hihi bedzie niezły cyrk jak zaczną się jazdy To miało być waruj . hi hi Moje prawo jazdy nadal czeka ale ja mam tylko jazdy do skończenia i potem egzamin. Może w październiku mi się uda to skończyć.
Gola Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 no mówiłam już dziś ,że ja jakaś ślepa jestem:eviltong: wątku nie widziałam waruj nie poznałam ło boże:crazyeye: nawet nie chce myśleć jak bede jezdzić:lol:
Toller Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Pandisia napisał(a):Toller-Fox !!!!!!!!!!!!!!!! Proszę tu wszystko nam wyśpiewać :cool3: Skąd to cudeńko? Gola napisał(a):kluseczka mała SZCZEGÓLIKI prosimy i więcej foteczek a jak na nowego rudaska "stary" rudasek? roda napisał(a):Czekamy na informacje, skąd ten szczeniorek... Dancer jest z Holandii, przywieźliśmy go w poniedziałek w nocy :cool3: Stary Rudasek pojechał z nami- musieliśmy sprawdzić jak zareaguje na malucha, zanim go weźmiemy. Wszystko grało- Fire jest bardzo ciepły dla szczeniaków, spokojnie pozwala na wszystko- zresztą Fire już jako maluszek straszny, był bardzo spokojnym i poważnym pieskiem. Mimo że ma teraz 11 miesięcy, zachowuje sie jak w pełni dorosły psiak- stąd i taka a nie inna decyzja odnośnie drugiego. Teraz super sie bawią razem- Fire wywalony na pleckach w pełni szczęścia, Dancer go obrabia ze wszystkich sił- nie trzeba włączać TV ma się za darmo program rozrywkowy. Zdjęć mam multum, muszę się z nimi wyrobić, zaczynam od rodziców, najpierw od taty: Tatuś uwielbia mizianie po pupci: I po jajkach ;)
Pandisia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gola wzrok masz dobry te waruj mojego psia to takie odpoczywające jest:evil_lol:
Guciek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Toler-Fox napisał(a):To MY :evil_lol: Kurde, Gosiu szalejesz! :diabloti: Mów co, gdzie, jak, kiedy, skąd?! :) Narobiłaś nam ochoty, a teraz tak zniknęłaś! :mad: A to jest ulubione miejsce odpoczynku Chili :)
Tollerka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czuję się niedosycona informacjami :diabloti:
Wiza Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a jaka hodowla?? pięknyyy Dancing with Fire - Dancer i Fire :D Tollerko ja także :)
Pandisia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gucio Pandiś jak był malutki to też się pakował do stolika z kompem ale musiałam zabronić bo kabelki mu smakowały. Teraz już się tam nie mieści. Chyba kupię większy stolik bo półka wchodzi w rudy zadeczek .:diabloti:
Toller Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A tu mamusia Mały był już od dawna w planach- suczkę poznałam w zeszłym roku, hodowczyni jest uczciwy i ze sporą wiedzą (jest z 3ki osob zajmujących się sprawami hodowlanymi w NL), tatusia nam przywieziono żebyśmy mogli go też poznać- jest niesamowity, zakręcony na aport równo, pupkę podkłada pod głaskanko bez przerwy ;)
Pandisia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 [LEFT]Cudny jest :loveu: Ma taki ciemny kolor czy tylko na moim monitorze tak wygląda? [/LEFT]
Recommended Posts