Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gucia, a teraz tak mnie dopadła myśl - a Chili już będzie po cieczce? Bo jak nie...

Mnie też dopadła, nawet sporo wcześniej, ale Chili cieczki dostała 25.08, może jej się skończy ;) Jak nie to na wszelki wypadek jutro po szkole zrobię napad na weta i sklepy w poszukiwaniu tabletek chlorofilowych :evil_lol:

a tak właściwie to wróciłam z Warszawy, poznałam dużo fajnych ludzi, m.in Czoko i Tollerkę :multi:

A to obiecana ALE NIESPODZIANKA Retrover :diabloti:

Posted

WiolaW napisał(a):
A co powiecie na rocznik 1974:cool3: :multi:

Ja z Sonią będę we Wrocławiu

O to super Wiolu , może sie spodkamy? Ja sie tam gdzieś znajde, tylko przypomnij mi przydomek twojej suni :cool3:

Posted

Możesz ;)
Bez problemu wpuszczają, musi tylko mieć książeczkę zdrowia z aktualnym szczepieniem na wściekliznę. Dla pewności możesz zadzwonić do związku.

Posted

Hejo! :multi:

Niedługo podam zdjęcia z wystawy, mam dużo rudzielców uchwyconych.
Udało mi się spotkać tylko jedną osobę - Gucię, a to wszystko dzięki temu że mnie poznała :lol::razz:
Oczywiście jak nie trudno się domyślić rasę wziął VOODOO Virgo Vestalis :eviltong:

Posted

Byłam dzisiaj i... odpłynęłam w strugach deszczu. Nie doczekałam prezentacji tollerków (było straszne opóźnienie), bo moje przemoknięte córki odmówiły współpracy. Tollerki głównie obejrzałam okutane w klatkach, ale nie tylko. Jakie one są cudne:lol:

Czoko- strasznie miło było Cię poznać

Toller-Fox - rozmawiałam z p. Ewą i powiedziała, że jeszcze będzie obserwować szczeniaki pod względem wyboru, ale jak na dzień dzisiejszy prawdopodobnie będzie to łobuz! (ciemniejszy) - jednak fotki nie kłamią. Jaśniejszy jest podobno bardziej ostrożny, ciemniejszy odważniejszy

Posted

Jedyne zdjęcia, zrobione z mojego aparatu zanim padł:
Ale Niespodzianka czyli Elli

Koka czyli Acolada:

Azar czyli Varingo

Na dobre zdjęcia wykonane przez Gucio albo Osoby posiadające lepsze zdjęcia musimy zaczekać kiedy Ktoś się odezwie.

Bardzo miło było poznać kilka osób - po kolei:
Gucio, Blamol, Pana Acolady - nie pamiętam w tej chwili nicka i narazie spoza naszego forum: Państwa Elli, Azara, Jazdy i Dzidy i Paną Ewę Cuper.

Zastanawialiśmy się o której godzinie wystarczy przyjść na wystawę - wczoraj i dziś o 15 żeby wszystko zobaczyć i stosunkowo krótko czekać.
Wczoraj o 16.30 poszukiwała mnie rodzina, dziś o 15 poddałam się - zostawało jeszcze 13 psów zanim na ring miały wejść Tollery.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Dobranoc Ewa

Posted

[quote name='blanol']KOBITKI!
Podajcie mi proszę wymiary legpowiska w centymetrach (bez numerków, bo z ty m różnie bywa). Mam na myśli dorosłego psa.
Ja mam 50 cm X 75 cm.
Dzięki za zdjęcia- czekamy na więcej!!

Posted

Holly ma legowisko 60x85cm.
Ja jestem rocznik 1979 :cool3: i wszyscy jeśli tylko chcą mogą mi mówić na ty;).
My się wystawiamy za tydzień w Zielonej Górze :p.

Posted

Taq napisał(a):
Holly ma legowisko 60x85cm.
Ja jestem rocznik 1979 :cool3: i wszyscy jeśli tylko chcą mogą mi mówić na ty;).
My się wystawiamy za tydzień w Zielonej Górze :p.

I będzie też VECTOR Virgo Vestalis z tego co widzę ;)

Posted

Toller-Fox napisał(a):
I będzie też VECTOR Virgo Vestalis z tego co widzę ;)

i Tollery będą o 10 wchodziły na ring, jako pierwsza rasa :cool3:

Posted

Taq napisał(a):
i Tollery będą o 10 wchodziły na ring, jako pierwsza rasa :cool3:

Weź, nei denerwuj ucZciwych ludzi- my prawie zawsze mamy takie szczęście ze wchodzimy przedostatni :angryy:
Czy ktoś ma więcej klubowych zdjęć?? COś mało tego, dziewczynki :mad: :evil_lol: :p

Posted

Może Gucio coś będzie miała - planowała że zostanie trochę dłużej (ja miałam ostrą dyskusję z powodu soboty - powrót do psa o godz.19 i w kolejny dzień nie ryzykowałam). Pogoda była tragiczna - co chwilę lało.

W linku, który podała Tollerka widzę tylko pierwszą stronę a Wy widzicie wiecej?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...