Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiza napisał(a):
Gola nie ma za co :multi:
Gosiuu śpioszek wam rośnie? No no...W Jakim wieku zaczniecie z nim nauki pływania? :loveu:
Tzn nie nauki ale testy sprawdzające, no bo pływac to aporterki od razu umieją :D
wiesz moe czy p.Tomek z retrovera planuje jakiś miot?

Test to się okaze - pewnie w roku przyszłym, ale samo pływanko, a przynajmniej zapoznanie z wodą, mam nadzielę już niedługo, póki jeszcze jest ciepło. W Holandii mały był już na plaży (hodowca zabierał szczeniaki w różne miejsca), potem był z nami również- na pełne pływanie jeszcze za wcześnie.
A dziś, Dacerek kończy 8 tydzień! :multi:
Nauczył się reagować na imię, umie już siad- dziś sesyjka z aportowania. :evil_lol:
Na razie rzucam mu różne aporciki- kawałki skóry, metalowe klucze, zabawki, inne przedmioty - niech sie przyzwyczaja :razz:
Blanol- no wyrodna jestem, wyrodna, nie ważę potworków, bo wagi nie mam jak trzeba. :lol:

Posted

Jestem na sekundkę - podziwiam Wasze śliczne avatarki i bannerki i jakie jesteście zdolne i znikam a dlaczego wyjaśniłam u Choculi.
Pozdrawiam Wszystkich serdecznie Ewa

Posted

WiolaW napisał(a):
Chyba tak, a gdzie wy zmniejszacie zdjcia do avatorków?

Ja mam program chyba się nazywa ACD fOTO CANVAS lite 2,0
ale poszukaj na necie na pewno znajdziesz coś darmowego.
Wiza nam tutaj też pomogła w tym temacie:lol: .

Na fotosik.pl też chyba można to zrobić muszę popatrzeć bo nie znam się na tym .

Program np IrfanView lub Pix REZISER

Posted

WioluW nie ma sprawy ja Ci go zrobie tylko wiesz foteczki mi podrzuć :razz:
Dla mnie to przyjemność robienie avków z tollerkami dla kogoś, a potem przynajmniej forum wygląda estetycznie :cool3:

EDIT:
Znalazłam foto w bazie

może być?

Posted

Ale teraz mamy ślicznościowy wątek. Dołączyły z avatarkami WiolaW i Pandisia - Wiza - jeszcze raz dzięki!!!

Teraz jak się patrzy na te pycholki to od razu lepiej sie będzie gadało

Posted

Pandisia napisał(a):
Blanol ja miałam wcześniej avatarka ale innego

Oczywiście, że pamiętam tą morduchnę, ale teraz jest bardziej profesjonalnie - a jakie ujęcie!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Gucio, a Ty jesteś papuga:eviltong:

Posted

Rozszalałaś się - co zajrzę na forum to inny avatar!!!!

A co do jajników - to Bono ma orzeszki na swoim miejscu - wetka sprawdziła. 100% chłopak:multi::multi::multi:

Posted

blanol napisał(a):

A co do jajników - to Bono ma orzeszki na swoim miejscu - wetka sprawdziła. 100% chłopak:multi::multi::multi:

Próbuje, próbuje co mi tam wychodzi z posiadanych zdjęć ;)
Póki co chłopak, jak Ci urośnie to zobaczysz, wtedy już będzie 100% ale facet :evil_lol:

Pandisia, faktycznie! śliczna suńka :) no i taka "pół siostra" Chillouta, w końcu ten sam tatuś :cool3:

Posted

blanol napisał(a):

To fajnie że ma ok to co trzeba bo mój nie miał jeszcze miesiąc temu
będę w poniedziałek u weta to sprawdzimy:placz:

Posted

Sliczna dziewka;) jak wszystko rude! gratuluje orzeszków hihi:diabloti:
Fakt estetyka się nam poprawiła ze hej hip hip Wiza:loveu: Gucio też daje czadu:lol: oby tak dalej

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...