Brucio Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Trzymam kciuki za Okruszka i Kruszynke :kciuki: :kciuki: a tu niestety kolejne male biedaczki :placz: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4957386&posted=1#post4957386[/URL] Quote
enia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tyle tych nieszcześć......trzymajcie sie maluszki. Quote
mycha101 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Wiesz Brucio gdziekolwiek nie zajrzymy tam jest jakieś psie nieszczęście i choćbyśmy chcieli z całego serducha, to nie jesteśmy w stanie pomóc każdej istocie. Mnie osobiście to bardzo smuci. Jedno wiem, że zarówno nasze maluchy jak i tamte mają szczęście, że opuściły schrony i trafiły w dobre ręce. Quote
madzia828 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 okruszki w górę migiem na 1 sie pokazywać:p:p Quote
Agnie Koty Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61152[/URL] thrillery/ bestsellery dla Kruszynki i Okruszka. Quote
Brucio Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Podniose tylko .. Mycha niestety masz racje, ze sie nie da im wszystkim pomoc.:shake: ale jak sie widzi szczeniorki to tak jakos jeszcze bardziej za serce lapie:placz: to takie dzieciaczki .. Quote
Agnie Koty Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ciekawe jaka jest diagnoza.... Dobrze, że są dwa, zawsze to raźniej......... Quote
mycha101 Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Agnieszka wielkie serducho od okruszków i cioci mychy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
carolinascotties Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Okruszki na Wizażu :) [URL]http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=4174514#post4174514[/URL] Quote
enia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dziekujemy!!!!!:loveu: maluszki sie przypominają....... Quote
enia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [url]http://www.allegro.pl/item187608336_psie_dzieci_cierpia_pomoz_im_.html[/url] Aukcja Fundacji na leczenie naszych dzieci. Prosimy o pomoc. Quote
enia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Z aukcji Abry wiem, że znajomi zawsze pomogą gdy jest taka potrzeba. Quote
mycha101 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 już wysłałam do wszystkich. [SIZE=5][COLOR=Red][B]ola[/B][/COLOR][/SIZE]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziękujemy Quote
emir Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Zdiagnozowano nużeńca; dostają kroplówki i leki; wczoraj zawiozłam kurczaka z ryżem ( nie tylko z resztą dla maluchów); potrzebna dostawa na sobotę/niedzielę; w pon. znów wiozę ja EMIR Quote
mycha101 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='emir']Zdiagnozowano nużeńca; dostają kroplówki i leki; wczoraj zawiozłam kurczaka z ryżem ( nie tylko z resztą dla maluchów); potrzebna dostawa na sobotę/niedzielę; w pon. znów wiozę ja EMIR[/quote] wiedziałam, że tak będzie:shake: mogą być puszki? nie jestem na dziś przygotowana. mogę zakupić puszki i zawieźć. w przyszłym tygodniu będzie kurak. Quote
mycha101 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [CENTER][COLOR=DarkOrange][B]APELUJĘ DO WSZYSTKICH O POMOC FINANSOWĄ. NUŻENIEC TO PRZEWLEKŁA CHOROBA I MALEŃSTWA PRĘDKO NIE OPUSZCZĄ KLINIKI. NIE SĄ TO JEDYNE PSIAKI EMIR NA SGGW, WSZYSTKIE POTRZEBUJĄ NASZEGO WSPARCIA. JEŚLI NIE PIENIĄDZE, TO MOŻE JEDZENIE, ZABAWKI. [/B][/COLOR] [/CENTER] Quote
enia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='mycha101']wiedziałam, że tak będzie:shake: mogą być puszki? nie jestem na dziś przygotowana. mogę zakupić puszki i zawieźć. w przyszłym tygodniu będzie kurak.[/quote] Aniu podaj przepis na te "gerberki" co robiłaś dla chorych maluchów w Węgrowie. Tylko nie wiem czy można wiekszą ilość zostawić w lecznicy, jak bylam u Majo to pani tech. mówiła, że gotowane sie psuje i niechętnie oni to trzymają. No chyba , że dyżury rozpiszemy.;) Quote
Ania W Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Gerberki to tak naprawdę weki były ;-) Więc dwa dni wytrzymają na pewno! Moja mama mięso w czasach kryzysu do słoików pakowała w postaci gulaszu i nad morze pod namiot zabieraliśmy...na 6 tygodni. Jest tylko kwestia zawekowania, żeby słoik się zamknął.A nawet jeżeli dokładnie nie będzie zamknięty to dwa dni na pewno wytrzyma. Prędziej psuje się ryż z mięsem niż samo mięso. Ja kupowałam mięso (drób albo wołowina), gotowałam w wodzie z warzywami. Po ugotowaniu, część rosołu odlewałam, resztę miksowałam (mięso z warzywami) i jeszcze raz zagotowywałam. Gorące wlewałam do słoików, zakręcałam mocno i denkiem do góry stawiałam. Gerberek gotowy! Ja w sobotę nie dam rady. Mogę podjechać ewentualnie w niedzielę przed południem. Bo rozumiem , że jeszcze wypełniacz potrzebny oprócz mięska ;-) Nigdy nie próbowałam robić weków z ryżem ale to chyba kwestia temperatury i z ryżem też się zamkną. Czuję się jak Makłowicz podający przepisy ;-) Quote
Olga132 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='mycha101']wiedziałam, że tak będzie:shake: mogą być puszki? nie jestem na dziś przygotowana. mogę zakupić puszki i zawieźć. w przyszłym tygodniu będzie kurak.[/quote] mycha to umówmy sie tak - ja zawiozę w sobotę jedzenie dla maluchów na 2 dni a ty weki porobisz tak jak rozmawiałyśmy i w tyg zawieziesz. Quote
mycha101 Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Olga132']mycha to umówmy sie tak - ja zawiozę w sobotę jedzenie dla maluchów na 2 dni a ty weki porobisz tak jak rozmawiałyśmy i w tyg zawieziesz.[/quote] Super. Dzięki. Ja zawiozę w poniedziałek. Quote
plamka Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 okruszki z nużeńcem potrzebują pieniędzy na leczenie, dorzuć parę złotych Quote
Agnie Koty Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 a jakie są rokowania? chyba dobre, hm?:-( Quote
Recommended Posts