evita. Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='enia']Ja to wszystko spisuje w kajecik Zanim z glowy mi uleci........ Aż żal to pozostawić bez echa..... Bo na Okruszki z pewnością KTOŚ czeka! Agnie i Puch - wprawili wątek w ruch!!!!!:p[/quote] :klacz: :klacz: :klacz: O rany telenty na tym wątku rodzą się jak grzyby po deszczu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Puchatek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [COLOR=#000000]Dlaczego Enia bierzesz kajecik[/COLOR] [COLOR=#000000]Kopiuj na twardy, szybciej poleci[/COLOR] [COLOR=#000000]Domu, ach domu, plamka zawoła[/COLOR] [COLOR=#000000]I tylko cisza dzwoni dokoła[/COLOR] [COLOR=#000000]Bo wykrzyknika plamka nie dała[/COLOR] [COLOR=#000000]I stąd moc krzyku była za mała[/COLOR] Quote
*zaba* Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No nie moge!!!!! Jestescie wspaniali z tymi wierszykami,a mi przybywa zmarszczek od smiechu! Quote
enia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='plamka']domu, domu[/quote] Plamko , Plamko popraw sie Daj wykrzyknik - proszę Cię! Prosi Puchatek i całe Dogo Daj wykrzyknik Moja Droga! daj, daj, daj - wykrzyknik nam daj A Okruszki będą miały raj Tylko jeden mały znak I przed nimi wielki świat Może Mińsk a może Gdańsk Och Plameczko - daj go nam!:lol: Quote
plamka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 na wasze wołanie tu staję i wykrzyknik daję: domu, domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Agnie Koty Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 kurcze no, takie dziewunie ślyczne i niiiic? Quote
Zmysł Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 W niedzielę przyjedzie ode mnie do Emir grupka dobrych ludzi. Może uda się znaleźć domek nawet dla trzech psinek. Zachwalałem m.in. Okruszkówny i Fanta się spodobała. Ale na razie .... nie zapeszajmy. Quote
enia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='Zmysł']W niedzielę przyjedzie ode mnie do Emir grupka dobrych ludzi. Może uda się znaleźć domek nawet dla trzech psinek. Zachwalałem m.in. Okruszkówny i Fanta się spodobała. Ale na razie .... nie zapeszajmy.[/quote] No to super!!!!!! :lol: a Emir uprzedzona już??? Quote
Zmysł Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='enia']No to super!!!!!! :lol: a Emir uprzedzona już???[/quote] No, jeszcze nie, ale zadzwonię Quote
Ania W Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 o jejku! Byłoby super! Nic nie mówię więcej , tylko trzymam kciuki! Quote
Agnie Koty Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 mam nadzieję, że Zmysł wylansuje Okruszki.... Quote
Zmysł Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Robiłem, co mogłem, a teraz zobaczymy. Za kilka godzin odwiedziny, a w Emir wybór duży. Ale Okruszkówny otrzymały odpowiednią reklamę. Quote
Zmysł Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 No to Fanta pojechała:multi: . Ktoś kiedyś mówił, że jakąś pizzę dorzuci? Quote
Olga132 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Zmysł']No to Fanta pojechała:multi: . Ktoś kiedyś mówił, że jakąś pizzę dorzuci?[/quote] a czy możemy liczyć na fotki z nowego domu? I od gwiazdy Fanty i od Bossa? Quote
Zmysł Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Olga132']a czy możemy liczyć na fotki z nowego domu? I od gwiazdy Fanty i od Bossa?[/quote] Jasne, będą fotki. Osobiście dopilnuję, żeby był regularny fotoreportaż. Quote
Ania W Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :multi:Bardzo się cieszę że Fanta już w nowym domu. Od Emir wiem, że będzie mieszkała u młodych ludzi z dwoma kotami. Zmysł jak możesz przekaż tym ludziom , że gdyby zaczepiała koty (oczywiście tylko w celach rozrywkowych, przed Bolkiem też skakała) to wystarczy jej stanowczo powiedzieć "fe' lub "nie". Ładnie na to reagowała i mam nadzieję, że nie zapomniała ;-) Już czekam na fotki:cool3: Fanta rozbawiła mnie strasznie w sobotę, bo najpierw próbowała dostać się do misek przygotowanych do mycia i zawzięcie kombinowała, potem zabrała się za wylizywanie rondelka ale robiła to tak jakby lody lizała a na koniec zasnęła z głową w tymże rondelku :p To została jeszcze przylepa Pepsi...Ona da się pokroić za wzięcie na ręce. Całe szczęście ma obrończynię gdyby inne psiaki jej dokuczały ;-) Pepsi i Boni :-) [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6125/bonipepsipj4.jpg[/IMG] [IMG]http://img505.imageshack.us/img505/2237/bonipepsi1ew4.jpg[/IMG] Quote
Ania W Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Aha! CZekam na informację gdzie i kiedy dostarczyć pizzę :-) Quote
Agnie Koty Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 jestem nieco przytłumiona bo na imieninach u pewnej dostojnej Janiny była ostra gastrofaza ale ta informacja dotarła do mnie. Hurra! Fanta jest już na swoim! Bardzo się cieszę! Jak pisalam na bazarku Zmysł zmyślny jest i musiał nieźle wylansować Fantę!:evil_lol: Quote
mycha101 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 No to lepszego zakonczenia niedzieli nie mogłam sobie wymarzyć.Jestem przeszczęśliwa. Kochana Fantuniu życzę Ci tylko samych wspaniałych dni i dużo miłości. Zmysł bardzo Ci dziękuję za pomoc:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Reklamuj dalej, bo masz do tego dobrą rękę:cool3: Bardzo się cieszę, że mogłam dziewczyny zobaczyć jeszcze w komplecie, bo byłam na chwilkę w fundacji w czwartek. Teraz moją głowę zaprząta Pepsi, maleństwo już pewnie za siostrzyczką płacze, na szczęście ma inne psiaki do towarzystwa. Ale jestem zadowolona. Teraz czekamy na relację z nowego domku, dużo fotek i tyle. Quote
Agnie Koty Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mycha, może zmień tytuł, że tylko jedna Okruszkówna.....:oops: Quote
Zmysł Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Ania W']:multi:Bardzo się cieszę że Fanta już w nowym domu. Od Emir wiem, że będzie mieszkała u młodych ludzi z dwoma kotami. Zmysł jak możesz przekaż tym ludziom , że gdyby zaczepiała koty (oczywiście tylko w celach rozrywkowych, przed Bolkiem też skakała) to wystarczy jej stanowczo powiedzieć "fe' lub "nie". Ładnie na to reagowała i mam nadzieję, że nie zapomniała ;-) Już czekam na fotki:cool3: Fanta rozbawiła mnie strasznie w sobotę, bo najpierw próbowała dostać się do misek przygotowanych do mycia i zawzięcie kombinowała, potem zabrała się za wylizywanie rondelka ale robiła to tak jakby lody lizała a na koniec zasnęła z głową w tymże rondelku :p To została jeszcze przylepa Pepsi...Ona da się pokroić za wzięcie na ręce. Całe szczęście ma obrończynię gdyby inne psiaki jej dokuczały ;-) Pepsi i Boni :-) [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6125/bonipepsipj4.jpg[/IMG] [IMG]http://img505.imageshack.us/img505/2237/bonipepsi1ew4.jpg[/IMG][/quote] Przekażę informacje. Szkoda, że rozdzielono siostrzyczki, cóż zrobić. Fanta będzie miała dobry, ciepły domek. Quote
Zmysł Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Ania W']Aha! CZekam na informację gdzie i kiedy dostarczyć pizzę :-)[/quote] Mniam ... ale jeszcze została Pepsi. Jak się uda, to wtedy z podwójnym serem poproszę Quote
Recommended Posts