Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='enia']Ja to wszystko spisuje w kajecik
Zanim z glowy mi uleci........
Aż żal to pozostawić bez echa.....
Bo na Okruszki z pewnością KTOŚ czeka!
Agnie i Puch - wprawili wątek w ruch!!!!!:p[/quote]
:klacz: :klacz: :klacz:
O rany telenty na tym wątku rodzą się jak grzyby po deszczu :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[COLOR=#000000]Dlaczego Enia bierzesz kajecik[/COLOR]
[COLOR=#000000]Kopiuj na twardy, szybciej poleci[/COLOR]
[COLOR=#000000]Domu, ach domu, plamka zawoła[/COLOR]
[COLOR=#000000]I tylko cisza dzwoni dokoła[/COLOR]
[COLOR=#000000]Bo wykrzyknika plamka nie dała[/COLOR]
[COLOR=#000000]I stąd moc krzyku była za mała[/COLOR]

Posted

[quote name='plamka']domu, domu[/quote]

Plamko , Plamko popraw sie
Daj wykrzyknik - proszę Cię!
Prosi Puchatek i całe Dogo
Daj wykrzyknik Moja Droga!
daj, daj, daj - wykrzyknik nam daj
A Okruszki będą miały raj
Tylko jeden mały znak
I przed nimi wielki świat
Może Mińsk a może Gdańsk
Och Plameczko - daj go nam!:lol:

Posted

W niedzielę przyjedzie ode mnie do Emir grupka dobrych ludzi. Może uda się znaleźć domek nawet dla trzech psinek. Zachwalałem m.in. Okruszkówny i Fanta się spodobała. Ale na razie .... nie zapeszajmy.

Posted

[quote name='Zmysł']W niedzielę przyjedzie ode mnie do Emir grupka dobrych ludzi. Może uda się znaleźć domek nawet dla trzech psinek. Zachwalałem m.in. Okruszkówny i Fanta się spodobała. Ale na razie .... nie zapeszajmy.[/quote]
No to super!!!!!! :lol: a Emir uprzedzona już???

Posted

[quote name='Zmysł']No to Fanta pojechała:multi: . Ktoś kiedyś mówił, że jakąś pizzę dorzuci?[/quote]
a czy możemy liczyć na fotki z nowego domu? I od gwiazdy Fanty i od Bossa?

Posted

[quote name='Olga132']a czy możemy liczyć na fotki z nowego domu? I od gwiazdy Fanty i od Bossa?[/quote]
Jasne, będą fotki. Osobiście dopilnuję, żeby był regularny fotoreportaż.

Posted

:multi:Bardzo się cieszę że Fanta już w nowym domu. Od Emir wiem, że będzie mieszkała u młodych ludzi z dwoma kotami.
Zmysł jak możesz przekaż tym ludziom , że gdyby zaczepiała koty (oczywiście tylko w celach rozrywkowych, przed Bolkiem też skakała) to wystarczy jej stanowczo powiedzieć "fe' lub "nie".
Ładnie na to reagowała i mam nadzieję, że nie zapomniała ;-)
Już czekam na fotki:cool3:
Fanta rozbawiła mnie strasznie w sobotę, bo najpierw próbowała dostać się do misek przygotowanych do mycia i zawzięcie kombinowała, potem zabrała się za wylizywanie rondelka ale robiła to tak jakby lody lizała a na koniec zasnęła z głową w tymże rondelku :p
To została jeszcze przylepa Pepsi...Ona da się pokroić za wzięcie na ręce.
Całe szczęście ma obrończynię gdyby inne psiaki jej dokuczały ;-)
Pepsi i Boni :-)
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6125/bonipepsipj4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/2237/bonipepsi1ew4.jpg[/IMG]

Posted

jestem nieco przytłumiona bo na imieninach u pewnej dostojnej Janiny była ostra gastrofaza ale ta informacja dotarła do mnie. Hurra! Fanta jest już na swoim! Bardzo się cieszę! Jak pisalam na bazarku Zmysł zmyślny jest i musiał nieźle wylansować Fantę!:evil_lol:

Posted

No to lepszego zakonczenia niedzieli nie mogłam sobie wymarzyć.Jestem przeszczęśliwa.
Kochana Fantuniu życzę Ci tylko samych wspaniałych dni i dużo miłości.
Zmysł bardzo Ci dziękuję za pomoc:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Reklamuj dalej, bo masz do tego dobrą rękę:cool3:
Bardzo się cieszę, że mogłam dziewczyny zobaczyć jeszcze w komplecie, bo byłam na chwilkę w fundacji w czwartek.
Teraz moją głowę zaprząta Pepsi, maleństwo już pewnie za siostrzyczką płacze, na szczęście ma inne psiaki do towarzystwa.
Ale jestem zadowolona.
Teraz czekamy na relację z nowego domku, dużo fotek i tyle.

Posted

[quote name='Ania W']:multi:Bardzo się cieszę że Fanta już w nowym domu. Od Emir wiem, że będzie mieszkała u młodych ludzi z dwoma kotami.
Zmysł jak możesz przekaż tym ludziom , że gdyby zaczepiała koty (oczywiście tylko w celach rozrywkowych, przed Bolkiem też skakała) to wystarczy jej stanowczo powiedzieć "fe' lub "nie".
Ładnie na to reagowała i mam nadzieję, że nie zapomniała ;-)
Już czekam na fotki:cool3:
Fanta rozbawiła mnie strasznie w sobotę, bo najpierw próbowała dostać się do misek przygotowanych do mycia i zawzięcie kombinowała, potem zabrała się za wylizywanie rondelka ale robiła to tak jakby lody lizała a na koniec zasnęła z głową w tymże rondelku :p
To została jeszcze przylepa Pepsi...Ona da się pokroić za wzięcie na ręce.
Całe szczęście ma obrończynię gdyby inne psiaki jej dokuczały ;-)
Pepsi i Boni :-)
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/6125/bonipepsipj4.jpg[/IMG]

[IMG]http://img505.imageshack.us/img505/2237/bonipepsi1ew4.jpg[/IMG][/quote]
Przekażę informacje. Szkoda, że rozdzielono siostrzyczki, cóż zrobić. Fanta będzie miała dobry, ciepły domek.

Posted

[quote name='Ania W']Aha! CZekam na informację gdzie i kiedy dostarczyć pizzę :-)[/quote]
Mniam ... ale jeszcze została Pepsi. Jak się uda, to wtedy z podwójnym serem poproszę