Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, że nie mogę być, ale się teraz dzieje na Polach. Wysłałem emisariuszy, mam nadzieję, że dotrą, bo nie wiem, jaka pogoda w W-wie. Jestem daleko, ale na necie. Szkoda, że nie ma relacji on-line.

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłem ale dotarłem tylko pod wejście bo Bunia fizycznie skapitulowała (upał) i odmówiła przesuwania swojej cielesności w przestrzeni. Ponieważ to miało być przyjemne przede wszystkim dla niej zdecydowałem że wracamy. Tak więc nic nie zobaczyliśmy, przejechaliśmy się dwa razy pociągiem i zrobiliśmy kawałek po Wawie. Tyle naszego że żyjemy.

Posted

Upał był straszliwy. Jeśli chodzi ozainteresowanie maluchami, to żadne:shake:
Kasa zebrana na maluchy na pikniku=zero:shake:
Jakoś dziwnie było. Ludzi mnóstwo a zainteresowanie malutkie. Jedli, pili i tyle.
Ja inaczej sobie wyobrażałam taki piknik, może następny będzie lepszy.
Maluchy mają czas do przyszłego wtorku:-( tak bardzo bym pragnęła żeby ktoś zadzwonił...

Posted

To pewnie przez pogodę. Podejrzewam że większość to byli przypadkowi goście baru który był akurat najbliżej. Przyszli zjeść i napić się a o akcji dowiedzieli się na miejscu.

Posted

no wsparcie z góry baaardzo potrzebne...
Był tylko jeden mail z zapytaniem czy aktualne, odpisałam, że tak i proszę o kontakt telefoniczny i cisza...
Oj, mam o czym myśleć....
A czas tak szybko ucieka

Posted

ja już jestem zdesperowana na maxa...
Ja wśród znajomych rozsyłałam takiego maila z prośbą o pomoc (ich zdjęcia w załączniku)...Z resztą często tak robię ;-)
Chyba że wy spróbujecie. Można pograć na uczuciach i napisac, że mają czas do 5 czerwca...Co z reszta jest zgodne z prawdą.
Dzisiaj wydrukowałam kolejną partię plakatów.
Chętnych zapraszam: [URL]http://upload.miau.pl/3/10336.pdf[/URL]
Plakacik do pobrania jest po tym adresem

Posted

Evitka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Świat mi się do góry nogami przewraca. Aniu do 5 jest jeszcze chwilka, może po ogłoszeniu w gazecie ktoś sie odezwie.

Posted

[quote name='mondea']sorry z jakiego schroniska są te szczeniaki??[/quote]

Szczeniaki obecnie przebywają w domu tymczasowym w Ursusie, a zostały zabrane ze schroniska pod Ciechanowem, potem trafiły na leczenie na SGGW w Wawie.

Posted

a co ja mam powiedzieć??? To nie o to chodzi że mi dają w kość...chociaż dają;-) Tylko nie chcę ich odwozić.
Co do kości - wczoraj kwiatek z balkonu na łóżku - ziemia w pościeli. Dzisiaj Fanta w nocy dwa razy wyszła po klatce z kuchni i wpadła do mnie do łóżka w takim szale radości jakby dwumetrową kość znalazła! Po drugim razie stwierdziłam że może jak pozwolę sukom spać na łóżku to się wyśpię...Gdzie tam! Miałyśmy zupełnie inne priorytety!
Pobudka - 5.20 i nie ma przebacz!