Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmysł za szmatki na razie dziękuję. To znaczy jak dowieziesz to będą, może na następny raz ;-) ale na razie nie jest to pilna sprawa...Na razie ta ilość, którą dostarczyłeś wystarczy z pewnością!!! Ja dopiero teraz ogarnęłam że ich tam cała masa jest, bo wczoraj zabrałam samochodem do domu.

Posted

Olga, kasa była wpłacana na konto Fundacji i tak niech zostanie. Ja ponowię apel o kaskę na stronie schronu, może ktoś wpłaci, do tej pory z Ciechanowa dwie osoby wpłaciły:(. Olga, a może aukcję jeszcze raz zrobić na allegro, ale teraz zamieścić info o długu na SGGW. Nie wiem czy to coś pomoże, ale ...

Posted

Ania W napisał(a):
Zmysł za szmatki na razie dziękuję. To znaczy jak dowieziesz to będą, może na następny raz ;-) ale na razie nie jest to pilna sprawa...Na razie ta ilość, którą dostarczyłeś wystarczy z pewnością!!! Ja dopiero teraz ogarnęłam że ich tam cała masa jest, bo wczoraj zabrałam samochodem do domu.

OK, to piątek nieaktualny. W razie czego czekam na sygnał

Posted

No to ja jestem po wizycie u panienek. Jednym słowem trudno je opisać, ale ja jestem pod ogromnym wrażeniem.
Dziewczynki urosły i zarosły, są zwariowane, a najlepiej, chyba Fanta, obserwowała przelatujący samolot, wielkie oczy jej się zrobiły i kompletnie zastygła i tak patrzyła i patrzyła. To samo mają z telewizorem, ona takie śmiesznotki są. Bawią się ze sobą, a jakie odgłosy przy tym wydają, a jak noski marszczą, no nie do opisania.
Ania ma urwanie głowy z maluchami. Okruszkówny szaleją po tarasie, ale najczęściej wypowiadane przez nas słowo to "fe", cały czas albo kamienie, albo listki, ale karne są, wystarczy krzyknąć, a z małej buźki kamień wypada.
Dwa cudaki, troszkę boją się obcych, ale na Ani to wiszą. One są przecudowne, tylko dlaczego nikt ich nie chce:shake:

Agnieszka, jak można to odbiorę szmatki, wszystko sie przyda, jak nie dla tych maluchów to dla innych. poproszę numer do twojej koleżanki. Pewnie odbiorę to jutro, albo w poniedziałek.

Puchatek dziękuję:loveu: za banerek (na tym banerku maluchy obserwują przelatujący samolot:evil_lol:)

Posted

Ja powiem szczerze nie ostrzegam ich niezwykłej urody ale mycha wpatrzona w nie jak w obrazek :-). Oczywiście zdaję sobie sprawę, że ona ma zupełnie inne porównanie, bo do mnie to one dojechały już właściwie zarośnięte i naprawdę dobrze wyglądały.
Suki z pewnością potrzebują swoich "ludziów".Prawda jest taka , że one prędzej przybiegną na pisk (jak się skomli, człowiek oczywiście musi wydawać takie odgłosy;-)), niż na wołanie, chociaż też jest coraz lepiej.
Przez ich chorobę opóźniły się szczepienia , także i socjalizacja nie przebiega najlepiej, stąd ta ich nieufność. Wierzę jednak , że ponieważ są młode , to da radę jeszcze je "oswoić".

Posted

Dlatego Okruszkówny potrzebują nowych domków, muszą się nauczyć obcowania z człowiekiem, przychodzenia jak woła po imieniu, załatwianiu potrzeb na dworzu.
Czy ktoś je pokocha? ktoś inny niż ja:)

Posted

mycha101 napisał(a):
Dlatego Okruszkówny potrzebują nowych domków, muszą się nauczyć obcowania z człowiekiem, przychodzenia jak woła po imieniu, załatwianiu potrzeb na dworzu.
Czy ktoś je pokocha? ktoś inny niż ja:)

I ja????;)

Posted

coroczna majówka dla dzieciaków i zwierzaków z cyklu:
POKOCHAJ SIERŚCIUCHA

27 maja 2007, od godz. 12.00 w pubie LOLEK (Pola Mokotowskie)
W programie:
* występy artystów dorosłych i trochę młodszych *
* loteria fantowa ze wspaniałymi nagrodami *
* pokaz psiej tresury i fryzjerstwa *
* mądre rady od weterynarzy, psich psychologów i właścicieli schronisk *
* super konkursy dla zwierzaków i dzieciaków *
* wybory psich piękności – sędziuje sędzia kynologiczny *
* i wiele innych niespodzianek