Celina12 Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 No.....Zuzieńko Bądź szczęśliwa i kochana.....aż lżej an sercu się robi.....Sopel mi tu sapie nad uchem...chce dalej fotki Panienki oglądać..... Quote
Isadora7 Posted February 2, 2013 Author Posted February 2, 2013 Dabrowka napisał(a):Uaaaa, rewelacja :) I jakie tempo! :) A powiem że miałam jeszcze jeden telefon Osoby zainteresowanej Zuzią Quote
anica Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Isadora7 napisał(a):Teraz to już w domku. Byłam z Nowym Domkiem w hoteliku i Zuzia od razu pojechała do Domu. Państwo maja warunki w umowie zapisane (badania, diagnoza, operacja itd). Została Warszawianką. Państwo obiecali serwis informacyjno-fotograficzny. Zuzia to naprawde śliczna jamnisia. Taka delikatna sunieczka....Wiedziałam, po prostu...Wiedziałam:loveu::multi::loveu:.... Zuzi nie można!!!.... Nie kochać:p!........ Quote
pajda67 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Cieszymy się bardzo!!!!:multi::multi: Bądź szczęśliwa Zuzieńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I zdrówka życzymy. Teraz będzie już tylko lepiej!!!!! Quote
rudynpm Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 [quote name='Isadora7']Teraz to już w domku. Byłam z Nowym Domkiem w hoteliku i Zuzia od razu pojechała do Domu. Państwo maja warunki w umowie zapisane (badania, diagnoza, operacja itd). Została Warszawianką. Państwo obiecali serwis informacyjno-fotograficzny. Zuzia to naprawde śliczna jamnisia. Taka delikatna sunieczka. Ta delikatność to pozory;), bo Zuźka wygląda niesamowicie z tymi dużymi oczami, mokrym nochalem i parówkowatym ciałkiem. Ta psica w kaszę sobie nie da dmuchać i potrafi zdobyć to, na co w danej chwili ma ochotę. A są jakieś wieści od Nowego Domu? Quote
__Lara Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Isadora7 napisał(a):Teraz to już w domku. Byłam z Nowym Domkiem w hoteliku i Zuzia od razu pojechała do Domu. Państwo maja warunki w umowie zapisane (badania, diagnoza, operacja itd). Została Warszawianką. Państwo obiecali serwis informacyjno-fotograficzny. Zuzia to naprawde śliczna jamnisia. Taka delikatna sunieczka. Ekspresowa adopcja - brawo Isadorko!!! Jesteś niesamowita :) Powodzenia piesku :) A tej babie co przyprowadziła Zuzię do schronu to..... Quote
Funky Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Jezu! Ciotki! Ale szalejecie! No i o to chodzi - juuuupppii :multi: Tak się cieszę dla Zuzi <3<3<3 Moja deklaracja od lutego będzie dla jakiejś innej chorej bidy. Jeszcze nawet nie zdążyłam nic wpłacić, a tu dziewczynka odjechała do DS :))) Teraz czekamy na wieści :) Quote
Isadora7 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Dzisiaj wpłaciłam za hotelik Zuzi. A teraz kilka fotek z Wysp Szczęśliwych Zuzi teraz Inki. Dodam ze sunia zostaje w domu sama, nie niszczy, jest grzeczna. Pierwszego dnia zdarzył sie wypadek i kupencja. No i tu trochę niepokoju jest - w koopencji sa ślady krwi. Ponownie na spacerze również. Zuziolek jutro idzie do lekarza. Z wizyta w miejscowej bibliotece i czytanie nowinek osiedlowych :) Wlasna kanapa, własna wyspa na kanapie Quote
Isadora7 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 Kontola prawidłowości parkowania na włąsnych Wyspach idziemy dalej własna przestrzeń, własne tereny... Quote
RUTA93 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 No cóż tu powiedzieć... SZCZĘŚCIA ŻYCZYMY !!! I bardzo prosimy o wiesci! Quote
keakea Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Koopencja ze śladami krwi, może to tylko stres i podrażniony przewód pokarmowy... Quote
Isadora7 Posted February 3, 2013 Author Posted February 3, 2013 keakea napisał(a):Koopencja ze śladami krwi, może to tylko stres i podrażniony przewód pokarmowy... Oby tak było Quote
Sarunia-Niunia Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Teraz weszłam na dogo i co widzę? zmieniony tytuł wątku:multi: Bądź szczęśliwa Maleńka Inko już na zawsze w swoim nowym domku z kochającymi Cię Ludźmi!!! Quote
Celina12 Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 Wyspy Szczęśliwe....to cały KONTYNENT!!!!:loveu::loveu: Quote
anica Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 napatrzeć się nie mogę:) MIEJSCE JAMNIKA JEST NA KANAPIE;)... i tyle w temacie:loveu::multi::loveu: Quote
rudynpm Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Śliczna jest. Mam nadzieję, że i z tym jej brzuszkiem się unormuje. Quote
Isadora7 Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Informacje z Wysp Szczęśliwych [...] Inka była u lekarza. Zostały obcięte pazurki, pobrana krew do badań. Pani Doktor nie stwierdziła jednoznacznie, że to guz, skłania się, że jest to przepuklina. Jutro będą wyniki badań i od tego zależy dalsze działanie. Jeśli wszystko będzie ok to usuniemy przepuklinę i dokonamy sterylizacji. W czasie mojej nieobecności Inka była grzeczna i nie nabrudziła [...] Quote
Funky Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 No to 3mamy mocno kciuki za Inusię :kciuki: Quote
anica Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Funky napisał(a):No to 3mamy mocno kciuki za Inusię :kciuki:... zaciśnięte:kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts