Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Teraz to już w domku. Byłam z Nowym Domkiem w hoteliku i Zuzia od razu pojechała do Domu. Państwo maja warunki w umowie zapisane (badania, diagnoza, operacja itd). Została Warszawianką. Państwo obiecali serwis informacyjno-fotograficzny. Zuzia to naprawde śliczna jamnisia. Taka delikatna sunieczka.
...Wiedziałam, po prostu...Wiedziałam:loveu::multi::loveu:....
Zuzi nie można!!!.... Nie kochać:p!........

Posted

[quote name='Isadora7']Teraz to już w domku. Byłam z Nowym Domkiem w hoteliku i Zuzia od razu pojechała do Domu. Państwo maja warunki w umowie zapisane (badania, diagnoza, operacja itd). Została Warszawianką. Państwo obiecali serwis informacyjno-fotograficzny. Zuzia to naprawde śliczna jamnisia. Taka delikatna sunieczka.

Ta delikatność to pozory;), bo Zuźka wygląda niesamowicie z tymi dużymi oczami, mokrym nochalem i parówkowatym ciałkiem. Ta psica w kaszę sobie nie da dmuchać i potrafi zdobyć to, na co w danej chwili ma ochotę.

A są jakieś wieści od Nowego Domu?

Posted

Isadora7 napisał(a):
Teraz to już w domku. Byłam z Nowym Domkiem w hoteliku i Zuzia od razu pojechała do Domu. Państwo maja warunki w umowie zapisane (badania, diagnoza, operacja itd). Została Warszawianką. Państwo obiecali serwis informacyjno-fotograficzny. Zuzia to naprawde śliczna jamnisia. Taka delikatna sunieczka.

Ekspresowa adopcja - brawo Isadorko!!! Jesteś niesamowita :)

Powodzenia piesku :) A tej babie co przyprowadziła Zuzię do schronu to.....

Posted

Jezu! Ciotki! Ale szalejecie! No i o to chodzi - juuuupppii :multi: Tak się cieszę dla Zuzi <3<3<3
Moja deklaracja od lutego będzie dla jakiejś innej chorej bidy.
Jeszcze nawet nie zdążyłam nic wpłacić, a tu dziewczynka odjechała do DS :)))
Teraz czekamy na wieści :)

Posted

Dzisiaj wpłaciłam za hotelik Zuzi. A teraz kilka fotek z Wysp Szczęśliwych Zuzi teraz Inki. Dodam ze sunia zostaje w domu sama, nie niszczy, jest grzeczna. Pierwszego dnia zdarzył sie wypadek i kupencja. No i tu trochę niepokoju jest - w koopencji sa ślady krwi. Ponownie na spacerze również. Zuziolek jutro idzie do lekarza.

Z wizyta w miejscowej bibliotece i czytanie nowinek osiedlowych :)

Wlasna kanapa, własna wyspa na kanapie

Posted

Informacje z Wysp Szczęśliwych

[...] Inka była u lekarza. Zostały obcięte pazurki, pobrana krew do badań. Pani Doktor nie stwierdziła jednoznacznie, że to guz, skłania się, że jest to przepuklina. Jutro będą wyniki badań i od tego zależy dalsze działanie. Jeśli wszystko będzie ok to usuniemy przepuklinę i dokonamy sterylizacji. W czasie mojej nieobecności Inka była grzeczna i nie nabrudziła [...]