Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.dogomania.pl/forum/threads/238904-Simek-pod-kreska-brak-deklaracji-(-czxy-wroci-do-schroniska?p=20477424#post20477424

Post rozliczeniowy aktualny
Simek ma u mnie 210zł i 100zł u Kory od Grubej Berty
Ja 210 wysyłam Dominice i będę na czysto, resztę KOra doślij

PerpeTua, podaj mi nr konta i dane, ja poinformuję na PM deklarowiczów o zmianie skarbnika, może to rzeczywiście będzie bardziej wiarygodne
Kora - moim zdaniem G.Berta powinna płacić skarbnikowi a nie Tobie, bo się miesza. Może ustal to z G.Bartą...?

Posted

hey hey, w ramach Simkowych finansow przypominam, ze:

agusiazet napisał(a):
Pieniądze dla Simona w wysokości 120 zł zostały przelane, zwrot w wysokości 30 zł ma nastąpić w terminie do 17 listopada br. na konto Skarpety. Ma go dokonać wnioskująca o pomoc kizimizi.

w weekend zrobie tez bazarzysko na Simka.

Marta jak sie czujesz, dobrze cie widziec.

Posted

perpe-tua napisał(a):
Mam go zrobić na końcu? Czy poprosicie o jakąś zmianę moda?

wiesz, Ty sama możesz napisać do moda, ja tak zrobiłam na wątku Grafi, że poprosiłam o post nr 2, bo przejmuję rozliczenia suni i dostałam;
napisałam do Mupa4, tak chyba się pisze??

Posted

perpe-tua napisał(a):
Wysłałam już komuś, nie wiem teraz nawet komu. Wysyłam teraz Tobie na pw.

ja tez prosze. mam kase z bazarku mojego dla simona. tylko prosze o konkretny tytul pm. np" numer konta na simona. zebym nie usunela kiedys hurtowo.
ninawidze pm z byle jakimi tytulami, bo czesto cos waznego w nich zawartego, nieopatrznie usuwam.

Posted

mila-ada napisał(a):
Chciałam tylko spytać, czy moja deklaracja dotarła, bo w poście rozliczeniowym nie ma, a już powinno dawno dotrzeć.

Tak, dotarla juz dawno... teraz rozumiecie czemu nie moge dalej byc skarbnikiem:oops:
Jutro przysiade przed laptopem i rozlicze Sima i wysle nr konta Perpetua, z tableta naprawde jest to ciezkie

Posted (edited)

Na moim koncie 230zł
200zł wysłałam dziś Dominice
30zł odeślę do Skarpety Talcott, już na tamtym wątku poprosiłam o nr konta
Także Kizimizi nie zdubluj mnie ;)
I będzie u mnie Simek na czysto

Wysłałam też PM z nowym nr konta Perpe-tua do: kora78, kizimizi, satrina, mila-ada, rodzice maciusia

Edited by marta0731
Posted

[quote name='perpe-tua']Dostałam od black_sheep 15zł dla Simka. Jeszcze się dobrze nie zaczęło, a już się pogubiłam, nie wiem co dalej. :D Mógłby ktoś wysłać mi link do profilu moda?

to z bazarku.