iberia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 oj a ja dopiero teraz zauwazyłam ze jest tu cała rodzinka!!! dopisuję się!! ja i Ibi i Grazja CARDEA Quote
tigrunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 iberia napisał(a):oj a ja dopiero teraz zauwazyłam ze jest tu cała rodzinka!!! dopisuję się!! ja i Ibi i Grazja CARDEA Jak zawsze ma wyczucie :diabloti: Dagaaaa a może jakie foty, co ? Coś mnie rano łobiecała, hę?? :mad: Quote
cardea Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 qrcze nadrabiam zaległości po odwykowe najpierw :diabloti: Po 2 MArtę duś jakby cuś Quote
tigrunia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ołkej .. no to duszeeeeeeeeeee:diabloti: Mmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!! Wake up !!!!!!!!!!!!!! :mad: Bbbbbbbbbbb fotyyyyyyyyyyyyyyy chceeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!! :mad: K na pewno tez, co nie ?? :razz: Quote
iberia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 dawac zdjęcia!! a ja czytam bloga od poczatku jak cos to mnie wołac Quote
tigrunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Kasiu nie spiesz się .. na fotki nie ma co liczyć, chyba że same im zrobimy - np w Chojnicach :diabloti: Laski .. wszystkie żeśta czytały mojego posta odnośnie panieńskiego i żadna mi nie powiedziała,ze wystawa jest nie w niedzielę a w sobote!! :mad: No i co teraz się pytam? Kaśka .. przyjade do Cie w piątek najszybciej jak sie da tzn. pewno na wieczór zajade.. albo egal. Poczekam na Cie na gg i sie dogadamy:razz: Quote
tigrunia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Hiii .. mam zdjęcia Pani Dagmary z Panią Gazelką :loveu: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Aaaa.. Cardelki - nikt do was nie zagląda ?? :placz: Same nie przyjdzieta :mad: to gościuff tyż brak :cool1: Pokażta nowy nabytek lepiej :loveu: Quote
iberia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 cicho......................... Cardełek ni ma bo szykują się wekkendowe spotkanko :) a ty też zacznij się juz szykować:) tylko szkoda ze nie zostaniesz na imprezie u Moniki :( Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Bo bysta zrobiły imprezke w piątek i problema by nie było no ... :mad: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Spuścimy jej powietrze z kół i nie dojedzie :evil_lol: a prezenta wyslemy pocztą :razz: Quote
iberia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 w piatek?? a psy na wystawie i my wygladałybyśmy jak <hahaha> po imprezie. Piątek wieczór i sobpta rano to szykowanie piesów Quote
iberia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 cardea napisał(a):Spuścimy jej powietrze z kół i nie dojedzie :evil_lol: a prezenta wyslemy pocztą :razz: A niech jedzie na ten Panieński phy one mają tylko jednego striptizera a u nas bedzie dla każdej po jednym <hahaha> Quote
iberia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 tigrunia napisał(a):Grilla chociaż mi małpo zrób !! to zostań na grilla!!! Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 iberia napisał(a):A niech jedzie na ten Panieński phy one mają tylko jednego striptizera a u nas bedzie dla każdej po jednym <hahaha> Ja tam wcale nie potrzebuje waszych striptizerów :p Mam swego prywatnego :multi: iberia napisał(a):to zostań na grilla!!! No doopa .. nie bede jechać 100 km z Sopotu do góry, żeby spowrotem jechać w dół i jesio sie spóźnić :cool1: Masz mi w piątek grilla zrobic !!!! :mad: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 cardea napisał(a):a może B się wstydzi :lol: i boi :diabloti: Chyba Ciebie :eek::roflt: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 tigrunia napisał(a):Chyba Ciebie :eek::roflt: Nie wnikam :diabloti: Quote
tigrunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='cardea']Bogulka puszczam żeby galeria była :cool3: http://images30.fotosik.pl/128/e3df4af88f2e2c57.jpg Nie wierze :crazyeye: Quote
Recommended Posts