tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Dziunia i Ola z Jessi: I same : (tylko nie wiem która jest która :eviltong:) Quote
nane Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='tigrunia']Mi już chodzi :evil_lol: Potrzebowało czasu :evil_lol: Z czyją teściową znowu???? :crazyeye: Twoją ?? :crazyeye: I co , i co ?? A nic dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy :evil_lol: ale to nie rozmowa na forum :oops: [quote name='tigrunia']Dziunia i Ola z Jessi: http://images27.fotosik.pl/194/5c56966ed6dc9b85.jpg I same : (tylko nie wiem która jest która :eviltong:) http://images33.fotosik.pl/217/c3f7fa1c80d5811b.jpg Z lewej Ola z prawej Dziunia ;) Jessi ostro broniła Beatki przed tymi krwiożerczymi bestiami :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='nane']A nic dowiedziałam się kilku ciekawych rzeczy :evil_lol: ale to nie rozmowa na forum :oops: Z lewej Ola z prawej Dziunia ;) Jessi ostro broniła Beatki przed tymi krwiożerczymi bestiami :evil_lol: Nio ta, to właź na to gg bo ciekawam :evil_lol: Hehe .. Jessi faktycznie troche je obszczekała i obwarczała :evil_lol: Quote
Magda Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 2BE poznałaś Dinkę? Czy ona w realu jest też taka śmieszna jak na fotkach?:evil_lol: Marta mam nadzieję, że dogomaniakowy leń szybko przejdzie i zabierzesz się w końcu za uzupełnianie zdjęć:razz: Jak tam wystawy? Kiedyś chwaliłaś się wynikami, a teraz cisza... Pozdrawiamy! Quote
tigrunia Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Magda_Miki napisał(a):2BE poznałaś Dinkę? Czy ona w realu jest też taka śmieszna jak na fotkach?:evil_lol: Marta mam nadzieję, że dogomaniakowy leń szybko przejdzie i zabierzesz się w końcu za uzupełnianie zdjęć:razz: Jak tam wystawy? Kiedyś chwaliłaś się wynikami, a teraz cisza... Pozdrawiamy! Pewnie, że poznałam :multi: Jest świetna :loveu: Taka duzaaa jak na świnke i taka biała :evil_lol: Marty leń raczej nie opuści - nie wierze w to :shake: Zresztą ona taka tajemnicza - nic z niej nie wydusisz :shake: Nawet siłą :mad: Quote
nane Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='tigrunia']Pewnie, że poznałam :multi: Jest świetna :loveu: Taka duzaaa jak na świnke i taka biała :evil_lol: Marty leń raczej nie opuści - nie wierze w to :shake: Zresztą ona taka tajemnicza - nic z niej nie wydusisz :shake: Nawet siłą :mad: Wystaw na razie ni ma nie jeździmy bo dzieci som :evil_lol: w niektórych sprawach trzeba być tajemniczym :eviltong: Quote
tigrunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='nane']Wystaw na razie ni ma nie jeździmy bo dzieci som :evil_lol: w niektórych sprawach trzeba być tajemniczym :eviltong: Jak ni ma jak som :evil_lol: W najbliższym czasie będzie można Martunię spotkać w Inowrocławiu i Grudziądzu w ten weekend :multi: Pierwszy raz chba będzie uczestniczyć w wystawie nie wystawiając piesków :evil_lol: Quote
nane Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 [quote name='tigrunia']Jak ni ma jak som :evil_lol: W najbliższym czasie będzie można Martunię spotkać w Inowrocławiu i Grudziądzu w ten weekend :multi: Pierwszy raz chba będzie uczestniczyć w wystawie nie wystawiając piesków :evil_lol: no pierwszy od 4 lat :evil_lol: wcześniej nie prezentowałam się na ringu często, że tak powiem :cool3: czy nie będę wystawiać to się okaże na miejscu czasami różnie z tym bywa w zeszłym roku miałam w Bydgoszczy nie pokazywać w maju a i tak wyszło, że na ringu śmigałam :cool1: co jak co ale przebierać się nie będę :p Quote
tigrunia Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='nane']no pierwszy od 4 lat :evil_lol: wcześniej nie prezentowałam się na ringu często, że tak powiem :cool3: czy nie będę wystawiać to się okaże na miejscu czasami różnie z tym bywa w zeszłym roku miałam w Bydgoszczy nie pokazywać w maju a i tak wyszło, że na ringu śmigałam :cool1: co jak co ale przebierać się nie będę :p Te no to musze Cie zmusić żebyś jednak przyjechała do tej Bydgoszczy i wystawiła mi Jessinkę :evil_lol: Do zobaczenia kochanie w piątek :calus: Quote
tigrunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='nane']no pierwszy od 4 lat :evil_lol: wcześniej nie prezentowałam się na ringu często, że tak powiem :cool3: Nio tak - wczesniej to Ty młoda siksa byłaś :p Te - a w tym MP to brałaś udział ?? Wstawaj już bo mi sie nudzi :evil_lol: Quote
nane Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='tigrunia']Nio tak - wczesniej to Ty młoda siksa byłaś :p Te - a w tym MP to brałaś udział ?? Wstawaj już bo mi sie nudzi :evil_lol: jakoś nie miałam ambicji żeby tam startować a zresztą po co ??? Mnie to nie kręci :cool1: wolę innych denerwować na ringu :evil_lol: Quote
tigrunia Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='nane']jakoś nie miałam ambicji żeby tam startować a zresztą po co ??? Mnie to nie kręci :cool1: wolę innych denerwować na ringu :evil_lol: Osz Ty zadzioro :diabloti: Mam nadzieję, że mnie nie bedziesz denerwować jak przyjdzie nam się kiedyś zmierzyć na ringu :evil_lol: (ale to pewnie zależy od tego z którą suką - moją) :cool3: Quote
tigrunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Nie wierze :crazyeye: A Tobie co się stało, że się za fotki wziełaś ?? :crazyeye: Więcej chce :mad::mad: Szkoda, że nie widziałam jak tak sobie biegają ;( Quote
Chanelka Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 ale tu milutko ;) moje marzenie 10 yorasów. Quote
nane Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 [quote name='tigrunia']Nie wierze :crazyeye: A Tobie co się stało, że się za fotki wziełaś ?? :crazyeye: Więcej chce :mad::mad: Szkoda, że nie widziałam jak tak sobie biegają ;( cuda cuuuda Beatko :evil_lol: [quote name='Chanelka']ale tu milutko ;) moje marzenie 10 yorasów. Witamy Chanelko naszych skromnych progach :loveu: Quote
tigrunia Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 [quote name='nane']cuda cuuuda Beatko :evil_lol: Dawaj fotki Martuniu :evil_lol: Quote
Chanelka Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Witamy Chanelko naszych skromnych progach :loveu: skromnych:shake: łezka mi się w oku zakreciła jak przeczytałam historię Vasco. Kupiłyście mnie ;) Quote
Magda Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Halo! Chodź no tutaj, no! 2BE polajzła po Ciebie:eviltong: Quote
tigrunia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Magda_Miki napisał(a):Halo! Chodź no tutaj, no! 2BE polajzła po Ciebie:eviltong: No polazła ino jej nie przyprowadziła :placz: Władka co jest z tym dogo ?? Czemu ona sie dostać nie może, czemu tak posty skaczą?? :mad: Quote
nane Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Magda_Miki napisał(a):Halo! Chodź no tutaj, no! Magda_Miki napisał(a): 2BE polajzła po Ciebie:eviltong: tigrunia napisał(a):No polazła ino jej nie przyprowadziła :placz: Władka co jest z tym dogo ?? Czemu ona sie dostać nie może, czemu tak posty skaczą?? :mad: Magda_Miki napisał(a):Nie mam pojęcia... :cool1: wszem i wobec oświadczam, że cudem weszłam na dogo :cool1: no cóż trzeba się chwalić długi weekend przyniósł nam wieeele radości Po niespełna 8 miesięcznej przerwie w swojej karierze wystawowej powróciła w wielkim stylu pokonując 8 konkurentek w swojej klasie i będąc jedną z najmłodszych suczek w klasie otrzymała ocenę doskonałą i lokatę pierwszą oraz co najważniejsze swoje pierwsze dorosłe CWC tym samym rozpoczęła Championat Polski z czego ja oraz tatuś Taniusi jesteśmy bardzo dumni a oto kilka fotek naszych ringowych poczynań :loveu: (za zdjęcia dziękujemy Beatce i Kasi) :loveu: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 nane napisał(a): wszem i wobec oświadczam, że cudem weszłam na dogo :cool1: no cóż trzeba się chwalić długi weekend przyniósł nam wieeele radości Po niespełna 8 miesięcznej przerwie w swojej karierze wystawowej powróciła w wielkim stylu pokonując 8 konkurentek w swojej klasie i będąc jedną z najmłodszych suczek w klasie otrzymała ocenę doskonałą i lokatę pierwszą oraz co najważniejsze swoje pierwsze dorosłe CWC tym samym rozpoczęła Championat Polski z czego ja oraz tatuś Taniusi jesteśmy bardzo dumni a oto kilka fotek naszych ringowych poczynań :loveu: (za zdjęcia dziękujemy Beatce i Kasi) :loveu: No wreszcie :sweetCyb::sweetCyb: A kto by chciał wiecej fotek zobaczyć to zapraszam do mnie bo ta franca oczywiście nie da wszystkich :mad: Aleś sie pochwaliła no :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Halo halo, Martunia - dzie sie podziewasz od samego ranka ???? Dasz foty chłopaków /??? :razz: Quote
Recommended Posts