nane Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 [quote name='agnilale']Piekny maluszek,gratulaje dla dzielnej mamy i "babc" :loveu::loveu: [quote name='Magda']O! Jeden ,jedyny rodzynek!:loveu: Vasco nie wierzy, że taki młody a już dziadek:evil_lol: A wiem z opisu:eviltong: Dziękujemy :loveu: to jeszcze kilka fotek ;) Quote
nane Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Dogo wariuje :shake: cieszymy się, że mały przypadł wam do gustu tak samo jak nam ;) Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 To z Tobą jest coś nie tak bo wszyscy nad Tobą skaczą :crazyeye: :evil_lol: Dzień dobry w poniedziałek :loveu: Jak tam na wychowawczym? :diabloti: Quote
nane Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='tigrunia']To z Tobą jest coś nie tak bo wszyscy nad Tobą skaczą :crazyeye: :evil_lol: Dzień dobry w poniedziałek :loveu: Jak tam na wychowawczym? :diabloti: widzisz :evil_lol: bry niewyspanie doskwiera ale daję radę :cool1: maluszek jest przesłodki :loveu: Tanya super się nim zajmuje ;) Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='nane']widzisz :evil_lol: bry niewyspanie doskwiera ale daję radę :cool1: maluszek jest przesłodki :loveu: Tanya super się nim zajmuje ;) Czyli instynkt macierzyński zadziałał :loveu: Quote
nane Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='tigrunia']Czyli instynkt macierzyński zadziałał :loveu: w wyjątkowych przypadkach tylko nie działa :razz: Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='nane']w wyjątkowych przypadkach tylko nie działa :razz: Ciekawe czy u Jess zadziała :hmmmm: Nieźle się muszę naczekać, żeby nad Ciebie nie skoczyć :cool1: Quote
nane Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='tigrunia']Ciekawe czy u Jess zadziała :hmmmm: Nieźle się muszę naczekać, żeby nad Ciebie nie skoczyć :cool1: powinien aczkolwiek nie musi :roll: różnie z tym bywa :shake: ale bądźmy dobrej myśli :thumbs: ja jestem wyjątkowa dlatego musisz czekać :evil_lol: szczerze to nie wiem czemu tak się dzieje :hmmmm: Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Dasz jesio jakieś foty ? :loveu: Jak już wpadłaś to daj na zapas bo znów Cie miesiac nie bedzie :mad: Quote
nane Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='tigrunia']Dasz jesio jakieś foty ? :loveu: Jak już wpadłaś to daj na zapas bo znów Cie miesiac nie bedzie :mad: Dzidzia teraz je nie będę go męczyć poczekam aż zaśnie i nie będzie się ruszał :evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='nane']Dzidzia teraz je nie będę go męczyć poczekam aż zaśnie i nie będzie się ruszał :evil_lol: Eeee znowu sie wykręcasz :cool1: Takie małe nie jest az tak ruchliwe, żeby na zdjeciu nie złapać :mad: Quote
nane Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='tigrunia']Eeee znowu sie wykręcasz :cool1: Takie małe nie jest az tak ruchliwe, żeby na zdjeciu nie złapać :mad: a chcesz się założyć :diabloti: ?? Quote
tigrunia Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='nane']a chcesz się założyć :diabloti: ?? Taaaaakkkkkkkkkkkk :megagrin: Quote
Zuza i Noddy Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ale ma wielki brzuszek, śliczny maluszek. Quote
nane Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='Zuza i Noddy']Ale ma wielki brzuszek, śliczny maluszek. No brzuszek to on ma :razz: a to za sprawą tego, że cała mleczarnia należy do niego :evil_lol: Dziękujemy za odwiedzinki :loveu: Quote
tigrunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Ulala :loveu: Dzień dobry :multi: U mnie tez piękne słonko :loveu: Quote
nane Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Zdjęcia dzidzi :loveu: z porannego karmienia w łóżku :sabber: i poza wystawowa :razz: Quote
Aurunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 MAŁY JEST ŚLICZNY :loveu::loveu::loveu::loveu: URODZONY PIES WYSTAWOWY (widzę że ma to we krwi):loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 [quote name='nane'][CENTER][FONT=Courier New][COLOR=Magenta]Zdjęcia dzidzi :loveu: z porannego karmienia w łóżku :sabber: i poza wystawowa :razz: http://images40.fotosik.pl/42/519b18c06264773f.jpg Ale ma wygody maluch :loveu: Hihi czad foto :ylsuper: Quote
nane Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 [quote name='Aurunia']MAŁY JEST ŚLICZNY :loveu::loveu::loveu::loveu: URODZONY PIES WYSTAWOWY (widzę że ma to we krwi):loveu::loveu::loveu: Dziękujemy ;) a jaki kochany :loveu: [quote name='tigrunia']Ale ma wygody maluch :loveu: Hihi czad foto :ylsuper: MAM MULTI MAM MAM :sweetCyb: fenks B :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 No, no może od razy na ring wyskakiwać, śliczna kluseczka. Quote
Recommended Posts