tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Ale słodkie bobaski :loveu: Szczęśliwego Nowego Roku Martuś Quote
AmiX Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [FONT=Times New Roman]Witam:) [/FONT] [FONT=Times New Roman]Właśnie oglądałam zdjęcia maluszków są po prostu urocze:loveu::loveu::loveu:. I tak jak maja Etienna(ur.31.12.07) są to„Sylwestrowe Yorki” :mdrmed: Niech zdrowo rosną[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Ania [/FONT] Quote
tigrunia Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Witam:) [/FONT] [FONT=Times New Roman]Właśnie oglądałam zdjęcia maluszków są po prostu urocze:loveu::loveu::loveu:. I tak jak maja Etienna(ur.31.12.07) są to„Sylwestrowe Yorki” :mdrmed: Niech zdrowo rosną[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Ania [/FONT] Oj Aniu .. Etienka w 2006 roku sie urodziła nie 2007 :lol: Quote
nane Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='tigrunia']Ale słodkie bobaski :loveu: Szczęśliwego Nowego Roku Martuś [quote name='AmiX'][FONT=Times New Roman]Witam:) [/FONT] [FONT=Times New Roman]Właśnie oglądałam zdjęcia maluszków są po prostu urocze:loveu::loveu::loveu:. I tak jak maja Etienna(ur.31.12.07) są to„Sylwestrowe Yorki” :mdrmed: Niech zdrowo rosną[/FONT] [FONT=Times New Roman]Pozdrawiam i życzę szczęśliwego nowego roku!![/FONT] [FONT=Times New Roman]Ania [/FONT] [FONT=Courier New]no to piękny włos ma jak na jednodniowego szczeniaczka :evil_lol: dziękujemy bardzo za życzenia i również Wam wszystkim życzymy szczęśliwego Nowego Roku u nas towarzystwo rośnie w siłę i coraz bardziej nam dokazuje jeden już dziś uciekł z posłania także 24h są pilnowane :mad: [/FONT] Quote
tigrunia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Już się rozbrykały maluchy ? :loveu: Kurcze .. słodkie są jak nie wiem :loveu::loveu: W sobote TZcik nad morze chce sie wybrać to chyba go na Koszalin skieruje zeby wasze maluchy zobaczyć :lol: Quote
nane Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [FONT=Courier New]Witamy kochani przedstawiamy Wam nasze maluszki i ich pierwszą poważną sesję zdjęciową :razz: [/FONT] Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Śliczne zdjęcia nane :loveu: Wreszcie jakis liczny miot :cool3: Quote
nane Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='tigrunia']Śliczne zdjęcia nane :loveu: Wreszcie jakis liczny miot :cool3: [FONT=Courier New]my mamy rzadko liczne mioty :evil_lol: no ale cóż jak się ma małe suki to ma się mało szczeniąt :lol: [/FONT] Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No Jessi to chyba po jednym bedzie rodzić :evil_lol: A najmniejsza u was to jaka ? Bo Jessi ma 1,8 kg Quote
nane Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='tigrunia']No Jessi to chyba po jednym bedzie rodzić :evil_lol: A najmniejsza u was to jaka ? Bo Jessi ma 1,8 kg [FONT=Courier New]Na chwilę obecną Tanya całe 1,6 kg wagi (waga z wczoraj bo jest zmienna) :roll: można by się na niej uczyć anatomii :evil_lol: jak nie urośnie to nie będzie mamusią :shake: no chyba, że zacznie normalnie jeść i będzie miała min. 2,2kg ;) to wtedy będzie szansa na 2,5kg po dzieciach :multi: póki co walczymy z urojoną ciążą u niej :angryy: [/FONT] Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ojej .. :shake: To ci .. dzieci jej się zachciało :evil_lol: A jakaś mamusia najmniejsza ile wazy? Quote
nane Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 [quote name='tigrunia']Ojej .. :shake: To ci .. dzieci jej się zachciało :evil_lol: A jakaś mamusia najmniejsza ile wazy? [FONT=Courier New]mamy tak suki po 2,5kg - Megi i Coco :cool3: a max. 3kg waży Ambra ;) [/FONT] Quote
tigrunia Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 [quote name='nane'][FONT=Courier New]mamy tak suki po 2,5kg - Megi i Coco :cool3:[/FONT] [FONT=Courier New]a max. 3kg waży Ambra ;)[/FONT] To jeszcze nie tak źle .. ja nie wiem jak tą Jessinę zmusić do jedzenia .. :shake: Ostatnio kupiłam jej w foremce Animondę i zmieszałam z suchym i bardzo ładnie zjadła .. chyba muszę jej to juz na stałe do menu wstawić :cool3: Quote
nane Posted January 5, 2008 Author Posted January 5, 2008 [quote name='tigrunia']To jeszcze nie tak źle .. ja nie wiem jak tą Jessinę zmusić do jedzenia .. :shake: Ostatnio kupiłam jej w foremce Animondę i zmieszałam z suchym i bardzo ładnie zjadła .. chyba muszę jej to juz na stałe do menu wstawić :cool3: [FONT=Courier New]ojj my mamy ten sam problem z Tanyą ale stwierdziłyśmy, że nie ma jej co rozpieszczać :evil_lol: póki co mamy nadzieję, że w końcu zmądrzeje i zacznie jeść :roll: [/FONT] Quote
Mona4 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 witam milutko w 2008 roku:lol: Oj ja mam podobny problem.2 niejadki i 2 jamochlony ,ktore potrafia przez 24 godziny jejsc i nigdy niemaja dosyc:shake: Quote
nane Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='Mona4']witam milutko w 2008 roku:lol: Oj ja mam podobny problem.2 niejadki i 2 jamochlony ,ktore potrafia przez 24 godziny jejsc i nigdy niemaja dosyc:shake: [FONT=Courier New]bry w nowym roku ;) [/FONT] Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [FONT=Comic Sans MS]HellO[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]rozkoszne maluszki, jak zamykam oczy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wracam do tych dni kiedy moje bąbelki[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]ledwo co odrastały od ziemi...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]cudowny czas[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pozdrawiamy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]osiem łap i bGirl[/FONT] Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Hej Marta! A mówią jaki początek roku tak i cały rok - czyli maluszki na okrągło?:lol: I to same chłopaki. Urocze maluchy:loveu: Pamiętasz jeszcze, że kiedyś miałyśmy się wybrać do Mielna? hihi Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Witaj nane :multi: Jak zdrówko ? Maluszki ile już mają ? :loveu: Quote
Magda Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Marta czyżby sesja?:cool3: Wpadaj czasami do nas na forum no i do swojej galerii Quote
tigrunia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Cześć Marta .. :multi: Ja tak się wczoraj zastanawiałam .. i .. mam pytanie .. :cool3: Gdzie śpią wasze psiaki ?? :hmmmm: Każdy ma swoje osobne posłanko ?? W szeregu śpią, czy jak ? :evil_lol: Aaa.. i czy będziecie w Toruniu na wystawie ? EDIT: Jeszcze chciałam podziękować za polecenie szczotki i grzebienia .. zamówiłam, przyszły, wczoraj była kapiel wiec od razu wypróbowałam i są super! Rewelacja ! Quote
nane Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Dzień dobry kochani bGirl Magda_Miki tigrunia Aga76 Dziękujemy Wam za odwiedzinki :loveu: U Nas już troszkę spokojniej mamy nadzieję, że o Nas pamiętaliście ;) Specjalnie dla Was trochę zdjęć Naszego przystojniaka Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witajcie ależ uroczy przystojniaczek cudny:loveu: Pozdrawiamy Quote
Recommended Posts