Sara_i_Aris Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Cześć Cardełki! Mi też się podobają, bardzo :loveu: Znowu zatęskniłam za takim małym szkrabem :-( Quote
nane Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Cardełki! Mi też się podobają, bardzo :loveu: Znowu zatęskniłam za takim małym szkrabem :-( [FONT=Courier New]Cześć Arisowo-Holliowa Saro ;) No niestety szczeniaki wyrastają :-( i stają się brzydkie do czasu jak osiągają dorosły wiek :evil_lol: [/FONT] Quote
tigrunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Cardełki! Mi też się podobają, bardzo :loveu: Znowu zatęskniłam za takim małym szkrabem :-( Toć dopiero co miałaś kluske :evil_lol::loveu: [quote name='nane'][FONT=Courier New]Cześć Arisowo-Holliowa Saro ;)[/FONT] [FONT=Courier New]No niestety szczeniaki wyrastają :-([/FONT] [FONT=Courier New]i stają się brzydkie do czasu jak osiągają dorosły wiek :evil_lol:[/FONT] No i powiedziała co wiedziała :shake: Samaś brzydka :obrazic: Kluski są zawsze pikne :loveu: Quote
Aurunia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dziewczyny śliczne:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
cardea Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Dzięki wielkie :oops: A więc Mamy imiona :loveu: złożona karta miotu wczoraj została i łoficjalnie na "przeglonda" miotu czekamy ;) Dziołchy na M bendom a imion nie podajemy ostanio zmiany zaszły u nas :evil_lol: i imiona dooopiero za jakiś czas podamy najszybciej za pół roczku :diabloti: Quote
Magda Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Jakie fajne maleństwa!:loveu: Imiona na M? Ciekawe jakie wybrałyście:eviltong: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No więc oficjalnie informuję iż prześliczna :Cool!:TANYA E.G.Cardea FCI kończy dziś 2 latka:Cool!: Przyniosłam torcik urodzinowy No i życzonka :loveu: Wysztkiego naj naj Tanyuś .. rośnij zdrowo, słuchaj Martusi aaaa i przydało by się troche ciałka przybrać :loveu: :evil_lol: No i oczywiście mnóstwa medali i szczęścia na wystawach :loveu: Quote
Aurunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :loveu::loveu:WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA TANY!!!!:loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
nane Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Dziękujemy wszystkim za życzonka dla Tanyi :loveu: Mała kuleczka w wieku 4,5 miesiąca wyglądała tak teraz to już dorosła pannica :razz: Quote
Zuza i Noddy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Wszystkiego najlepszego dla niej:multi: Quote
tigrunia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 nane napisał(a):Dziękujemy wszystkim za życzonka dla Tanyi :loveu: Mała kuleczka w wieku 4,5 miesiąca wyglądała tak http://images21.fotosik.pl/171/07a4258fa4a70e47.jpg teraz to już dorosła pannica :razz: O kurcze.. ta to dopiero ma włoski :-o Superolo :loveu: Pozdrowienia od przyrodniej siostrzyczki Buffy :loveu: Quote
nane Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 tigrunia napisał(a):O kurcze.. ta to dopiero ma włoski :-o Superolo :loveu: Pozdrowienia od przyrodniej siostrzyczki Buffy :loveu: no siostrzyczki tylko różnią imiona tatusiów :evil_lol: Quote
iberia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 :BIG::BIG::laola::laola::new-bday: :new-bday: Quote
nane Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 :loveu::loveu: Dziękujemy :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Cze :loveu: Można liczyć na jakieś fotki siostrzyczek ? :loveu: Quote
martyna. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Vasco ?:loveu: Nie mam pojecia - ale booooosssskiiiii :loveu::loveu::loveu: Jeny....piękny jest:crazyeye: Quote
martyna. Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Kurcze cos mi posty przeskakuja :shake: Quote
nane Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='tigrunia']Cze :loveu: Można liczyć na jakieś fotki siostrzyczek ? :loveu: Dzidziów nie będzie wszystkie znalazły już kochające domki :loveu: ale na pocieszenie kilka fotek "kogoś" (B i K milczeć) :mad: niech zgadują :evil_lol: Quote
Aurunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Wiedziałam a B nie chciała potwierdzić :angryy: . Jest śliczny:loveu::loveu: kiedy pojawi się znowu na wystawie ?? Quote
nane Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 [quote name='martyna.']Vasco ?:loveu: Nie mam pojecia - ale booooosssskiiiii :loveu::loveu::loveu: Jeny....piękny jest:crazyeye: Coś mi nie działa cytowanie :shake: Tak to Vasylek :loveu: Dziękujemy za miłe słowa ;) wszystkim Quote
tigrunia Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 [quote name='nane']Coś mi nie działa cytowanie :shake: Tak to Vasylek :loveu: Dziękujemy za miłe słowa ;) wszystkim :turn-l: a tak się mądralo przechwalałaś, że płacić nie musisz, zeby mieć multi :roflt: Quote
Recommended Posts