nane Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Aga76']Oj buu, maleńka obyś miała szczęśliwe życie... :loveu: my też trzymamy kciuki żeby miała dobrze :loveu: [quote name='tigrunia']Ojj.. szkoda, ze musiała taka piękność was opuścić .. :loveu: Tak sobie własnie myślałam co to będzie jak już założę tą hodowlę i jak będę musiała się rozstawać z tymi kluskami małymi :placz::placz: Straszne :placz::placz: oddawanie takich maluchów jest straszne :shake: ale później już inaczej się do tego podchodzi jak oddawałyśmy pierwsze szczeniaczki to po każdym przez przynajmniej 3 dni były łzy i rozpacz :-( po prostu trzeba popatrzeć na tą sytuację z innej strony taki szczeniaczek na pewno będzie bardziej rozpieszczony mieszkając sam u kogoś niż np. u nas w domu gdzie do wypieszczenia jest 13 takich "stworków-yorków" ale powiem wam, że telefony od właścicieli szczeniaków z naszej hodowli opowiadających jakie to one są mądre, piękne etc. rekompensują wszystko a odwiedziny w nowym domku gdzie mieszka taki szkrab i gdzie widać, że na prawdę jest kochany i szczęśliwy tym bardziej powoduje radość w naszych sercach :loveu: Quote
tigrunia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Masz rację nane .. Gorzej tylko jak nie trafi mu się taki wspaniały domek :-( Quote
nane Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='tigrunia']Masz rację nane .. Gorzej tylko jak nie trafi mu się taki wspaniały domek :-( na to już niestety nie mamy wpływu :shake: przed tym nawet wysoka kwota za szczenię nie uchroni :placz: zmieniając temat Gizelka ma już 6 miesięcy :loveu: Quote
Magda Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 A co to za ładna pannica? Gizelka:loveu: Dawaj blondyna i Tanye! Quote
nane Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Magda_Miki']A co to za ładna pannica? Gizelka:loveu: Dawaj blondyna i Tanye! nie ma i nie będzie :evil_lol: dziś wieczorkiem postaram się o jakieś fotki jestem padnięta cały dzień na nogach i latanie po sklepach :shake: zauważyłam, że im jestem starsza tym gorzej znoszę "zakupowe szaleństwo" :crazyeye: Tanya i Vasyl śpią :lol: także nie będę ich męczyć jakimiś zdjęciami :mad: wszczymam się :cool3: zdjęcia Dinki :loveu: która ma już 4 i pół miesiąca Quote
Mona4 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Witam dawno mnie tu niebyło,ale nadrabiam zaleglosci:lol: Jakie cuda tu widze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Dinka wygląda jak elektroniczna zabawka:evil_lol::evil_lol: Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Pikna dama z Gizelki wyrosła :loveu: A Dinka ciągle taka sama .. :loveu: Quote
nane Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Mona4 napisał(a):Witam dawno mnie tu niebyło,ale nadrabiam zaleglosci:lol: Jakie cuda tu widze:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: witamy witamy :loveu: Magda_Miki napisał(a):Dinka wygląda jak elektroniczna zabawka:evil_lol::evil_lol: ja ci dam elektroniczna :obrazic::megagrin: tigrunia napisał(a):Pikna dama z Gizelki wyrosła :loveu: A Dinka ciągle taka sama .. :loveu: oj wyrosła pannica wyrosła 8-) hmm Dinka musiała się przenieść do kuchni bo Męczysław za bardzo ją napastował i już powoli kombinował jak tu się do niej dobrać :PROXY5: Quote
nane Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Dla poprawienia humoru troszkę mikołajowych zdjęć Męczysława Quote
tigrunia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Ale świetne Mikołajkowe foty :multi: A Męczysław to juz u was na stałe się zameldował?? :p Quote
nane Posted December 16, 2007 Author Posted December 16, 2007 [quote name='tigrunia']Ale świetne Mikołajkowe foty :multi: A Męczysław to juz u was na stałe się zameldował?? :p :evil_lol: TAK :evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 http://images33.fotosik.pl/78/cc2bcaa03571a831.jpg Piękne:loveu::loveu::loveu: http://images34.fotosik.pl/79/f7f171a85cf8d35a.jpg Jeki fajny Mikołajek A tak w ogóle to cześć wam:D Quote
anmi0 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ale piekne psiaczki :loveu: witam i zapraszam do nas!! :) Quote
Guest Agata_B Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]:evil_lol: TAK :evil_lol:[/FONT] Dziwne.. miał być u was tylko na kilka dni, no nie? ;) Quote
Kasia_zg Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Garamond]Najserdeczniejsze życzenia cudownych Świąt Bożego Narodzenia rodzinnego ciepła i wielkiej radości, pod żywa choinka dużo prezentów a w Waszych sercach wiele sentymentów . Świąt dających radość i odpoczynek oraz nadzieje ze nowy rok będzie szczęśliwszy!! [/FONT] Quote
nane Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [FONT=Courier New] Dzień dobry kochani przypominamy się, że żyjemy dziękujemy wszystkim za odwiedzinki i pozostawiamy troszkę śladu po nas w postaci fotek Vasco: Dama: oraz zdjęcie Lei w nowym domku [/FONT] Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nane :multi: Gdzie byłas jak Cię nie było? Layla piknie rośnie .. a Vasco - powala spojrzeniem :loveu: Quote
nane Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='tigrunia']Nane :multi: Gdzie byłas jak Cię nie było? Layla piknie rośnie .. a Vasco - powala spojrzeniem :loveu: [FONT=Courier New]hmmm a objadałam się :evil_lol: szczerze to jakoś tak ciężko nam się było zebrać przez te święta do robienia zdjęć :oops: dziś jak co 2 tygodnie jest ogólne kąpanie Yorasków i Mańka :mad: Lea to siostra Layli ;) - ale na Leę też wołają Layla :evil_lol: z kolei Layla zmieniła imię na Lalunia :cool3: Vasco dziękuje za komplement :loveu: [/FONT] Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='nane'][FONT=Courier New]hmmm a objadałam się :evil_lol:[/FONT] [FONT=Courier New]szczerze to jakoś tak ciężko nam się było zebrać przez te święta do robienia zdjęć :oops:[/FONT] [FONT=Courier New]dziś jak co 2 tygodnie jest ogólne kąpanie Yorasków i Mańka :mad:[/FONT] [FONT=Courier New]Lea to siostra Layli ;) - ale na Leę też wołają Layla :evil_lol:[/FONT] [FONT=Courier New]z kolei Layla zmieniła imię na Lalunia :cool3:[/FONT] [FONT=Courier New]Vasco dziękuje za komplement :loveu:[/FONT] Ja też przez święta żadnego zdjęcia nie zrobiłam :oops: Niemożliwe .. przeciez ona jest identyczna jak Layla!! Quote
nane Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='tigrunia']Ja też przez święta żadnego zdjęcia nie zrobiłam :oops: Niemożliwe .. przeciez ona jest identyczna jak Layla!! [FONT=Courier New]bo to siostry :lol: Lea jest bardzo podobna do naszej Charlotty natomiast Layla z kolei jest wymieszana i ma lekko ciemniejsze złoto ;) [/FONT] Quote
tigrunia Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jejka Marta.. właśnie oglądałam sobie Twoje filmiki na photobucket .. normalnie nie moge z Dinki :loveu: Jak sobie uroczo kwika :loveu: Jest urocza :loveu: Quote
nane Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='tigrunia']Jejka Marta.. właśnie oglądałam sobie Twoje filmiki na photobucket .. normalnie nie moge z Dinki :loveu: Jak sobie uroczo kwika :loveu: Jest urocza :loveu: [FONT=Courier New]Dinka kwikała już u nas na drugi dzień dlatego nagrałyśmy film bo wysyłałyśmy linka do hodowczyni Diny żeby wiedziała, że mała się szybko zaaklimatyzowała u nas ;) ojjj ta nasza kochana Kwinka wszyscy są nią zauroczeni :loveu: [/FONT] Quote
nane Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [FONT=Courier New] Dzień dobry kochani Sylwester był baaardzo udany wczoraj tj. 31.12.2007r. o godzinie 5.15 rodzicami zostali: ERYŚ I DAMA Damcia urodziła nam 4 ślicznych i zdrowych chłopaków a oto ich zdjęcia [/FONT] Quote
Recommended Posts