Jump to content
Dogomania

JEDNA WIELKA RODZINA nane, cardea i ich yoraski NEW EDITION

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

:evil_lol:

U nas w normie, dziękuję.

Walczę z mleczakami, w grudniu przechodzimy na inną karmę dla małej i zastanawiam się nad zmianą karmy Kapryśki, jagnięcina za mną chodzi, tak żeby spróbować choćby paczuszkę 2kg i chciałabym coś z niższą wartością węglowodanów.

Posted

[quote name='Aga76']:evil_lol:

U nas w normie, dziękuję.

Walczę z mleczakami, w grudniu przechodzimy na inną karmę dla małej i zastanawiam się nad zmianą karmy Kapryśki, jagnięcina za mną chodzi, tak żeby spróbować choćby paczuszkę 2kg i chciałabym coś z niższą wartością węglowodanów.

ojjj nie wiem czy w normie :shake:
widziałam wątek o babsztylu :angryy:

my tam jesteśmy na jagnięcinie z eukanuby
i nie narzekamy
z tym, że wszyscy puppy jemy ;)

Posted

buu, już nie chciałam tu smęcić... co mnie zdrowia kosztuje ta kobieta... koszmar

Właśnie pamiętam, że polecałaś, a że teraz kończy się na 14kg woreczek to jest okazja do spróbowania innej karmy. Jeśli zmienię to tylko na jagnięcinę.

Posted

[quote name='Aga76']buu, już nie chciałam tu smęcić... co mnie zdrowia kosztuje ta kobieta... koszmar

Właśnie pamiętam, że polecałaś, a że teraz kończy się na 14kg woreczek to jest okazja do spróbowania innej karmy. Jeśli zmienię to tylko na jagnięcinę.

Aguś nasz blog jest otwarty na wszelkie smutki innych ;)

także jak ci źle to KRZYCZ !!!

Guest Agata_B
Posted

Nane nie mów że o śwince morskiej te www będzie :diabloti:

Posted

[quote name='Agata_B']Nane nie mów że o śwince morskiej te www będzie :diabloti:

nie o śwince :shake:

[quote name='tigrunia']No tak.. a konkurs dalej nie rozstrzygniety .. ale ja wiem, wiem.. to jest na pewno Tanya!!! :multi::multi: Zgadlam, prawda ?? :multi::multi:

To nie Tanya :shake:

Posted

[quote name='tigrunia']:placz::placz::placz::placz: Hmm.. no to zgaduję dalej .. może Ambrunia?? Gdzieś tam pisałaś, ze to "ona" a ja obstawiałam na Vasco

Beatko no prawie trafiłaś
to Vasco :multi:

Posted

[quote name='nane']

Beatko no prawie trafiłaś

to Vasco :multi:

Osz Ty .. :mad: ... Na początku byłam pewna, ze to Vasco , a jak napisałaś coś tam, ze to "ona" to już zglupiałam :-o

Witam się w niedziele!
P.S. Stolik w piątek odebrałam na poczcie .. zaraz bede go rozkładać i potrenujemy sobie trochę ;)

Guest Agata_B
Posted

Haloł ;)
Klusek juz pojechał do new Hause? :evil_lol:

Posted

[quote name='tigrunia']Osz Ty .. :mad: ... Na początku byłam pewna, ze to Vasco , a jak napisałaś coś tam, ze to "ona" to już zglupiałam :-o

Witam się w niedziele!
P.S. Stolik w piątek odebrałam na poczcie .. zaraz bede go rozkładać i potrenujemy sobie trochę ;)

trzymam kciuki żeby stolik się sprawdził :razz:

[quote name='Kincia']Witam... ;)

[quote name='Agata_B']Haloł ;)
Klusek juz pojechał do new Hause? :evil_lol:

Witam Kingę i Agatę
Klusio wczoraj pojechał do nowego domku :placz:
w domu panuje żałoba :-(
zrobiło się smutno, rano nie ma płaczu za jedzonkiem :-(
Mały przeszedł metamofozę i z Klusia stał się Brutusem :crazyeye:
Ale najważniejsze jest to, że spodobał się wszystkim :loveu:
Dowiedziałyśmy się nawet, że Brutus urodził się tego samego dnia i miesiąca co jego właściciel :cool1:
Oczywiście mały grzecznie przespał w kontenerku calutką podróż do Gdańska :loveu:
Spał w łóżku :evil_lol:
i zaczyna już rządzić
chyba mu się spodobało bo nareszcie jest sam :lol:
i wszyscy nad nim nadskakują :cool3: