nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']Ale oko :crazyeye: hihihi Cze Marta. Cześć Aga :loveu: co tam u was?? oj oko to ona ma :lol: Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :evil_lol: U nas w normie, dziękuję. Walczę z mleczakami, w grudniu przechodzimy na inną karmę dla małej i zastanawiam się nad zmianą karmy Kapryśki, jagnięcina za mną chodzi, tak żeby spróbować choćby paczuszkę 2kg i chciałabym coś z niższą wartością węglowodanów. Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']:evil_lol: U nas w normie, dziękuję. Walczę z mleczakami, w grudniu przechodzimy na inną karmę dla małej i zastanawiam się nad zmianą karmy Kapryśki, jagnięcina za mną chodzi, tak żeby spróbować choćby paczuszkę 2kg i chciałabym coś z niższą wartością węglowodanów. ojjj nie wiem czy w normie :shake: widziałam wątek o babsztylu :angryy: my tam jesteśmy na jagnięcinie z eukanuby i nie narzekamy z tym, że wszyscy puppy jemy ;) Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 buu, już nie chciałam tu smęcić... co mnie zdrowia kosztuje ta kobieta... koszmar Właśnie pamiętam, że polecałaś, a że teraz kończy się na 14kg woreczek to jest okazja do spróbowania innej karmy. Jeśli zmienię to tylko na jagnięcinę. Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']buu, już nie chciałam tu smęcić... co mnie zdrowia kosztuje ta kobieta... koszmar Właśnie pamiętam, że polecałaś, a że teraz kończy się na 14kg woreczek to jest okazja do spróbowania innej karmy. Jeśli zmienię to tylko na jagnięcinę. Aguś nasz blog jest otwarty na wszelkie smutki innych ;) także jak ci źle to KRZYCZ !!! Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 zaraz będzie potrzebna łódka i wiosła... Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76'] zaraz będzie potrzebna łódka i wiosła... Damy radę z każdą żmiją można się zaprzyjaźnić Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']To raczej ponad moje siły :evil_lol: wystarczy jedno twoje słowo i możemy wkroczyć Quote
Aga76 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :evil_lol: i będzie po sprawie... Dziękuję za pomoc! Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']:evil_lol: i będzie po sprawie... Dziękuję za pomoc! trza tylko obmyśleć plan działania Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Aga76']O świniak :loveu: O Aga :loveu: zaraz się zabieram za robienie strony internetowej sami zobaczycie "czemu" poświęconej :evil_lol: jedną już się nawet mogę pochwalić :razz: http://vasco-cardea.pl.tl/ Quote
Guest Agata_B Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nane nie mów że o śwince morskiej te www będzie :diabloti: Quote
tigrunia Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 No tak.. a konkurs dalej nie rozstrzygniety .. ale ja wiem, wiem.. to jest na pewno Tanya!!! :multi::multi: Zgadlam, prawda ?? :multi::multi: Quote
nane Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='Agata_B']Nane nie mów że o śwince morskiej te www będzie :diabloti: nie o śwince :shake: [quote name='tigrunia']No tak.. a konkurs dalej nie rozstrzygniety .. ale ja wiem, wiem.. to jest na pewno Tanya!!! :multi::multi: Zgadlam, prawda ?? :multi::multi: To nie Tanya :shake: Quote
tigrunia Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 :placz::placz::placz::placz: Hmm.. no to zgaduję dalej .. może Ambrunia?? Gdzieś tam pisałaś, ze to "ona" a ja obstawiałam na Vasco Quote
nane Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 [quote name='tigrunia']:placz::placz::placz::placz: Hmm.. no to zgaduję dalej .. może Ambrunia?? Gdzieś tam pisałaś, ze to "ona" a ja obstawiałam na Vasco Beatko no prawie trafiłaś to Vasco :multi: Quote
tigrunia Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='nane']Beatko no prawie trafiłaś to Vasco :multi: Osz Ty .. :mad: ... Na początku byłam pewna, ze to Vasco , a jak napisałaś coś tam, ze to "ona" to już zglupiałam :-o Witam się w niedziele! P.S. Stolik w piątek odebrałam na poczcie .. zaraz bede go rozkładać i potrenujemy sobie trochę ;) Quote
Guest Agata_B Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Haloł ;) Klusek juz pojechał do new Hause? :evil_lol: Quote
nane Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 [quote name='tigrunia']Osz Ty .. :mad: ... Na początku byłam pewna, ze to Vasco , a jak napisałaś coś tam, ze to "ona" to już zglupiałam :-o Witam się w niedziele! P.S. Stolik w piątek odebrałam na poczcie .. zaraz bede go rozkładać i potrenujemy sobie trochę ;) trzymam kciuki żeby stolik się sprawdził :razz: [quote name='Kincia']Witam... ;) [quote name='Agata_B']Haloł ;) Klusek juz pojechał do new Hause? :evil_lol: Witam Kingę i Agatę Klusio wczoraj pojechał do nowego domku :placz: w domu panuje żałoba :-( zrobiło się smutno, rano nie ma płaczu za jedzonkiem :-( Mały przeszedł metamofozę i z Klusia stał się Brutusem :crazyeye: Ale najważniejsze jest to, że spodobał się wszystkim :loveu: Dowiedziałyśmy się nawet, że Brutus urodził się tego samego dnia i miesiąca co jego właściciel :cool1: Oczywiście mały grzecznie przespał w kontenerku calutką podróż do Gdańska :loveu: Spał w łóżku :evil_lol: i zaczyna już rządzić chyba mu się spodobało bo nareszcie jest sam :lol: i wszyscy nad nim nadskakują :cool3: Quote
Guest Agata_B Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Jak można yorka nazwać Brutusem? :lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts