tigrunia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Dostałam wczoraj wypłat więc zamawiam te kosmetyki. Te co mam już niedługo się skończą- na szczęście! Dzień dobry tak w ogóle w niedziele :multi: Jessi jeszcze śpi :) Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Aga76 napisał(a):Cze Marta :loveu: pozdrawiam Foty pysiowe rewelacyjne :Cool!: Cześć Aguś ja też uwielbiam noski Yorkowe z bliska po prostu ... :loveu: się rozpływam jak je widzę :) co tam słychać ??? Quote
Aga76 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 nane napisał(a):Cześć Aguś ja też uwielbiam noski Yorkowe z bliska po prostu ... :loveu: się rozpływam jak je widzę :) co tam słychać ??? niedzielne lenistwo w pełnym rozkwicie... Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 tigrunia napisał(a):Dostałam wczoraj wypłat więc zamawiam te kosmetyki. Te co mam już niedługo się skończą- na szczęście! Dzień dobry tak w ogóle w niedziele :multi: Jessi jeszcze śpi :) bry bry pisałyśmy w tym samym czasie :evil_lol: biedna Jessi Pańcia wstała zamiast z nią troszkę jeszcze podrzemać :shake: Tanya zawsze zostaje pod kołdrą gdzieś do 10.00 rano ale dzisiaj niestety wpadła do pokoju banda rozrabiaków Gizela, Layla i Klusek no i niestety było już po0 spaniu bo przebiegli po niej a ona ma cieczkę :oops: i jakaś taka niewyraźna brzuszek ją boli :-( ale cóż musi przejść swoje :shake: parę dni temu dałam jej nospę bo już nie mogłam patrzeć jak cierpi biedactwo :-( toż to takie maleńkie :roll: Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Aga76 napisał(a): niedzielne lenistwo w pełnym rozkwicie... ja dzisiaj na pełnych obrotach :mad: sama w domu :razz: i mam święty spokój towarzystwo po śniadanku porozkładało się po kątach i śpi :evil_lol: a ja cóż nie mogę się zebrać do sprzątania :angryy: aaaa zapomniałabym Beatko pamiętaj, że to są koncentraty i trzeba rozcieńczać !!! Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 No nie taka biedna jeszcze Pan z ną śpi ;) Nie pojechałam jednak na tą wystawę bo z pieskami nie wpuszczają :placz: Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 tigrunia napisał(a):No nie taka biedna jeszcze Pan z ną śpi ;) Nie pojechałam jednak na tą wystawę bo z pieskami nie wpuszczają :placz: jak to nie wpuszczają ??? jak masz aktualne szczepienie przeciwko wściekliźnie to wpuszczają ;) zawsze co roku wpuszczali :roll: Quote
Aga76 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ogony od godziny 7-ej, po porannym spacerze wciąż rozrabiają i końca nie widać... w domu oczywiście pobojowisko. Dziś Kapryśka ukradła z krzesła moją parasolkę, na szczęście jest zbyt ciężka, żeby ją wynieść w tajne miejsce. W tej chwili Fionka przyniosła sobie do pokoju ręcznik i zaczęła skubać jego róg, jednym okiem patrzy na mnie i nadal namiętnie skubie... i tak mija 3 rozrywkowa godzina. Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Aga76 napisał(a):Ogony od godziny 7-ej, po porannym spacerze wciąż rozrabiają i końca nie widać... w domu oczywiście pobojowisko. Dziś Kapryśka ukradła z krzesła moją parasolkę, na szczęście jest zbyt ciężka, żeby ją wynieść w tajne miejsce. W tej chwili Fionka przyniosła sobie do pokoju ręcznik i zaczęła skubać jego róg, jednym okiem patrzy na mnie i nadal namiętnie skubie... i tak mija 3 rozrywkowa godzina. szaleją :cool3: u nas cisza na szczęście :evil_lol: Klusek śpi w kojcu padnięty biedny nawet nie miał siły żeby wskrobać się do posłania :crazyeye: dziewczyny śmigały po domu od godziny 8.30 :razz: teraz śpią reszta dorosłej brygady ma ich serdecznie dość :diabloti: Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Wiem, wiem , pamiętam że koncentraty :) No dziewczyny które są na wystawie powiedziały mi , że nie wpuszczają z psami :shake: Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 tigrunia napisał(a):Wiem, wiem , pamiętam że koncentraty :) No dziewczyny które są na wystawie powiedziały mi , że nie wpuszczają z psami :shake: to nie wiem dlaczego :roll: może coś w tym roku se wymyślili :razz: ale raczej jeżeli masz psa w kontenerku to nie powinno być problemu tym bardziej z Yorkiem :lol: Quote
Aga76 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Myślę, że niebawem i u nas nastanie cisza hihihi Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Aga76 napisał(a):Myślę, że niebawem i u nas nastanie cisza hihihi oby :evil_lol: fajna ikonka :cool3: Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Aga76 napisał(a): niedzielny luz blues troszkę fotek Kluska żeby nie było, że to nie galeria :evil_lol: pierwsza godzina po urodzeniu :loveu: pierwsza doba i pierwszy tydzień Quote
tigrunia Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Słodki bobas :loveu::loveu: Ja tez takiego chce!! :placz: Quote
nane Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Aga76 napisał(a):Ostatnia fota, o rany Klusek słodziak! tigrunia napisał(a):Słodki bobas :loveu::loveu: Ja tez takiego chce!! :placz: ja uwielbiam tą fotkę z udziałem Kluska jest obłędna :loveu: Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Witaj nane!! :multi: Klusek jest obłędny :loveu::loveu: Zwłaszcza na tym ostatnim zdjęciu :loveu::loveu: Tylko trochę się pogubiłam czyj on jest ? Tzn. kto jego mamusia a kto tatuś? Zostawiacie go sobie, czy jest na sprzedaż? Quote
nane Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 tigrunia napisał(a):Witaj nane!! :multi: Klusek jest obłędny :loveu::loveu: Zwłaszcza na tym ostatnim zdjęciu :loveu::loveu: Tylko trochę się pogubiłam czyj on jest ? Tzn. kto jego mamusia a kto tatuś? Zostawiacie go sobie, czy jest na sprzedaż? Hej Beatko :loveu: Klusiu jest owocem miłości Megisi i Gucia ;) Niedługo pojedzie już do swojego nowego domku :-( Quote
nane Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Dzisiejszy poranek u nas w domu :) Quote
tigrunia Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 nane napisał(a):Hej Beatko :loveu: Klusiu jest owocem miłości Megisi i Gucia ;) Niedługo pojedzie już do swojego nowego domku :-( Był tylko jeden w miocie?? Ale słodkie te wasze psiaki :) Taka wesoła gromadka :loveu::loveu: Quote
nane Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 tigrunia napisał(a):Był tylko jeden w miocie?? Ale słodkie te wasze psiaki :) Taka wesoła gromadka :loveu::loveu: Aż jeden :lol: my jesteśmy hodowlą niedochodową :shake: ponieważ najwięcej szczeniąt w miocie to były 4 sztuki :razz: a tak często mamy 1-2 szczeniaki w miocie może to dlatego, że nie mamy dużych yorasków :-o i nie nastawiłyśmy się na "biznes" :p była jeszcze suczka ale niestety udusiła się w drogach rodnych :placz: ponieważ była za duża :-( dzięki wielkie za komplementa :oops: oj wesoło to jest :loveu: czasami aż za bardzo :evil_lol: Quote
Guest Agata_B Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 O jeju... Może tatus był za duży? :-( Quote
Recommended Posts