nane Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Agata_B napisał(a):Jak można yorka nazwać Brutusem? :lol::evil_lol: Taki wybór właściciela :eviltong: Quote
tigrunia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Mój sąsiad - York ma na imię Artur :roll: Quote
Guest Agata_B Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Brutus do nogi! :evil_lol: A on będzie wystawiany? Quote
nane Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 tigrunia napisał(a):Mój sąsiad - York ma na imię Artur :roll: łandnie :loveu: Agata_B napisał(a):Brutus do nogi! :evil_lol: A on będzie wystawiany? i co się śmiejesz :diabloti: każdy ma prawo wołać na swojego psa tak jak chce :evil_lol: a to czy będzie wystawiany tego nie wiem :shake: to wszystko zależy od właściciela The One jest bardzo ładnym psem a jego przodkowie to przede wszystkim FRANCUZI :cool3: zresztą sami zobaczcie ostatnie zdjęcie Klusia vel Brutusia :razz: Quote
Magda Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cześć sąsiadka! W domu już cisza po szczeniakach? Przeleciało... dopiero oglądałam kluski, a tu już pojechały do nowych domków:loveu: Pokaż mi trochę Tanye i Vasco, Stęskniłam się za nimi:multi: Quote
Guest Agata_B Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 A Layla zostaje u was na zawsze? Quote
nane Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 tigrunia napisał(a):Śliczności moje :loveu::loveu: oj tak śliczności kochane :loveu: Aga76 napisał(a):Cześć Marta Cześć Aga ;) Agata_B napisał(a):Tigrunia - nie twój :diabloti: a skąd wiesz :eviltong: Beata ma bardzo dobry gust co do Yorków :cool3: Klusio jest zadziwiająco pięknym przedstawicielem rasy :loveu: Magda_Miki napisał(a):Cześć sąsiadka! W domu już cisza po szczeniakach? Przeleciało... dopiero oglądałam kluski, a tu już pojechały do nowych domków:loveu: Pokaż mi trochę Tanye i Vasco, Stęskniłam się za nimi:multi: oj Klusio był tylko jeden :lol: a ty go tak pomnożyłaś :evil_lol: proszę urodzinkowe zdjęcia Taniusi Madzia jakbyś nie wiedziała to Tanya 19 listopada skończyła już roczek :razz: Quote
nane Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):Fajneee foty :cool1: bry wieczór Aga :loveu: widzę, że sama urzędujesz na blogach :razz: Quote
tigrunia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Sliczne :loveu::loveu: Mój duecik kochany :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nane napisał(a):bry wieczór Aga :loveu: widzę, że sama urzędujesz na blogach :razz: Nie taka sama...:razz: Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nane napisał(a):bry wieczór Aga :loveu: widzę, że sama urzędujesz na blogach :razz: No prawie tak się czuję... Quote
nane Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):No prawie tak się czuję... właśnie widzę :roll: wszyscy dzisiaj imprezują a ty ??? Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nane napisał(a):właśnie widzę :roll: wszyscy dzisiaj imprezują a ty ??? a ja sobie na dogo siedzę i nigdzie się nie wybieram Quote
nane Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):a ja sobie na dogo siedzę i nigdzie się nie wybieram łaj ??? :crazyeye: Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nane napisał(a):łaj ??? :crazyeye: jakoś mi się zapomniało, że dziś to trzeba gdzieś wyjść hihihi Quote
nane Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Aga76 napisał(a):jakoś mi się zapomniało, że dziś to trzeba gdzieś wyjść hihihi hmmm dziwne :shake: a wróżyć to ty se chociaż zamierzasz dzisiaj ??? :evil_lol: Quote
Aga76 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 nane napisał(a):hmmm dziwne :shake: a wróżyć to ty se chociaż zamierzasz dzisiaj ??? :evil_lol: :shake::shake::shake: Quote
nane Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 tigrunia napisał(a):A Ty marta gdzieś się wybierasz ? ta ja mam w tym roku andrzejki z kotem :mad: rozchorował nam się bidula :-( zapalenie pęcherza albo co gorsza kamienie :placz: no i cóż finał andrzejkowej dżamprezy jest taki, że siedziałam pół wieczoru na poczekalni :mad: a teraz no cóż andżejki w domu :evil_lol: Quote
Recommended Posts