tigrunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Żeś chyba pół roku żadnego zdjecia nie dała jak nie lepiej :shake: Bogumił przecudny rzecz jasna :loveu::loveu: Błagam o wiecej :modla: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja płytki szukam od łaparatu co bym mogła fotki przerzucić :razz: Quote
cardea Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nzalazłam jeszcze tylko jeden progr musimy wrzucić :razz: ale po wypadzie zrobimy podządki Quote
tigrunia Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 O jeny .. ile to się trzeba naczekac :placz: Quote
nane Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Bry kochani :loveu: dawno nas nie było przypominamy się z kilkoma fotkami :cool3: Quote
tigrunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Vasyluś :loveu::loveu: Cóż za włos :mdleje: Jeszcze .. jeszcze :modla::modla:Błagam o jeszcze :modla::modla: Quote
nane Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='tigrunia']Vasyluś :loveu::loveu: Cóż za włos :mdleje: Jeszcze .. jeszcze :modla::modla:Błagam o jeszcze :modla::modla: to nie Vasco :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='nane']to nie Vasco :evil_lol: O mamo - jaka wtopa :oops::oops: Nie wierze, że te włosy do Tańki należą :crazyeye: :shake: Jenyy.. że ja tej różowej gumki nie widziała :oops: Wstyd :mdleje: EDIT: Ale na pierwszej fotce to chyba Vasco, co ? :p Quote
nane Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='tigrunia']O mamo - jaka wtopa :oops::oops: Nie wierze, że te włosy do Tańki należą :crazyeye: :shake: Jenyy.. że ja tej różowej gumki nie widziała :oops: Wstyd :mdleje: Tanya się zapuszcza :lol: że tak powiem ;) z włosem na głowie poszła w ślady tatusia :loveu: EDIT: tyż Tanya Quote
tigrunia Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 Ona w ogóle cała poszła w ślady tatusia - wizualnie :loveu: Będzie wiecej fotek?? :modla: Quote
Sara_i_Aris Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Hey cardełki :multi: Tanya już jest taka śliczna :loveu: Jeju, jak dawno nie widziałam jej zdjęć :shake: Pokażcie resztę gromady i świniaczka :loveu: Quote
tigrunia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Sara_i_Aris napisał(a):Hey cardełki :multi: Tanya już jest taka śliczna :loveu: Jeju, jak dawno nie widziałam jej zdjęć :shake: Pokażcie resztę gromady i świniaczka :loveu: Dobrze gada!! Martuś pobudka!! Dawaj zdjęcia !! :mad: Quote
Magda Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja też chętnie zobaczę całą obfoconą gromadkę:loveu: Zrób aktualizacje galerii żebyśmy widziały jak się psiaki zmieniły. Tanya mnie całkowicie zaskoczyła z tym włosem. Na prawdę wygląda jak tatuś:loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Boskie yorki masz, a ich włos jest cudowny. Quote
nane Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Witamy wszystkich z samego rana tak sobie pomyślałam, że wypadałoby dać troszkę fotek :cool3: No to zaczynamy: Enzuś Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Łał :loveu: Widać, że M się nudzi :razz: Quote
nane Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 [quote name='tigrunia']Łał :loveu: Widać, że M się nudzi :razz: bardzo jakoś tak smutno ... cicho ... głucho ... :eek3: Quote
tigrunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [quote name='nane']bardzo jakoś tak smutno ... cicho ... głucho ... :eek3: No to dalej.. lecisz z fotkami :loveu: Quote
Aurunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Fotki śliczne. Piękny kawaler :loveu: ZAKOCHAŁAM SIĘ :loveu: Zostaje u was ??;) Quote
Recommended Posts